Jump to content
Naimisiin.info

liinu77

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

liinu77's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hei! Kyselisin muilta morsiammilta/vaimoilta, mitä olette tehneet kimpuillenne häiden jälkeen? Oletteko itse kuivattaneet tai esim. teettäneet taulua? Olis kiva nähdä kuvia miltä tuo tauluvaihtoehto näyttää. Itse aloin vasta pohtimaan, että haluaisinko jotenkin säilyttää kimpun. Tietääkö kukaan, onko jotain kukkia, mitkä ei sovi kuivattamiseen/ tauluksi tekemiseen?
  2. Laitanpa minäkin mielipiteeni muutamasta Jyväskylän paikasta, kun olen vähän käynyt hintoja tiedustelemassa... Ensiksikin täytyy kyllä ikäväksi todeta, että mulle jäi aika huono fiilis Pitkäkadun kukkatalosta. Ollaan sieltä paljon käyty hankkimassa kukkia, mm. lasten ristiäisiin sekä muihin juhliin. Palvelun taso riippuu mielestäni siellä todella paljon myyjästä. Juuri toisen lapsen ristiäisten kohdalla sekä hääkimppuasiaa tiedustellessani palvelu oli hyvin nuivaa ja mielestäni hieman hyökkäävää minua kohtaa (olin esim. myyjän mielestä jälkimmäisessä asiassa liian aikaisin liikkeellä ja oli huono kun minulla ei ollut mitään kuvaa toiveistani kimpun suhteen mukana jne.) Karsimme tämän kaupan ko. syystä pois listoilta, vaikka tähän saakka olemme tyytyväisiä kauniisiin kukkiin ja sidontoihin olleetkin. Jyväskeskuksen pienessä kukkakaupassa vaikutti myös siltä, että myyjä ei juuri ollut kiinnostunut myymään kimppujaan (käski maaliskuussa tulemaan takaisin toukokuussa, jolloin häät ovat, vaikka olisin vain halunnut yleisesti tiedustella asiasta). Todella ystävällistä palvelua sai Mestarin Kukasta sekä uudesta Päivän sini- kukkakaupasta (on Torikeskuksessa). Lisäksi kävin vielä Viitanimessä (olikohan se Kukkapiste), jossa myös oli hyvin ystävällinen palvelu. Kimppujen hinnat riippuvatkin sitteen paljolti siitä, mitä tilaa. I
  3. Heippa! Olen uusi jäsen ja vasta selailin hiukan tätä itse tehdyt kimput ja vieheet osiota. Kyselisin teiltä, jotka olette itse tehneet kimppunne, että mistä kukat kannattaa hankkia kukat? Oletteko ostaneet kukkakaupasta irtonaisina/ puutarhalta vai esim. marketista? Jos ostaa kukat marketista, niin mistäs sitten "vihreät" osat? Mietin sellaistakin vaihtoehtoa, että jos tilaisi kimpun ja tekisi vieheet, heittokimpun ja morsiusneidon kimpun itse. Miten ootte laittaneet vieheeseen kiinnitys-systeemin? Kiitos jos viitsitte vastailla. Selailen kyllä ketjua, ehkä löydän vastauksia myös aikaisemmista keskusteluista.
×
×
  • Create New...