Jump to content
Naimisiin.info

Kisuliini

Morsian
 • Posts

  34
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki

Kisuliini's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Autoradio soitti meidän häissämme viime kesänä ja voin todellakin lämpimästi suositella!! Vieraat kehuivat bändiä, me tykkäsimme, soittivat monipuolista musiikkia (ja juuri toiveidemme mukaan), olivat joustavia, palveluhenkisiä ja kaiken puolin täyttivät odotuksemme. Suositteluni!!
 2. pétillant: Meillä oli orkka soittamassa ja hyvin mahtuivat sinne korokkeelle. Ja tanssimaankin mahtui tosi hyvin, mitä etukäteen pelkäsin ettei mahtuisi.. Vieraita oli yhteensä 88 ja lapsia ei ollut muita kuin kaksi sylivauvaa ja 10v. kummityttö. Kutsuimme juhliin vain aikuiset. Yksi syy oli paikan ahtaus; olemme jo vähän yli kolmekymppisiä ja melkein kaikilla kavereilla ja serkuilla ym. on pari kolme lasta, niin paikka olisi täyttynyt lapsista ja emme sen takia halunneet vaihtaa hääpaikkaa. Mutta toinen syy oli myös se, että ranta ja kalliot ovat aivan vieressä ja lapsille se on kieltämättä hyvin vaarallinen paikka.
 3. Meillä oli aivan upea ja mielettömän ihana hääjuhla Kulosaaren Casinon Sun Marinessa heinäkuun lopulla ja kaikki meni täydellisesti Aivan uskomattoman ihana päivä kerta kaikkiaan! Hääkakuista; juu, Kakkugalleriasta voi valita kakun tai toinen paikka on leipomo PH7 Tuusulassa. Tässä nettisivut: http://www.konditoriaph7.fi/yritys.html Me halusimme mansikkakermakakun, jonka tilasimme tuolta Tuusulan leipomosta. Oli herkullinen ja kaunis kakku!
 4. kellään tämän kesän kokemuksia Kuliksesta?
 5. meilläkin muutama jätti vastaamatta ja soitin heille sitten ja kyselin perään. Ainakin meillä on pakko tietää tarkka pääluku
 6. Me laitoimme yksinkertaisesti, että "..sen jälkeen viettämään hääjuhlaa aikuisten kesken X paikkaan..." Se on mielestämme neutraalisti, yksinkertaisesti ja selvällä suomenkielellä sanottu
 7. Olimme viime kesänä Lappeen Ruustinnassa häissä ja muuten todella ihana paikka, mutta miinusta oli se, osa porukkaa joutui istumaan eri huoneessa ja ohjelman aikana se tietysti oli hankalaa. Osa porukkaa tuli seuraamaan ohjelmaa toiseen huoneeseen (ns. pääsaliin), mutta läheskään kaikki ei tullut ja onhan se tietty hankalaakin, jos ohjelma kestää kauan ja ei välttämättä ole kivaa seisoa...Siihen pääsaliin mahtuu ehkä vain n. 35-70 vierasta max. istumaan.
 8. Niin...on se niin henkilökohtainen asia, että haluaako meikata häihin vai ei. Jokaisen oma asia ja pitää kunnioittaa mielipidettä. Itse aion ehdottomasti meikata (tai siis meikkauttaa itseni). Kun on kaunis kampaus, upea puku jne. tuntuisi jotenkin paljaalta lähteä ilman ehostusta, ikäänkuin joku puuttuisi. Ainakin kannattaisi harkita meikkivoiteen laittamista, jolloin ihon väri tulee tasaiseksi. Harvallapa meistä on kovinkaan tasainen ihon väri ihan naturellina. Mutta tosiaan jokaisen oma asia, tämäkin
 9. Heippa! Onko kellään morsmaikulla kokemusta Heidi Makeup -nimisestä meikkaaja/maskeeraajasta? tai siis tuo hänen firmansa nimi ja oikea nimi Heidi Kjellman. Tässä hänen sivustonsa : http://www.heidimakeup.com/index.html
 10. Heippa taas! te Sun Marinen puolella juhlineet tai siellä vieraina olleet? Tuntuiko paikka missään tilanteessa ahtaalta ja mikä oli suunnilleen vierasmäärä tuolloin juhlissa? Mietimme viime keväänä Merisalin ja Sun Marinen välillä (molemmat olivat vielä tuolloin vapaana), mutta päädyimme Sun Marineen, koska se on enemmän meidän tyylinen paikka. Ainoa haitta todellakin on vaan se koko. Meille tulee n. 80 vierasta eli suht täyteen paikka menee, mutta kaikki ovat kyllä vakuutelleet, että mahtuu ja mahtuu tanssimaankin. Onko kellään kokemuksia ja kommentteja nimenomaan paikan kokoon liittyen? Kiitos!
 11. Miltähän kuulostaa se, että kampaus ja meikki olisivat eri paikoissa? Ajattelin, että haluaisin molempiin ammattilaisen ja useinhan kampaajat kyllä tekevät meikkauksia ja päinvastoin ilman varsinaista koulutusta, mutta haluaisin, että sekä kampauksen että meikkauksen tekisi alan vankka ammattilainen. Tuoreita kokemuksia kyselisinkin seuraavista: - Cityhair /Sanna Furu ( ja myös meikkauksenkin osalta) - Stage 11 - Riina Laine Entä keitä muita meikkaajia ja kampaajia voisitte suositella Helsingistä? Kiitti!
 12. Onko kellään tuoreita tämän kesän kokemuksia Autoradiosta?
 13. Minua hieman sapettaa lukea tämän ketjun vastauksia, joissa ei lainkaan ymmärretä sitä, että lapsia ei kutsuta. Meidän juhlapaikkaamme mahtuu vieraita istumaan max. 90. Meillä on molemmilla laajat suvut + ystäväpiirit. Lisäksi tässä 30+ iässä lähes kaikilla kavereilla ja serkuilla on lapsia. Koska haluamme kuitenkin häämme viettää ko. paikassa on pakko rajata vierasmäärä (jo aikuistenkin suhteen). Tottavie mieluummin kutsut läheiset aikuiset kuin valitsisin sen, että lapsivieraiden takia täytyisi jättää haluamiani aikuisia kutsumatta. Laskimme, että jos kutsuisimme myös vieraittemme alaikäiset lapset, heitä olisi n. 30 yhteensä! ja meillä siis todellakin 90 mahtuu vaan istumaan! En siis halua, että juhlissamme on n. 30 lasta ja 60 aikuista. Minulla ei ole mitään lapsia vastaan, mutta meidänpäätöksemme on, että juhlat ovat vain aikuisille. Eri asia on vauvat, jotka eivät vie istumapaikkaa. He voivat kyllä ymmärrettävistä syistä tulla.
×
×
 • Create New...