Jump to content
Naimisiin.info

launa

Morsian
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  satakunta

launa's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. jos soivassa kurussa voi vihkiä niin olis varmaan hieno paikka pyhällä. ulkona voi olla vaan hytttysiä enenpi "huonona" aikana.
 2. up! kuvia olis hieno nähdä onkohan täällä toista saamaa aihetta? onko tälläinen lehti yleistynyt?
 3. en aijo jatkaa mitään paikkakunta keskustelua tästä, mutta Satakunnan(Rauman)Lappi on pelkkä Lappi nykyään, TL tulee Turun ja Porin läänistä jota ei ole ollut pitkään aikaan. hää ohjelmat on molemmat tylsistyneet joka kerta enenmpi. (oletteko huomannu että maanantaina tulee enertaiment tähtäimessä häät ja liveltä joka arkipäivä joku hääohjelma? )
 4. tilasin sinellistä punaisia silkkisiä ruusunterälehtiä. oli mielestäni ihan hienot. en tiedä olinko sen takia tyytyväisempi nyt kun nowandfoeveriin petyin, niin en odottanut liikoja.. ja sitten lisäilin niiden joukkoon muutaman helmen, näytti aika kivalta
 5. luulisi että makaroni turpoaa linnun mahassa, tietty jos se tulee sekunnissa ulos niin ei ehdi? ja saako tipu edes sitä suuhun.. kuinka paljon olette varanneet ruusunterälehtiä heitettäväksi ja minkä kokoiselle porukalle?
 6. itellan(postin) sivuilta löytyy myös kirjekuoria.
 7. entä ikean terälehdet, miltä näyttää? kun joku on heittänyt kirkolla(siis aitoja) kuinka paljon on varannut siihen?
 8. lukikohan täällä jo, mutta vinkkinä että leluosastolta löytyy vaikka mitä? meille tulee vissiin aku ja iines, täytyy vaan fiksata niitä teemaan sopiviksi.
 9. launa

  wc-kori

  niin ja tavalliset särkylääkkeet on puskuroitu, eli niillä ei saa päätä sekaisin.
 10. onko kukaan muu tilannut näytteitä muualta ja pystynyt vertaileen? onko sinellin hyvät kun tuosta kuvasta ei saa selvää, mutta hinta on jo "hyvä"?
 11. kiitti! niin olin ajatellut juuri silkkisiä pöytiin, tilasin netistä näytteen nowandfoeveristä, mutta olin ehkä vähän pettynyt..
 12. mistä teijän lehdet on? mulla on myös ongelmana että täytyy saada aitoja kirkolle ja kuinka paljon on tarpeeksi..
×
×
 • Create New...