Lisa

Aktiivijäsen
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Lisa

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Me oltiin Turun Hamburger Börsissä. Varsinaisia sviittejä sielläkään ei ole, mutta hääpakettiin valitaan mahdollisimman hyvä huone. Meillä oli todella tilava ja viihtyisä kulmahuone (7 ikkunaa), huoneessa odotti kuoharia, konvehteja ja kukkia. Huoneeseen tuotu aamupala oli aivan mahtava. Hintaa oli tosiaan vanhaa rahaa 700 mk. Voin suositella. Hotelli Tornin hääsviittejä olen kanssa kuullut kehuttavan, eivätkä kuulemma ole kanssa kovin kalliita.
 2. Meillä oli häissä jotain 140 vierasta. Päädyttiin loppujen lopuksi tekeen mahdollisimman yksinkertanen punainen booli: vodkaa, mansikkalikööriä, mansikkafunlightia ja vettä. Kävi hyvin kauppansa kesähelteellä , prosentteja tais olla välillä yli kakstoistakin.
 3. Sama virsi oli meilläkin, ihan kiva ja mukavat sanat. Tuntu ihmiset laulavan kovasti, vaikka ainakin mulle oli ennestään melkosen outo virsi.
 4. Sulho osti joululahjaksi Lancomen Miraclen pakkauksen, jossa on hajuvesi, kosteusvoide ja suihkusaippua. En ole raaskinut käyttää niitä, vaan säästän häitä varten Miraclesta hullaantuneena ostin sulhollekin lahjaksi miesten Miraclen partaveden ja edt:n. Hänkin käyttää niitä ensi kertaa hääpäivänä Tuntuukohan kullan tuoksu sitten ihan oudolta... ;D Tuskin.
 5. Meillä samoin, haluttiin, että kaikki on ehdottomasti samassa tilassa (paitsi lasten leikkihuone ). Toinen peruste oli, että saadaan tuoda "oma" pitopalvelu ja omat juomat. Paikkakin on ihan kiva, ainoa miinuspuoli on 25 kilsan matka kirkolta, mutta kyllä sen kestää, kun aattelee, millasia paikkoja olis ollu lähietäisyydellä...
 6. Meillä ilmottautumiset vastaanottaa sulhon sisko. Mielestäni ilmottautumiset voi ihan hyvin ottaa vastaan vanhemmat, kaaso, bestman tai joku sisaruksista, vaikka varsinaisina kutsujina (ja maksajina) oliskin morsiuspari. Sitä kun tuppaa morsiusparilla muutenkin oleen melkosesti hommia häitä odotellessa, joten on hyvä, että tässäkin asiassa saa muilta apua