MimosaX

Rouva
 • Content count

  225
 • Joined

 • Last visited

About MimosaX

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki

Recent Profile Visitors

1119 profile views
 1. Me oltiin pari vuotta sitten Mauritiuksella helmi-maaliskuun vaihteen. Satoihan sitä vettä, mutta tosiaan n. 5 minuuttia kerrallaan, ja taas paistoi aurinko ja lämmintä riitti Eli ihan hyvä aika lähteä Mauritiukselle maaliskuussa. Voih kun pääsisi sinne taas...
 2. Ainakin meidän hotellilta sai lainata ilmaiseksi snorklausvälineet, ja merenalainen maailma oli kyllä uskomaton! Varmasti muutkin hotellit tarjoavat samanlaista palvelua. Hotellilla oli toisaalta myös ilmainen vesihiihto, lasivene, golfkenttä, melonta ja polkuveneily. Pakko kyllä joskus vielä päässä takaisin Mauritiukselle! Mites Le Mauriciassa ja Le Victoriassa ruoka? Meidän hotellilla ruoka oli aika intialaispainoitteista, joka kävi jo vähän kyllästyttämäänkin. Oliko ruoka siis Le Mauriciassa ja Le Victoriassa myös paikallista vai eurooppalaisempaa?
 3. Jos häät alkavat aikasin, on kyllä tylsää odottaa kahdeksaan asti jotta saisi juotavaa (muuta kuin ruoan kanssa tarjoiltavia viinejä). On jopa riskinä että tunnelma on kahdeksaan mennessä korjaamattomasti latistunut, varsinkin jos kahvi tarjoillaan ennen tätä maagista kellonlyömää.
 4. Anteeksi että vastaus tulee vähän jälkijunassa, mutta tuleepahan kumminkin Olin kaasona viime kesänä häissä jossa Juhlaserviisi vastasi pitopalvelusta. Kun juhlapaikalle oltiin päästy, olimme bestmanin kanssa saaneet liudan asioita järjesteltäväksi pitopalvelun kanssa hääparilta, joka oli aiemmin sopinut asioista pitopalvelun kanssa. Kyse oli lähinnä lahjapöydästä ja vieraskirjasta jne. Mistään, mistä oli hääparin ja pitopalvelun kesken sovittu kyseisistä asioista, ei pitopalvelu pitänyt kiinni. Juhlaserviisin emäntä teki kaiken kuten itse halusi, ja jätti bestmanin ja minut lähinnä monttu auki ihmettelemään. Onnittelujen jälkeen pitopalvelu hoputti ihmisiä sisään sillä verukkeella että ruokaa piti saada tarjolle. Ihmiset joutuivat kumminkin tunnin odottamaan salissa istuen sitä kuuluisaa ruokaa. Emäntä ilmoitti minulle, että kun hääpari saapuu saliin, on kaikkien noustava seisomaan ja taputtavan. Tiesin ettei tämä ole hääparin tyylistä, eikä teidän toive, ja koko touhu tuntui erittäin vieraalta ja oudolta, liian amerikkalaista. Mutta kun täti käskee... Ruoka sinäänsä oli hyvää. Kun oli hääkakun vuoro, emäntä käski minun taas saada ihmiset seisomaan ja taputtamaan käsiään, kun hän (muka juhlan tähtenä) tuo kakun sisälle. Kun kerroin tästä etukäteen muutamiin pöytiin, etten yksin seisoisi salissa taputtaen ja näyttäisi idiootilta, kukaan ei voinut uskoa korviaan. Hääkakkua ei myöskään saanut leikata edes pyynnöstä itse. Juomien kanssa oli myös ongelmia. Vaikka juomia oli varattu reilusti, pitopalvelu vaikutti pihtaavan näistä. Turhauduin täysin pitopalveluun tämän illan aikana. Mitään mitä sanoin tai mitä pyysin, ei vaikuttanut menevän perille. Jouduin lopulta turvautumaan morsiamen isään jonka sanaa (maksajana) sentään uskottiin. Että jos haluat hääjuhlan olevan oma juhlasi, oma showsi, ei kyllä kannata Juhlaserviisiin turvautua. Se on heidän show, ja sinä vain maksat siitä. En onneksi enää edes muista kaikkia yksityiskohtia tuolta illalta...
 5. No tuskin viime vuodesta palvelu on mitenkään ainakaan parantunut Juhlaserviisin osalta. Itse en kyllä viimevuotisen kokemuksen perusteella edes 10 vuoden pästä palkkaisi kyseistä pitopalvelua. Ellei nyt ehkä omistaja vaihtuisi ja se olisi ainoa pitopalvelu maailmassa.
