Jump to content
Naimisiin.info

miltsi

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki

miltsi's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Itse kutsumme ja itse otamme myös ilmoittautumiset vastaan. Helpoin ratkaisu meille.
  2. miltsi

    Lohja

    Meillä on häät tulossa Katteluksella parin vuoden päästä ja ei se mun mielestä ollut mitenkään kallis paikka, kun kyseltiin hintoja.
  3. Meillä häät elokuussa 2010 ja juhlapaikka varattiin kesäkuussa. Hyvissä ajoin tykätään olla liikenteessä.
  4. Minä menossa toista kertaa naimisiin ja mies ensimmäistä. Ekat häät oli mulla maitraatti häät ja kahvitus myöhemmin osalle sukulaisia. Näin jälkikäteen ajateltuna oon ihmetellyt kuinka ihmeessä menin ekalla kerralla naimisiin ja vielä salassa. Nyt olisi tarkoitus pitää isot häät. ..ei malttaisi odotella..
  5. Meille tulee kihloissa olo ajaksi 2 vuotta ja 8 kuukautta.Eli ihan kivasti ehtii kertymään.
  6. miltsi

    Kuopio

    Helga: Itse olin parisen vuotta sitten häissä Kuopion klubilla ja tykkäsin kovasti paikasta. Kaverini ei ollut koristellut paikkaa mitenkään ihmeellisesti. paikka oli itsessään mun mielestä tosi kaunis. Ruokapöydässä ( Jossa ruoat) oli paljon kynttilöitä ja tunnelma oli romanttinen mun mielestä. Pöydissä oli jotain pikku koristuksia. Ei mitään ihmeellistä. Ainut miinus oli se, että jos istui salin ihan perällä niin ei nähnyt ja kuullut välttämättä mitä salin etuosassa tapahtui. Ruoka oli tosi hyvää ja palvelu toimi. Vastaan mielelläni enemmänkin jos vaan osaan.
×
×
  • Create New...