jennalo

Morsian
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

About jennalo

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 08/08/86

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  iisalmi
 1. itse sain kampauksen ja meikin teetätettyä kavereilla, jotka on ihan ammattilaisia. Eli niistä on aika vaikee kyllä sanoa, et mistä löytäisit hyvän ja edullisen paikan :/ Meikkiähän voisi tietenkin kysyä vaikka Frendokselta..tuolta esim. löytyy: http://www.frendos.fi/web/index.php?id=82 ainakin paikka on kiva ja työntekijät myös itse kävin Frendoksella suihkurusketuksessa ennen häitä, kun piti vähän väriä saaha, kun ei paljon aurinkoa ennen häitä saanut! Ja myös kynnet laitatutin tuolla..omaan kynnen päälle vahvitukset..tuli tosi kivat ja pysyi yli kuukauden..ja pitempäänkin olisi pysynyt. Mikä teillä on juhlapaikkana? Meillä oli pienet häät ja juhlapaikkana toimi Kesäkoti Invala, Karankajärven rannassa..oli tosi kiva paikka pienille juhlille Harmi vaan kun omat häät on jo ohi..meni ihan liian nopeasti koko päivä.. :/ jotain mitä toisin tekisin jos nyt saisin häät järjestää on ainakin; kirkko aikaisemmin..meillä oli 15.00..ja lisäksi oli paljon kaikkea pientä mitä ei muistanut enää illalla..ja meillä kun ei ollut valokuvaajaa, vaan kaveri otti kuvat..niin unohdettiin sitten ottaa monia eri kuvia..esim. morsian ja kaaso kuva jäi kokonaan..harmittaa hieman, mut pakko oli jostain säästää.. Mutta kokonaisuudessaan oli oikein onnistunut päivä..nyt vaan ootellaan ekaa vuosipäivää niin vois järjestää pienet bileet
 2. no moi! Jokos teillä on juhlapaikka varattuna? Mitäs kaikkee vielä puuttuu niin osaisin suositella..
 3. just kävin kukkakaupassa suunnittelemassa oman kimppuni.. eli siis minun kimppu, heittokimppu, pienet vieheet sulhaselle bm:lle ja kaasolle..ja hinnaksi arvioi 150-200e.. Olin kyllä aika järkyttyny hinnasta..HUH! Kimppuun tulee ruusuja ja muutama orkidea..ja se on pisaran mallinen..
 4. kyllä Satuhäät oli minunkin mielestä parempi..
 5. Häät Kajaanissa 4.7.09..pääkirkossa vihkiminen ja sen jälkeen Pikantissa käydään syömässä ja siitä lähetään Invalaan, jossa kavereitten kans omat bileet missähän Kajaanissa saisi halvimman/parhaimman meikin teetätettyä..? Kampauksen tekee kaveri, joka valmistuu Parturi-Kampaajaksi keväällä..mutta meikki olisi tarkoitus käydä ihan jossain liikkeessä..
 6. Tietenkin silloin jos oikeasti naisen ystäviin kuuluu miespuolisia(tai toisinpäin), niin miksi ei niitäki voi kutsua polttareihin..mutta lähinnä tarkoitin sitä, että jos ei ole miespuolisia ystävinä, niin ei minun polttareihin ainakaan kaivata miehiä muuten.. Nuo ystävät on eri asia sitten. Ja jokaisella meistä on varmasti omat mielipiteet polttareista.. kukin tavallaan..eikö?! jotkut hyväksyy jopa polttareissa pettämisen, toiset taas ei hyväksy mitään seksiin liittyvää tai just "ylimääräisiä" naisia/miehiä..
 7. meille maistuu tämä: makaronia tuorekurkkua paprikaa kinkkukuutioita tonnikalaa (ananastakin voi laittaa) kermaviili, johon sekoitetaan esim. valkosipuli dippijauhetta ja ei muuta ku kaikki sekasi..ja hyvää on
 8. väistämättähän jokainen joutuu/saa kohdata kadulla tai baarissa hyvännäköisiä ja seksikkäitä miehiä/naisia..eikä nyt sille mitään voikaan..ja yritän itekin siihen totuttautua, että tämmöstä se elämä vaan on.. ja toki itekin tykkään siitä kun miehet kattelee mua.. mut en silti hyväksy omiin polttareihini miehiä, enkä miehen polttareihin naisia..niinku joku tais mainitakin, niin eikö niitten polttareitten pitäisi olla juhlintaa tiiviissä ja hyvässä KAVERIPORUKASSA...miehet miesten kesken ja naiset naisten kesken.
 9. nyt onnistuin..vihdoin ja viimein...HUH!
 10. no jokohan tää nyt toimis..
 11. luovutan..
 12. oon kokeillu kaikki osoitteet ja poistellu merkkejä välistä jne..mut silti vaan saan ton pelkän tekstin näkymään..p****..
 13. entäs nyt..eihän tästä tuu mitään..
 14. toimiikohan vieläkään...??!