launa

Morsian
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by launa

 1. jos soivassa kurussa voi vihkiä niin olis varmaan hieno paikka pyhällä. ulkona voi olla vaan hytttysiä enenpi "huonona" aikana.
 2. up! kuvia olis hieno nähdä onkohan täällä toista saamaa aihetta? onko tälläinen lehti yleistynyt?
 3. en aijo jatkaa mitään paikkakunta keskustelua tästä, mutta Satakunnan(Rauman)Lappi on pelkkä Lappi nykyään, TL tulee Turun ja Porin läänistä jota ei ole ollut pitkään aikaan. hää ohjelmat on molemmat tylsistyneet joka kerta enenmpi. (oletteko huomannu että maanantaina tulee enertaiment tähtäimessä häät ja liveltä joka arkipäivä joku hääohjelma? )
 4. tilasin sinellistä punaisia silkkisiä ruusunterälehtiä. oli mielestäni ihan hienot. en tiedä olinko sen takia tyytyväisempi nyt kun nowandfoeveriin petyin, niin en odottanut liikoja.. ja sitten lisäilin niiden joukkoon muutaman helmen, näytti aika kivalta
 5. luulisi että makaroni turpoaa linnun mahassa, tietty jos se tulee sekunnissa ulos niin ei ehdi? ja saako tipu edes sitä suuhun.. kuinka paljon olette varanneet ruusunterälehtiä heitettäväksi ja minkä kokoiselle porukalle?
 6. itellan(postin) sivuilta löytyy myös kirjekuoria.
 7. entä ikean terälehdet, miltä näyttää? kun joku on heittänyt kirkolla(siis aitoja) kuinka paljon on varannut siihen?
 8. lukikohan täällä jo, mutta vinkkinä että leluosastolta löytyy vaikka mitä? meille tulee vissiin aku ja iines, täytyy vaan fiksata niitä teemaan sopiviksi.
 9. niin ja tavalliset särkylääkkeet on puskuroitu, eli niillä ei saa päätä sekaisin.
 10. onko kukaan muu tilannut näytteitä muualta ja pystynyt vertaileen? onko sinellin hyvät kun tuosta kuvasta ei saa selvää, mutta hinta on jo "hyvä"?
 11. olis kiva nähdä kuvia!
 12. kiitti! niin olin ajatellut juuri silkkisiä pöytiin, tilasin netistä näytteen nowandfoeveristä, mutta olin ehkä vähän pettynyt..
 13. mistä teijän lehdet on? mulla on myös ongelmana että täytyy saada aitoja kirkolle ja kuinka paljon on tarpeeksi..
 14. tuossa joku jo aikaisemmin kysyikin tätä että onko kellään kokemusta säkkikankaasta? meillä olis ideana käyttää sitä pöydän keskellä kaitaliinana siis. sitten me laiteaan ruusunterälehtiä ja viinipulloissa kynttilät. eli onko kukaan nähnyt?
 15. tänään ei vissiin tule kakkoselta häitä, harmittaa!!
 16. no en tiedä onko nyt ihan hirvee fiasko mutta tosi tylsää katsoa sulhasen ryöstöä mistä ei saa selvää mikä on morsiammen tehtävä saada mies takaisin, ja odottaa kauan ku morsian tekee jonkun tylsän esityksen paperinukeilla tms, varsinkin se kun ei kuule tai näe juttua kunnolla..
 17. mahtoiko tuo FST5:sen hää ohjelma olla vaan tuon kerran, kun en ainakaan nähnyt sitä enää ens tosrtain ohjelmatiedoissa ( jossei nämä ole taas niitä "ota silmä käteen ja katso" -tilanteita?)
 18. moikka! en tiedä tarkoitatko yhtään samaa kuin itse, mutta meillä on ajatuksena tuo 1700 karibia eli merisosvo-teema romanttisesti, siis ei kanssa mitään sydän juttuja mutta ei myöskään pääkalloja ja koukkukäsiä. mulakkin on tuo muratti käynyt mielessä.. amoriini.com sivuila galleriassa löytyy noita kellari kuvia, jos täällä saa mainostaa muita sivuja?
 19. onko kellään ideaa minkä laista musiikkia, meneekö teidän mielestä överiksi jos soitetaan hurriganesia häätanssiksi? meillä on ajatuksena soittaa ruuan aikan bluesii ja illalla mitä sattuu cd:ltä. niin joo ja keksittiin että meillä tarjotaan booli aarrearkusta.
 20. me ostetaan varmaan kaasoille jotkut korut jossa on kaiverrettu meidän päivämäärä. nyt ennen häitä annan pienen "selviytymispakkuksen" poistamaan stressiä, pistin kivaan paperikassiin nameja, siideriä, kynttilän yms. bestmänille ehkä jotain snapsilasin tyylistä kiitokseksi.
 21. meille on kanssa suunneteilla merisosvohäät , ajatuksena jo jotain esim.viinipulloissa kynttilät. ajateltiin vielä saada ruusu samaan teemaan( ittellä iso ruusu tattoo olkapäässä) olisi hieno nähdä kuvia ja ideoita, kun en googlettamalla löytänyt.