lenan

Rouva
 • Content count

  49
 • Joined

 • Last visited

About lenan

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Tyytyväinen olin minäkin. Koemeikkiin menin "luomuna", mutta sanoin että meikkaan arkenakin melko voimakkaasti joten meikki tosiaan saa näkyä. Iltajuhla ja iltameikki, tummaa kiitos... Hyvin onnistui ja kestikin pitkän päivän.
 2. Taidettiin tehdä jonkunlainen ennätys: 3 kertaa kirkossa + toki portailla Ei oikein tiedetty missä kohtaa pussaillaan niin pussailtiin sitten vähän joka välissä.
 3. Tässäpä tämä minun ihanuus 2.8.
 4. Joillakin teistä oli allekirjoituksena jotai tähän suuntaan että: En usko onneen tai onnellisuuteen... (ja lopussa) Minulle se on kovaa työtä... Kenellä se oli tai miten se meni? Saako joku kiinni ja löytää? Kiitos.
 5. En tiedä nyt onko tästä kommentista mitään apuja ja "kivitetäänkö" mut tämän takia, mutta eikö yksi asialle omistautunut kaaso riitä? Luulisi olevan suunnittelun helpompaa ja ei tarvitsisi omaa mieltään pahoittaa...
 6. Mistä tuota peikonpähkinäoksaa voi Helsingissä ostaa? Keneltä löytyisi tietoa?
 7. Meidän mökkihää suunnitelmat ovat tässä vaiheessa: * pihalle juhlateltta kokoa 5 x 8, telttaan katetaan pöydät. * sisälle katetaan noutopöytä (eipähän ole kaikenmaailman ötökät niin helposti ruuissa) * pöytäkoristeet suunniteltu ja osaksi tehty. Täytyi ottaa huomioon kun on ns. ulkohäät niemen kärjessä, niin "itikkakarkoitteet" olisi kiva laittaa nätisti (lue: huomaamattomasti). Asia järjestyksessä... Ainakin morsiammen pään sisällä... * menu on suunniteltu. Nyt vaan edelleen toivelistalla se kaunis sää. Häät siis 2.8.2008. Juhlaväkeä tulossa 30 henk. Juhlapaikkahan ei sinällänsä ole mikään asuttava kesämökki, vaan sellainen seuran maja tyyppinen ratkaisu... Ei siis makuutiloja tms. Sisätila pieni ja avoin. Keittiötä ei ole vain pieni keitto nurkkaus. Sähköt on, mutta vettä ei tule. Oma haasteensa siinäkin. Ulkovessa. Jessican käsienpesu suunnitelma voisi toimia myös meillä. Ja käsidesiä ehdottomasti. Morsian saattaa olla helmojensa kanssa hivenen pulassa vessassa käynnin kanssa. Onneksi on olemassa kaaso! Juhlapaikka sijaitsee n. 13km päässä kirkolta. Olemme järjestäneet yhteiskuljetuksen sellaisen haluaville kirkolta juhlapaikalle. Jatkoille lähdetään sitten takseilla. Juhlapaikka on varattu koko viikonlopuksi, joten koristelut ja siivoukset pystyy tekemään ihan rauhassa. Onneksi mökin "isäntä" on tuttu ja mökkiä voi käydä silloin tällöin katsastamassa, mikäli haluaa...
 8. ^Vaahtokarkkimassaa kuulemma
 9. Hieno kakku! Tää voi olla nyt vähän typerä kysymys, mut miten toi kakunpäällys käyttäytyy leikattaessa? Onko tuo päällinen helppo asetella kakun päälle?
 10. Me lähdetään Thaimaahan Bangtao Bayhin maaliskuussa -09. Häät elokuussa -08. Kohde valittu siitä syystä kun mukaan lähtee tuolloin 1 ½ -vuotias tyttäremme. Kehuttu kovin lapsiystävälliseksi paikaksi.
 11. Lappeenrannassa pidetään. Helsingissä asutaan. Vieraita tulee niin täältä pk-seudulta kuin pohjois-karjalastakin. Puolessa välissä on...
 12. Meillä kuvat otetaan ennen vihkimistä klo 15, vihkiminen klo 17. Olisi mennyt vähän myöhäiseksi ruokailut ja muut jos oltaisiin vasta kirkon jälkeen kuvattu.
 13. Kehunpa minäkin X8:n Juhaa! Mukavan oloinen kaveri, helppoa oli hänen kanssaan asioida. Sormukset tilauksessa ja hinta verraten GL-koruun on todellakin paljon edullisempi (vaikka näin mukavalle ja ammattitaitoisen oloiselle kyllä mielellään maksaakin). Kannattaa tosiaan poiketa kauempaakin jos titaanista sormusta mielii...
 14. Meille olisi näillä näkymin tulossa soittamaan yhden miehen orkesteri. Onko jollakin kokemuksia? Kyseessä olisi mies ja kitara yhdistelmä ja musiikki varmaan sellaista suomirock/pop painoteista. Tanssihäitä tuskin tulee, koska halukkaita tanssijoita ei ole montaa. Hyvä että saan miehen vetäisemään sen yhden valssin... Siispä kun kyseessä on pienet n. 30hlö juhlat, niin miltä tällainen vaihtoehto kuulostaa?