Jump to content
Naimisiin.info

Nannuli

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Nannuli's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Tilasin hääkimppuni muualta (vihkiminen Helsingissä), mutta Tuusulaan juhlapaikalle tilasin kukat Järvenpään kukkatalosta. Asetelmista tuli aivan mahtavat. Olin toivonut lämpimän punaisia sävyjä, selkeän näyttävää tyyliä, ruusuja, gerberoita, neilikoita, vihreitä lehtiä. Kukat olivat juuri toiveideni mukaiset, mutta komeammat kuin olin osannut ajatella. He myös toimittivat kukat suoraan juhlapaikalle, mikä säästi paljon vaivaa.
  2. Nannuli

    Tuusula

    Meidän häät järjestettiin kesäkuussa Taistelukoulun upseerikerholla. Pitopalvelu toimi hyvin. Ruokia oli varattu reilusti ja maistuivat todella hyvin, tosin olin esittänyt paljon omia välimerellisiä toivomuksiani. Pitomerin peruslista olisi ollut perinteisempi. Vieraita oli vähän yli 50. Periaatteessa mukaan olisi mahtunut vielä toiset viisikymmentä, mutta nyt toinen sali jäi tyhjäksi, tanssia varten. Paikka on hyvin perinteikäs, kauniilla paikalla Tuusulanjärven rannalla. Ulkoisesti paikka ei ollut aivan viimeisen päälle, sillä viereisessä rakennuksessa oli julkisivuremontti meneillään ja kerhorakennuksen tornin rappaukset olivat osin rapisseet. Se ei kuitenkaan meitä haitannut. Sisätiloissa upseerihenkisyys näkyy seinille ripustetuissa upseerimuotokuvissa (Taistelukoulun ym. johtajia sekä Mannerheim). En osaa sanoa juhlien tarkkaa hintaa, koska vanhempani maksoivat laskun häälahjaksi. Sen verran tiedän, että Helsingin juhlapaikkoihin verrattuna hinta oli edullinen. Juhla onnistui kaikin puolin oikein hyvin eli suosittelen. Suosittelen myös tilaamaan kukat Järvenpään kukkatalosta. Kukkatalo toimittaa kukat tarvittaessa suoraan juhlapaikalle, jolloin säästyy paljon vaivaa. Asetelmat olivat todella kauniit ja aivan toiveitteni mukaiset.
  3. Nannuli

    Mikä virsi kirkkoon?

    Tykkään kovasti virrestä 600 "Hyvyyden voiman ihmeelliseen suojaan". Melartinin kaunis duurimelodia ja Anna-Maija Raittilan sanat sopivat mielestäni yhteisen elämän alkuun: "Me saamme -- yhdessä käydä uuteen aikaan nyt", "Hyvyyden voiman uskollinen suoja piirittää meitä kuinka käyneekin" jne. Usein häissä lauletut virret 332 "Herraa hyvää kiittäkää" ja 462 "Soi kunniaksi luojan" ovat kauniita, mutta säveleltään mielestäni aivan liian surumielisiä.
×
×
  • Create New...