Keijukainen

Rouva
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

About Keijukainen

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Paikkakunta
  etelä
 1. *Me unohdettiin kokonaan pussata.. Tai huomattiin kyllä heti sen kohdan jälkeen, mutta ei siinä sitten enää viittinyt pussailla. Korjattiin sitten erehdys pussaamalla oiiiiikeeen pitkään juuri ennen vehnäsadetta kirkon ovella. *Sulho unohti polkaista ja oli sitten hetken aika möks, kun mä sentään muistin. Kiukutteli vielä että ei oltu sovittu asiasta mitään joten ei hän sitten viitsinyt. Npeasti unohti kuitenkin sen episodin. *Bestmanin takki oli vielä edellisenä päivänä hävinnyt vuokraajaliikkeeltä jonnekin. Saivat sitten kuitenkin hääaamuna klo 9 takin liikkeeseen. Suututti kyllä ihan kunnolla heidän toilailu.
 2. Pakkailtiin juhlapaikalta lahjat autoon, käytiin haudalla viemässä kimppuni mummoni haudalle ja hurautettiin autolla kotia. Pikaisesti purettiin ja vilkuiltiin lahjoja, ja sitten alkoi armoton pakkaaminen häämatkaa varten. Lopulta ehdittiin vasta klo 22.30 nukkumaan ja 02.00 herätys ja auto kohti helsinki-vantaata.
 3. Meilläkin avioliitto sai täyttymyksensä hääyönä. Vaikka biletettiin hotellin (=juhlapaikan) yökerhossa 2 asti. Oikeen ihmeteltiin, kun ei edes väsyttänyt vielä siihen aikaan..
 4. Meillä oli vieraita 140 ja rahaa saatiin 1450€. Paljon saatiin myös lahjoja, mitkä eivät olleet sieltä halvimmasta päästä.
 5. Me luvattiin myös rakastaa aina kuolemaan asti.
 6. Pakko päästä vähän hehkuttamaan: Maanantaina me lähdetään häämatkalle Rethymnoniin!!! :-X
 7. Aikasemmin pidin itsestään selvänä, että jos joskus menen naimisiin, niin otan miehen nimen. Mutta nyt kun häät lähestyy ja asiaa on ihan kunnolla miettinyt, niin otan yhdistelmänimen. Siis miehen nimi olisi ihan ok, mutta ei oikeen sovi etunimeni kanssa (molemmat lyhyitä nimiä, mitkä sisältävät r-kirjaimen.. ) Mutta, haluan kuitenkin perheelle saman nimen, joten otan miehen nimen omani lisäksi.
 8. Mä ostin alennuksessa olevat puvut morsiusneidoille. Mutta puvut sitten jäävät minulle, eli ovat kummitytöilläni vain sen päivän lainassa.
 9. Mulla ja sulholla ei oo papin sukupuolella väliä, mutta mun isällä on.. Hän on sitä mieltä, että vain mies pappi on oikee pappi (tyyliin "nainen vaietkoon seurakunnassa..") Itse en nyt ota hänen mielipiteeseen sen enempää kantaa, mutta valittiin miespappi ihan vaan siksi ettei turhaan isukkia (varmaan muitakin sukulaisia) tarvitse ärsyttää Eli nyt on miespappi ja (toivottavasti) kaikki tyytyväisiä.
 10. Uutta: Puku, alusasu, tiara, kengät, korut, sormus Vanhaa: Anopin huntu Lainattua: Alushame Sinistä: Sukkanauha
 11. Minä myös!! Aivan ihana paikka, kauniita maisemia ja ihania ihmisiä. :-X Ja mikä sen romanttisempaa kuin katsella illalla hotellin parvekkeelta tulivuori Etnan valuvaa laavaa..
 12. Hyvä idea!! Meillä nimittäin on molemmilla Romancet. En oo vaan pitkään aikaa käyttänyt ja pitää vissiin pantata häihin saakka, että tuoksuu uudelta ja raikkaalta! ;D Mieskään ei juuri sitä käytä (=en jaksa aina olla pakottamassa.. ;D ), joten hänkin tuoksuu uudelta! ;D
 13. Meillä sulho ei halua olla keskipisteenä, mutta minä taas sitäkin enemmän!! ;D Eli ollaan mietitty niin, että mä oon enemmän esillä leikeissä sun muissa ja sulho saa kaikessa rauhassa fiilistellä mun hunnun suojissa.. ;D
 14. Mietinnässä on Kulkurin valssi, Suvivalssi, Kesäinen häävalssi, Morsiuspari, Orvokkiseppele.. Ihana olisi ollut myös Akseli ja Elina.. mutta niin toivottoman hidas.. :-/
 15. Näin meilläkin.. ;D Häävalssia ei ole vielä päätetty.