 6. Tähän pitää sanoa, että olisimme lähettäneet serkuille omat kutsut, jos he olisivat vaivautuneet ilmoittamaan osoitteensa meille silloin muuttaessaan. Eniron hausta yhdelle aikuiselle serkulle tuli edelleen vanhempien osoite (liittymä ilmeisesti aikanaan avattu vanhempien nimellä), yhdelle firman tiedot, yhtä ei löytynyt lainkaan... Aika alentavalta olisi tuntunut sekin, että olisimme soitelleet tädeille serkkujen osoitteiden perään (ja haluttiin kutsun tulevan yllätyksenä). Päädyimme siis siihen, että kirjoitimme kaikki serkut vanhempiensa kutsuihin, kun kerran kaikille ei kuitenkaan olisi voinut lähettää omaa kutsua. Omat kiitoskortit pyrimme kyllä toimittamaan omillaan asuville. Ei mitenkään sillai, mutta kyllä minä vaan vaivauduin kyselemään kaikilta serkuiltani kenen osotetta minulla ei ollut heidän osotteensa.... Ei ollut mikään kauhea vaiva, näin internet aikana Osoitteet saa myös aika helposti osoitepalvelusta. http://verkkopalvelut.vrk.fi/osoitepalvelu/index.asp Muutama kysely tuskin hääbudjetissa tuntuu vielä missään.
 7. Muistaakseni Metrossa oli viime viikolla juttu siitä, ettei esim. Ravintola Teatteriin pääse hääpuvussa.
 8. En kyllä ikimaailmassa olisi kehdannut ruveta myymään vieraille itse hankkimia viinaksia käteisellä tai drinkkilippuja vastaan! Laitontahan se on, mutta tuskin kiinni jäisi, mutta todella tyylitöntä minusta. Vieraana kavahtaisin. Mieluummin sitten ostaisi sen verran juomia kun mihin varaa on, ja kun viinat on loppu niin voj voj. Voisihan sitä vieraille sanoa tyypilliseen suomalaiseen kotibiletyyliinkin että omat juomat mukaan. Drinkkiliput ravintolahäissä ei sen sijaan ole mielestäni ihan tyhmä idea. Mielestäni kannattaa kumminkin suosia juhlapaikkoja joilla ei ole A-oikeuksia
 9. Olin muutama viikko sitten juhlissa Berghyddanilla, oikeen mukava paikka oli. Yksi yhtenäinen tila on tietenkin ehdoton suuri plussa, mutta muutenkin ruoka oli hyvää ja miljöö hieno. Ainoa mistä nyt sanoisin jotain on, että vessat oli ehkä jo vähän kulahtaneita.
 10. Siis saahan sitä olla kohtelias ja arvostaa toisen teetettyä pukua. Mutta se, että joku väittää Morsiusgalleriassa (keinokuitukankaista)teetetyn puvun olevan paranneltu versio (luonnonkuitu)kankaista tehtävistä aidoista Vera Wangeista on ihan älyttömän hauskaa! Enpä ole älyttömämpää kuullut vähään aikaan Kohteliaisuudesta sinun ei ilmeisesti kannata edes puhua, mutta ihan aidosti olen sitä mieltä että teetetty puku on kauniimpi. Älyttömältä tässä mielestäni tuntuu se, että pitäisi tietokoneen näytön välityksellä kuvan perusteella tietää, mistä materiaalista mikäkin puku on tehty. Luulisi jokaisen ymmärtävän että tarkoitin puvun yleisolemusta.
 11. Saa noudettua autolla Helsingistä. Viinakset odottavat sinua Helsingin päässä terminaalissa. Tehtäväksesi jää siis kärrätä viinat terminaalirakennuksesta ulos ja autollesi, tai millä ikinä juomat kotiin haluatkin kuljettaa
 12. Mun mielestä ChasingHarryWilsonin puku on kauniimpi kuin tuo alkuperäinen malli. Väri on kauniimpi, jotenkin kevyemmän ja pehmeemmän oloinen. Kaula-aukko on myös kivempi, joten ehdottomasti paranneltu versio alkuperäisestä Todella tyylikäs, ennen kaikkea.
 13. Nederburg Edelrood on Alkosta ostettuna kokeiltu, ja kyllähän sitä ihan mielellään joi
 14. ^Kuulostaapa hyvältä tuo teidänkin hotelli! Missä olitte? Unelmoin jo seuraavasta Mauritiuksen matkasta...
 15. En tiedä onko Valentina Näsi lopettanut kokonaan, ainaan liikettä Runeberginkadulla ei enää ole ollut muutamiin kuukausiin.