essie

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About essie

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Onko kenelläkään ohjeita tähän leikkiin/näytelmään? Eli siis tarkoitan leikkiä, jossa yksi lukee tarinaa eteenpäin ja vieraista valitut ihmiset näyttelevät omaa rooliaan.
 2. Meitin vihkipappina toimii Kalevasta Olavi Salminen. Ei mitään tietoa millanen hän on, mutta puhelimessa kuulosti ihan mukavalta. Tapaaminen parin viikon päästä.
 3. Nostetaan ;D
 4. Mä nostan tätä, sillä curacao on meillä varteenotettava häämatkavaihtoehto. jos jollakulla ois viä lisäinformaatiota...
 5. Kyllä minä ainakin Messukylän vanhaan kirkkoon vaan sisään kävelin..no se oli kyllä tiekirkkona ja siellä oli oikein opaskin, joka kertoi kirkon historiasta. Messukylän vanha kirkko ei ole kuin kesäaikaan avoinna eli toukokuussa sinne luulis taas pääsevän kurkistelemaan. Eikä mun mielestä kirkko maksa mitään vaikka olisikin ulkopaikkakuntalainen.
 6. ja tampereella täälläkin 10.7.2004
 7. Heips, meillä on messukylän vanha kirkko varattuna ens vuodelle. Kävin siellä viime kuussa katsastamassa paikkoja ja täytyy myöntää, että se kirkko ei koristeita kaipaa. Siellä on ihan oma fiilis..melkein tuli tippa linssiin ku ajattelin, et vuoden päästä näillä narisevilla lankuilla sitten astellaan..Oli se vaan ihana kirkko. Mäkään en ollu siä ennen tätä käyny, mut uskalsin varata ennen ku olin edes nähnykään sisältä. Siittä mä en tiä koska kirkkoo voi alkaa varaan vuodelle 2005, mut kannattaa soittaa seurakuntatoimistoon ja kysästä..voi olla että nyt jo saakin!!
 8. Meillä n. 40 km eli puolen tunnin ajomatka ja harkitsemme yhteiskuljetusta.
 9. Meillä varattuna Sahalahden Kontula.