Jump to content
Naimisiin.info

Core

Aktiivijäsen
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Profile Information

  • Paikkakunta
    Kotka

Core's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Soihtula maksoi meille (vieraita 150) pöytäliinavuokrineen pyöreesti 500 euroa. Vuokraamista hoitaa Kannatusyhditys Soihtu ja löytyy puhelinluettelosta kohdasta Seuratalo Soihtula. Myös Kotkan kaupungin sivuilta kohdasta kokouspaikat yli 10 km on muistaakseni puhelinnumero. Paikka oli ihana, vuokraan kuului astiasto, keittiö oli emäntien mukaan loistavasti varusteltu ja tilaa riitti. Vuokra muodostuu eri osioista sen mukaan haluaako kylmiön yhdeksi vai kahdeksi päiväksi, vieraiden määrän mukaan jne. Pöytäliinatkin paikalta löytyy, vuokra oli joitain euroja/kpl.
  2. Hei Riksu Varaus hoitui numerosta 05 - 367 5275. Hinnat selviää sieltä myös, ne on pilkottu siten että hinta riippuu kuinka monta päivää haluat esim. keittiötä tai kylmiötä käyttää. Voin laittaa hinnat tänne huomenna näkyviin, tosin ne todennäköisesti muuttuvat ensi vuoden aikana. Halvempia paikkojakin Kotkasta varmaan löytyy, mutta meistä paikka oli kiva ja ratkaiseva tekijä oli iso astiasto joka sisältyy hintaan (kuin myös loppusiivous).
  3. Soittelin Saaripirtille elokuussa, silloin oli vapaana enää yksi viikonloppu ensi vuoden elokuusta Eli jos ensi elokuusta on kyse, kannattaa pitää kiirettä, ehkä se viikonloppu on vielä vapaa...
  4. Core

    Kaason ikä

    Mulla kaaso on 35 v eli yhdeksän vuotta mua vanhempi.
  5. Tuosta Tapiolasta muuten vielä sen verran, että kävin sitä kerran nopeasti vilkaisemassa ulkopuolelta. Itse rakennuksessa ei sinänsä ollut mitään vikaa, mutta tie jota pitkin sinne mentiin (n. 150 metriä) oli reunustettu kaikenlaisilla romuilla ja remonttijätteillä - ihan kuin olis ajanu kaatopaikan läpi > Mulla se ainakin toimi hylkäysperusteena heti.
  6. Tuleepi meillä n. 20 km, ehkä vähän päälle.
  7. Tiutisen työväentalon hinta (voimassa tämän vuoden, sanoivat että sitä ehkä tarkistetaan 2004 alusta) oli 170 € / klo 00.00 asti ja lisätunnit 35 € per tunti, viimeistään 02.00 pitää kuitenkin poistua. Eli 240 € maksimiajalla, saa mennä koristamaan jo perjantaina ja tavarat poistettava ja siivottava sunnuntaina hyvissä ajoin. Mussalon Saaripirtin hinta oli (en ihan tarkkaa summa muista) tänä vuonna n. 360€, sama juttu eli pe-su. Taitaa olla ainakin kesäajaksi aika varattu jo mutta huhtikuussa varmaan löytyy vapaita viikonloppuja. Oma suosikkini ;D ;D on Hurukselan Soihtula :-X joka käytiin juuri eilen varaamassa meidän hääjuhlapaikaksi!!! Se on kyllä kartoittamistani vaihtoehdoista kallein, mutta siinä on bonuksena 200 hengen astiasto ja sunnuntaina paikalliset martat pyyhkäisevät siivoamaan sen samaan hintaan, eli ei tarvi kun kerätä omat romppeet pois tieltä 12.00 mennessä. Ja on aivan ihana paikka! Käytännöllinen, tilava, saa viedä omat ruoat ja juomat ja mielestäni kaunis rakennus - punainen, "moniulotteinen" talo ja valkoiset ikkunanpielet moniruutuisissa ikkunoissa. Ainoa miinus on melko pitkä matka, eli Kymin kirkolta matkaa kertyy n. 20 km.
  8. Onkohan Fröbelin palikat kun veivaa lastenlaulua "Pää, olkapää, peppu, polvet, varpaat, polvet, varpaat..." ja sitten leikitään mukana eli kosketaan vuoronperään ko. paikkoja ja tahti kiihtyy kappaleen loppua kohti. Välillä taputetaan vatsaa ;D. Käy loppupuolella jo vähän jalkalihaksiin se kyykistely
  9. Tietääkö kukaan miltä instanssilta tuota Seurantalo Tapiolaa voisi tiedustella? En ole onnistunut löytämään mitään vinkkiä mistään.
  10. Minkälaisia työväentaloja tms. Kotkassa on? Tiutinen, Karhulassa Sampo... onko muita?? Joku joskus mainitsi että Sutelassa olisi jotain, tietääkö kukaan missä, millaisia ja kuka vuokraa?
  11. Aah... ihanaa täällä on muutkin saman ongelman edessä! Meillä oli tarkoitus juhlia Tiutisen työväentalolla, mutta harkitaan vielä. Kertokaa, rakkaat ystävät, mitä kaikkea Saaripirttiin kuuluu ja miten sinne löytää? Onko keittiötä? Astioita? Pöytiä, tuoleja? Minkälainen paikka muuten (millainen rakennus, pihapiiri)? Tuhat kiitosta jos joku viitsii vastata!!
  12. Veljen auton takalasiin askartelin ihan vaan vaaleanpunaisen sydämen jossa luki: JUST MÄNNIIT!
  13. Nykänen ;D Sulho ei onneksi ole etunimeltään Matti : Oma sukunimi on harvinaisempi, mutta kun sillä jatkajia on jo velipoikien lasten kautta niin en näe mitään syytä pitää sitä. Sen lisäksi että olen konservatiivinen, sulho ei voi ottaa mun sukunimeä senkään vuoksi että siitä tulisi sitten kokonimikaima mun veljenpojalle.
×
×
  • Create New...