Jump to content
Naimisiin.info

Caramell

Morsian
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Caramell's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Vielä nostoa jos vaikka löytyis muitakin tälle kesälle Hanuksella häitään juhlivia!
  2. Meidät vihitään 15km päässä omasta asuinpaikkakunnasta, joka on myö morsiamen kotipaikkakunta!
  3. Nostetaan tämä ketju... Tulevana kesänä olisi tarkoitus juhlia häitä Hannuksen piilopirtillä! Onko muita ensi kesän morsiamia?
  4. Tarkoitatko että elävän kukan sinne veteen? Olen nähnyt monesti käytettävän kukkaa (siis pelkkää kukkaosaa) kelluvan vedessä. Ja myöskin ihania ideoita saa jos laittaa vettä ja esim jotain kaunista kiveä sinne pohjalle... Kyllä luulisin et onnistuu! Mut kannattaa testata tuo käytännössä itse (jos mahdollisuus) ennen itse tilaisuutta, niin ei tarvi sit miettiä asiaa, kuitenki jos kynttilä (votiivi) palaa esim vaikka 6 h yhteenkyytiin niin en tiedä kuinka se vesi "käyttäytyy". Kokeile, luulen että onnistuu!
  5. Onkokellään kokemusta Kruunumakasiinista? Olisi alustava varaus sinne ensi kesäksi! Minkalainen paikka ollut käytännössä juhlia? Onko ollut alkoholitarjoilu illalla? Minkä hintaista lystiä? Hyviä/huonoja puolia? Asioita mitä kannattaa ottaa huomioon! TUlossa n 80 vierasta! Kiitos jos joku vaivautuu kertomaan!
  6. BettyBoob: Varjakan kartano Oulunsalossa on ihan paikka häille, ulkona on iso tanssipaviljonki (johon mahtuu myös ruokapöydät, soittajat yms), paikka on ihan meren rannalla, iso nurmikkopiha ja vanhat kartanot ympärillä! Pihan rannassa myös ihana rantasauna, jota vuokrataan myös juhliin... Kannattaa kysellä. Paikasta vastaa nykyään Lentojätkä Ky (Googlesta löytyy varmaan yht.tiedot)... ja tosiaan majoituksiakin löytyy!
  7. Haluaisin tähän kommentoida... PartyLiten kynttilöissä EI ole allaspalon vaaraa, vaikka laittaa kellumaan veteen (tuikkivat kelluu)! Koska niissä on lämpötila HUOMATTAVASTI alhaisempi kuin steariinikynttilöissä (esim tuikuissa). Muutenkin turvallisempia kun tosiaan lämpötila ei ole ku 60 astetta (steariinikynttilöissä 280 astetta!!!!)
  8. Minkä hintainen häämeikki on Goalasissa? Kuka siellä tekee meikin? Entä hääkampaus minkä hintainen ollut? Ja kuka Tehnyt?
×
×
  • Create New...