Jump to content
Naimisiin.info

pareto

Morsian
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

pareto's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meilläkin on jo ehtinyt tavaraa sen verran kertyä, että joudumme ihan tosissaan miettimään, mitä lahjalistalle laittaisimme. Niinpä siihen tullee muutaman sarjasta uupuvan lautasen (ei, 24h-lautaset EIVÄT ole uuninkestäviä, on meinaan testattu...kahdesti ) lisäksi kaiketi lahjakortteja rauta- ja kirjakauppaan jne. Pientä piharemonttia pukkaa ja miehelle voisi viimeinkin hommata sen kunnon jiirisahan ennen kuin se teloo itsensä lopullisesti sen nykyisen kiinalaisvekottimen kanssa... Ja kirjojahan meillä onkin vaan joka vaakapinnalla pinokaupalla... Ei tämä olekaan niin helppoa. Mutta listalle päätynee esim. Riedelin viinilaseja, joku laadukas uunipata ja sitten juuri nämä lautaset jne. Kuitenkin useammasta hintaluokasta jotta kaikki saa ostaa varojensa mukaankäyttötavaraa, josta riittää iloa vielä pitkään. Kutsuun emme laittaneet mainintaa lahjalistasta, ainoastaan tulevien anoppien yhteystiedot ilmoittautumisia ja lisätietoja varten. Itselläni ei tulisi mieleenkään mennä kutsuttuna mihinkään juhlaan ilman edes pientä lahjaa, vaikka siitä ei olekaan erikseen mainittu. Meistä olisi lähinnä mukavinta, että mahdollisimman moni pääsisi yleensä paikalle, läheiset ihmisethän ne sen juhlan lopulta tekevät
  2. Me käymme parhaillaan Espoossa työväenopiston järjestämää tanssikurssia hääpareille. Hinta oli edullinen, muistaakseni 27e per nokka, ja opetusta on kerran viikossa tammikuun alusta huhtikuun loppuun. Kurssilla on keskitytty ennen kaikkea valssaamiseen, mutta myös foxia ja tangoa on pästy harjoittelemaan! Jopa me jalattomat olemme tällä kurssilla kyenneet tanssimaan kokonaisen valssin ihan siedettävästi, ja ajattelimme hioa jo opittuja taitojamme ( ) ensi kesän aikana käymällä vaikkapa lavatansseissa (häät elokuussa)! Jos siis olette menossa naimisiin jo ensi kesänä, tästä nimenomaisesta kurssista ei teille enää ole hyötyä, mutta jos häihin on vielä reilusti aikaa niin tällainenkin vaihtoehto (ainakin pk-seudulta runsain mitoin löytyville) yksityisille tanssikouluille on olemassa! -pareto P.S. Suosittelen muuten työväenopiston kurssia myös siksi, että ainakin tänä keväänä ilmapiiri on ollut oikein mukava; kaikki kun ovat pian naimisiin menossa niin yhteistä jutunjuurta on riittänyt -- etenkin miehillä joista kai osa on joutunut paikalle hivenen vastoin tahtoaan!
  3. Meillä hääpaikan vuokra (Kotkassa) on suunnilleen 1000e. Siihen sisältyy onneksi huvilan käyttö perjantai-illasta sunnuntai-iltaan, majoitusmahdollisuus n. 20 hengelle sekä astiat, pöydät ja tuolit. Paikka on kaunis ja veden äärellä. Hinta on aika kova mutta päädyimme lopulta kuitenkin siihen, koska osa suvusta tulee kauempaa ja haluaa varmasti yöpyä, ja pitopalvelunkin saa itse valita!
×
×
  • Create New...