kirsikat

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

kirsikat's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä tulee olemaan noin 100 henkeä juhlissa ja saatiin teltta (12 x 9 m) noin 1000€. Se tuodaan paikalle ja pystytetään jo edellisenä päivänä ja puretaan seuraavana päivänä. Se on sellainen siistin näköinen valkoinen, jossa seinät on muovi-ikkunallisia. Seinät saa helposti vedettyä sivuun, jos niin hyvin sattuisi, että ei vettä tulisi kaatamalla. Tohon telttaan saadaan sitten kaikki istumaan mukavasti ja vielä ruokapöytäkin. Tosin ruoan jälkeen joudutaan tanssilattia tyhjentämään pöydistä, mutta ajateltiin laittaa pihalle vielä muutamia paviljonkitelttoja, joissa voi sitten istuskella pienemmissä porukoissa.
  2. Samaa tässä ihmetellään tuon lattian suhteen. Jos vettä sataa edelliset kolme viikkoa, kuten minun tuurillani tietysti käy, niin maa on aivan velliä ja sinne uppoo niin korot kuin pöytien ja tuolien jalat. Lattian laittaminen on kuitenkin aivan järkyttävän hintaista, joten tyydymme pieneen tanssilattiaan (ehkä itse tehden, ei vielä olla päätetty) ja toivotaan kauniita säitä
  3. Kokemuksia ei viihtyvyydestä ole, mutta meilläkin on sama suunnitelma. Teltta on jo varattu ensi kesälle. Hinta ei ainkaan ole halpa jos yhtään viihtyvyytä haluaa. Sellaisia sirkus/raksatelttojen näköisiä saa kohtuu hintaan. Mutta jos haluaa vähän viihtyvyyttä valkoisella teltalla, jossa on myös ikkunallisia seiniä (Suomen kesään kun ei voi luottaa, on pakko ajatella että ilman seiniä ei pärjää), saa maksaa aika hirveitä hintoja.