Minnuli

Rouva
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Minnuli

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Olisikohan Paimentupa se, jota tarkoitat. http://www.paimentupa.net/index.htm Itselläni ei tosiaan ole kokemusta muuta kuin Hotelli Kolista, jossa vietimme häitä kesällä 2004. Siellä kaikki sujui tosi hienosti ja vieraatkin kiittelivät kovasti. Monelle oli elämys ne hienot maisemat.
  2. En oikein tiiä, minne minä kuulun... :-/ Häät on Kolilla, joten sen puolesta kai tää ketju on lähimpänä. Itse olen kotoisin Pohjanmaalta, mutta sulho on sieltä Pohjois-Karjalasta Nyt asustelemme Oulussa..
  3. En ole kasvissyöjä, mutta kommentoin tuohon kyläilyasiaan.. Tietysti kasvissyönnistä on hyvä ilmoittaa kyläpaikkaan, samoin kuin ruoka-aineallergioista. Miksei jonkinlainen lista (mitkä tuotteet käy) olisi myös ihan paikallaan, varsinkin jos kyläpaikassa ei tiedetä paljoa kasvissyönnistä. Eikä varmaan olisi hullumpi idea viedä vaikkapa tuliaisina jokin kasvisleivonnainen/ruoka tms., ettei kyläpaikan "emännän" tarvitsisi hirmuisen monenlaista valmistaa. Siitähän riittäisi varmasti muillekin maisteltavaa.. Itse en ainakaan loukkaantuisi, vaikka joku toisi vähän "omia eväitä"
  4. Meidän hääjuhlaa vietetään Hotelli Kolilla. Alunperin en kylläkään halunnut ravintolahäitä, mutta meidän vierasmäärällä ei ko. seudulta oikein muuta vaihtoehtoa löytynyt. Maisemien puolesta paikka on kyllä tosi upea.
  5. Voi harmi, huomasin kirjoituksesi hieman liian myöhään... Me vietämme häitä Kolilla ensi kesänä. Kirkkona on Kolin kirkko ja juhlapaikkana Hotelli Koli. No onneksi mieluisa juhlapaikka on löytynyt. Tsemppiä järjestelyihin!
  6. Ole hyvä vain Lisää vois tietty löytyä vaikka Kajaanin nettisivuilta esim. kohdasta "matkailua". Tosin siellä taitaa olla suurimmaks osaks pelkkiä hotelleja... Sieltä löytyy myös jostain osoite Kajaanin matkailuneuvontaan, he osaavat varmasti neuvoa kaikki hyvät paikat.
  7. No ainakin seuraavanlainen paikka on Kajaanissa: http://www.karolineburg.com/www/ Hintatasosta tms. en tiedä, mutta satakunta vierasta pitäis mahtua.