Jump to content
Naimisiin.info

launa

Morsian
  • Viestit

    25
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by launa

  1. ^Onpas Lappi Satakunnassa! Täällä on Lappi TL, tosin just liitetty Raumaan! :girl_wink: Sori, oli ihan pakko!

    Vaikka itseasiassa mäkin mietin tuota, että ne häät oli tosiaan Walsesissa.

    Eilen oli molemmista mielestäni aika hyvät jaksot, vaikka en kumpaakaan kyllä kunnolla vielä nähnyt. Mä olen varsinainen vakkarikommentoija, joka viikko mieli muuttuu! :rolleyes: Nyt ohjelmat on aika tasoissa edelleen.

    en aijo jatkaa mitään paikkakunta keskustelua tästä, mutta Satakunnan(Rauman)Lappi on pelkkä Lappi nykyään, TL tulee Turun ja Porin läänistä jota ei ole ollut pitkään aikaan. :girl_wink:

    hää ohjelmat on molemmat tylsistyneet joka kerta enenmpi. (oletteko huomannu että maanantaina tulee enertaiment tähtäimessä häät ja liveltä joka arkipäivä joku hääohjelma? )

  2. tuossa joku jo aikaisemmin kysyikin tätä että onko kellään kokemusta säkkikankaasta? meillä olis ideana käyttää sitä pöydän keskellä kaitaliinana siis. sitten me laiteaan ruusunterälehtiä ja viinipulloissa kynttilät. eli onko kukaan nähnyt? :girl_impossible:

  3. moikka! en tiedä tarkoitatko yhtään samaa kuin itse, mutta meillä on ajatuksena tuo 1700 karibia eli merisosvo-teema romanttisesti, siis ei kanssa mitään sydän juttuja mutta ei myöskään pääkalloja ja koukkukäsiä. mulakkin on tuo muratti käynyt mielessä.. amoriini.com sivuila galleriassa löytyy noita kellari kuvia, jos täällä saa mainostaa muita sivuja?

×
×
  • Create New...