tipunen

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

  Never

About tipunen

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pori
 1. Meillä on eka hääpäivä vasta tulollaan, mutta tuskin teemme erityisiä järjestelyjä niiden kunniaksi. Esikoisemme laskettu aika on nimittäin hääpäivänä ja mikäli la pitää paikkansa, pusken ja punnerran synnärillä silloin! Toisaalta, ihana tapa viettää hääpäivää, oli sitten maha pystyssä tai nyytti jo sylissä...
 2. Onhan näitä! Riisit unohtuivat hääsviittiimme Kirkosta tullessamme satoi vettä kaatamalla Hääautomme hajosi keskelle risteystä. Kenelläkään ei ollut kännykkään, joten sulho meni sateenvarjon kanssa tienposkeen pysäyttelemään autoja. Bändi ei soittanutkaan ruokailun taustalla - iso pettymys Jatkopaikkana toiminut mökki oli palaa seuraavana aamuna. Mukava herätys ekana rouvapäivänä kun sviittiin ryntää viiden hengen joukko huutaen "nyt se mökki palaa!" Mutta kaikenkaikkiaan oli IHANA päivä, ja suurin ihmetykseni oli oma rauhallisuuteni. En riehaantunut vastoinkäymisistä missään vaiheessa. Ja jäipä vieraillekin eläviä muistoja häistämme, kukapa ei muistaisi hääparia kaatosateessa?
 3. Kukkakauppa otti 130 euroa morsiuskimpusta, heittokimpusta ja kolmesta vieheestä. Kimppu oli upea (ruusua, eustomaa, morsiuskruunua, hiirenvirnaa, ym. vihreätä), melko pienikokoinen. Kaasolle tuli erikoinen, kieputettuun hopealankaan sidottu viehe ja miehille kahden ruusun (+ sulholle morsiuskruunua ja hiirenvirnaa) vieheet. Olin kukkiin todella tyytyväinen, niihin upposi sentään hirmuisesti työtunteja. Mielestäni hinta ei ollut liian korkea, floristi luki minua ja toiveitani kuin avointa kirjaa.
 4. Me emme saaneet yhtään häälahjaa josta emme olisi pitäneet. Molempien äideillä oli vaatimattomat lahjalistat joista vieraat olivat tuoneet mitä halusivat. Ja lahjamaku oli melko edullista; mm. harmaata Teemaa ja Verna-jälkiruokakulhoja. Kalliimmat tavarat tulivat useamman hengen seurueilta. Ja paras lahja olivat listan ulkopuolelta tulleet Terhi Mickelssonin kissakupit Täällä ovat monet mananneet, että miksi hääparit vaativat kalliita lahjoja. Eittämättä itselläkin oli "pääasia että tulette" -ajatus mielessä ennen häitä, mutta kun selailee ravintolalaskuja niin 10 euron lahja perhekunnalta on huonoa pilaa! Parempi olisi jättää ostamatta mitään jos täytyy edellisenä päivänä kohnata Tiimarit ja Halpa-Hallit halvan tavaran perässä. Mutta kuten aiemmin mainitsin, me emme saaneet huonoja lahjoja (hyvä niin...). Omat häät järjestäneenä muistan minua kutsuneita ihmisiä hyvällä lahjalla; häiden järjestäminen on kovaa puuhaa ja kuluja tulee paljon. Kunnioitan hääparin lahjatoiveita, ja mikäli en keksi mitään mieluista, annan shekin.
 5. Tein itse huntuni, koska en ole vieläkään varma käytänkö sitä häissäni... Kaikki riippuu kampaajasta ja siitä, onko huntu mahdollista poistaa hääjuhlissa niin, ettei koko nuttura repsahda. Ilta kun olisi mukavampi viettää ilman päässä heiluvia ulokkeita. Itse huntuun kului laskelmieni mukaan 14 €. Tein hunnustani 60 cm pitkän, joten ostin tylliä 120 cm. Piirsin pyöreän kaavan, jota "pidensin" keskeltä rypytystä varten. Hunnusta tuli siis tasapitkä ja kaksikerroksinen. Sitten saksilla palanen tyllistä irti, keskeltä kiinni ja 10 cm pala satiininauhaa rypytyksen päälle. En kiinnittänyt mitään kampaa, koska kampaaja sanoi sen olevan huono kiinnityksessä. Ostin lisäksi kapeaa helminauhaa hunnun reunaan ja ompelin sen käsin, aikaa kului muutama ilta telkkaria katsellessa. Tuli kaunis ja edullinen! Suosittelen tekemään itse jos aikaa riittää. Voihan sen ulkoreunan jättää koristelematta kokonaan tai ommella esim. pieniä lasihelmiä huntu täyteen... Mahdollisuudet ovat rajattomat.
 6. Minulla olisi yksi maalaishäihin sopiva idea boolitarjoiluun... Pyytäkää jotakuta automiestä sahaamaan jostain vanhasta autosta vain se takapää (siis takaluukku). Se telineelle, takaluukku sisältä puhtaaksi ja mahdollisesti jotain kangasta sisustukseksi. Sopivan hetken tullen takaluukku auki ja ihmiset kauhomaan boolia tonkasta. Mun veli olisi tehnyt tollasen heti mutta meillä on häät ravintolassa eikä ne katso hyvällä takaluukkujuopottelua... :-/