Suvitar

Morsian
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Suvitar

 1. Meillä näin: "Jos ikimuistoisen lahjan haluatte meille antaa, voitte häämatkarahastoon kortenne kantaa".
 2. Kisapirtillä olin yksillä synttäreillä, mutta häissä en ole ollut. Plussana on se syrjäinen sijainti, koska paikka on ihan metsän keskellä ja ainakin musiikkia saa soittaa kuinka myöhään vaan ja millä volyymilla hyvänsä, kun ei häiritse ketään Kisapirtti rakennuksena on nätti ja sellainen perinteinen. Sopii varmasti hyvin kesähäihin!
 3. Vai näin on sanottu! Itse asiassa en voi olla ihan varma, että onko käytäntö sitten se, että Irman pitopalvelua on käytettävä, jos Pirtin vuokraa. Me otettiin automaattisesti Irman pitopalvelu, koska ollaan sitä käytetty aiemminkin perhejuhlissa. Jotenkin vaan oletin, että ei Pirtin vuokraaminen voi veloittaa mihinkään tiettyyn pitopalveluun, koska Pirtin vuokraa Kangasalan Nuorisoseura ja vuokraraha menee sinne. Irma toimii vain välikätenä vuokraushommissa. On kyllä tosiaan outoa.. Onko K:alan Nuorisoseuralla ja Irman pitopalvelulla sitten joku keskinäinen sopimus tms. Pirtille on kyllä lupa viedä omat juomatkin eli mun mielestä on jotenkin liikaa, jos sidotaan tiettyyn pitopalveluun.
 4. Kangasalan pirtti on tänä vuonna hinnoiteltu niin, että 500 e vuokra la-su, mutta 650 e, jos haluaa avaimet jo perjantaina. Musiikia saa soittaa 00.30 asti. Omat juomat saa viedä ja pitopalvelun valita vapaasti. Irma Mäkimaa toimii vahtimestarina Pirtillä ja hänellä on siis myös oma pitopalvelunsa. Pirtin vuokraus ei vaadi Irman pitopalvelun käyttämistä. Tilaan pitäisi mahtua n. 120 henkeä. Tila on ainakin meidän mielestä kiva, koska siellä on suuri ja yhtenäinen sali. Erikseen on vielä kahviotila, jonne saa kaikki tarjoilut. Toimiva tila ja ihan hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kisapirtti on aika "hiihtohenkinen" tila, mutta eiköhän siitäkin ihan juhlavan saa. Ei kyllä kovin suuri ja tosiaan aika syrjässä metsän siimeksessä (metsätietä ajetaan hyvän matkaa). Ulkovessat on omasta mielestäni aika karut.. ja ainakin kylmemmällä kelillä epämiellyttävät.
 5. Häät 14.6 ja häämatkalle heti maanantai-aamuna 16.6.
 6. Meillä on vihkiminen klo 15 ja miljöökuvaus varattuna klo 13. Kirkolle on kuvauspaikalta matkaa n. 20 minuuttia autolla. Kuvaaja kertoi, että n. tunti menee kuvaukseen. Jää siinä sitten sopivasti aikaa hermoiluun ja siirtymiseen kirkolle.
 7. Meillä on kyllä aika suolainen hinta juhlapaikasta, ottaa suorastaan vähän päähän maksaa.. 650 euroa, jos haluaa jo perjantaina koristeleen + lisäksi 200 egee siivouksesta päälle! Kangasalan Pirtti siis. Siivous olisi pitänyt itse hoitaa klo 12 mennessä sunnuntaina tai yöllä, mikäli seuraavana päivänä on huutokauppa tms. Koska ei haluta vaivata ketään perheenjäseniä tai kavereita seuraavana aamuna luuttuaan tilaa, maksetaan siivouskin sitten. Tila on muuten ihan kiva ja vastapäätä vihkikirkkoa. Plussaa yhdestä isosta tilasta, jonne mahtuu meidän kaikki 120 vierasta + erillisestä kahviotilasta, jonne saadaan buffet-pöytä. Bändille on lava. Mutta 850 euroa tilasta kirpaisee...
 8. Meillä on 2 kaasoa ja 3 bestmania. Ajattelin, että toinen kaasoista voisi ottaa kimpun alttarilla. Toisaalta on loistavaa, että on monta "avustajaa" häissä. Eipä tarvitse murehtia, että kaikki järjestyy ja juhla sujuu rattoisasti. Bestmaneista yksi toimii ns. seremoniamestarina eli on vastuussa musiikeista jne. Kaikilla on varmasti touhuttavaa hääpäivän aikana, ohjelmat, juonnot, pitopalvelun ohjeistus, musiikit jne.
 9. Sama homma täällä. Pillerit lopetettu tammikuussa ja häät kesäkuussa. Iho on edelleen hyvässä kunnossa eikä mitään ongelmia ole ollut. Eipä ole ennen pilsujakaan ollut iho-ongelmia, mutta e-pillereitä on kyllä tullut popsittua n. 10 vuotta. Toivottavasti ei tule näppylöitä, alkoi vähän hirvittään. Kuukautiskierto on tosin mennyt ihan sekaisin. Onko kokemuksia, jos menkat osuu hääpäivään eikä ole siis mahdollista siirtää niitä pillereillä? Hankaloittaako juhlapäivää ihan kauheesti? Tarkoitus on juuri tasailla kiertoa tulevaa lasten hankintaa ajatellen.
 10. Meillä myös kuvaus vasta vihkimisen jälkeen. Pahin jännittäminen on silloin ohitse ja kuvistakin tulee luonnollisempia. Vieraille järjestetään vajaan tunnin ajaksi jotain juotavaa (ehkä miedompaa boolia), pientä suolaista ja jotain ohjelmaa.