Jump to content
Naimisiin.info

Ehve

Morsian
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Ehve kaikki viestit

  1. Toivottavasti tämä toimii...Tässä siis teetetty sormus, jonka saan sormeeni 6 viikon päästä. Tyytyväinen olen kuvat poistettu
  2. Sain eilen oman sormukseni kotiin, mutta jostain syystä en saa näille sivustoille enää kuvia laitettua. Aina herjaa, että lataus epäonnistui, tiedosto liian suuri. Olen käsitellyt kuvan tosi pieneksi, eikä silti kelpaa...prkl..
  3. Ihanaa, että jollain on vanhempia jotka oikeasti osaavat olla onnellisia lastensa puolesta. Mun vanhemmat eivät ole oikein koskaan sulattaneet meidän suhdetta, eihän me olla oltu kuin reilut 7 vuotta yhdessä. Hääuutisesta kuultuaan, tuli painostava hiljaisuus jonka jälkeen tokaisivat: "jaa, no missäs ne pidetään." Ei onnitteluja, ei mitään. Ja jos erehdyn välillä puhumaan aiheesta, en saa mitään vastausta mihinkään. Kerroin, esimerkiksi vanhemmilleni että kaikkia tätejä/setiä/serkkuja ei kutsuta, vaan ainoastaan ne kenen kanssa ollaan tekemisissä. Eivät taaskaan sanoneet sanaakaan. Tämä nuiva asenne häihin ei kyllä tullut yllätyksenä, sillä he eivät myöskään ole onnitelleet meitä kuullessaan raskauksistani. Että sellaiset vanhemmat! En anna tämän millään tavalla vaikuttaa häihin, vaan nautin kaikesta täysillä!
  4. Löwenmarkin sivuilta: valmistamme koruja myös 950 promilleisesta palladiumista, joka on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluvat lähes platinan valkoista huomattavasti huokeampaan hintaan. Heillä ainakin palladium oli samanhintainen kuin valkokultainen. On siis huomattavasti huokeampi kuin platina.
  5. Ehve

    Löwenmark

    Mulle on tulossa Löwenmarkilta teetetty sormus. Runkoa kävin sovittamassa viime viikolla ja tyytyväinen olen. Palvelu on ollut loistavaa ja minun tuhansiin kysymyksiin on vastailtu kärsivällisesti. Sormus on palladiumia ja siihen tulee yksi princess hiontainen timantti kokoa 0,25 ct. Kuvaa ei vielä valitettavasti ole.
  6. Mulle on tulossa palladium sormus, rungon leveys muistaakseni 6,2 mm. Sormukseen tulee yksi princess hiontainen timantti kooltaan 0,25 ct. Mallina on käytetty alla olevaa sormusta, mutta timantin muoto on eri ja tuo keskiosa tulee matta hionnalla. Hintaa sormukselle tuli 1400,-
  7. Meillä hyvin simppeli teksti, ilman mitään runoja... Haluaisimme jakaa kanssanne hetken, jolloin sanomme toisillemme Tahdon xxx kirkossa x.x.2009 klo 15.00 Vihkitilaisuuden jälkeen juhlinta jatkuu juhlapaikassa. /tässä siis paikan nimi v.p. xx.xx mennessä 000 000 0000 kaaso 000 000 0000 bestman
  8. Ehve

    Miten häissänne huomioidaan lapset?

    Meillä kutsutuissa on 26 lasta, valtaosa 3-5 vuotiaita. Olen palkannut MLL:stä kaksi lastenhoitajaa kolmeksi tunniksi hiukan lapsia viihdyttämään. Tekevät kuulemma kasvomaalauksiakin. Leikkitilaan tulee piirrustusvälineet, askartelu -juttuja, legoja, kirjoja...Mitä nyt keksin. Lisäksi jos sää sallii, olisi lastenhoitajien tarkoitus vetää muutama leikki/kilpailu pihalla. Piirrustusvälineitä tulee myös pöytiin, tosin tähän liittyy myös vieraskirjan tekoa... Itselläni on kaksi lasta ja täytyy sanoa, että jos vieraat ovat ½-1 vuoden ikäisiä ei mielestäni heidän syömisiään tarvitse kauheasti ajatella. Itse en ainakaan vieraana näin oleta. Useimmat vanhemmat ottavat tuonikäiselle omat ruuat mukaan, mitä sitten voi juhlissa lämmittää.
  9. Ehve

    Palladium-sormus

    Minulla on tulossa palladium sormus, joten käytöstä en osaa vielä sanoa. Mutta minulle suositeltiin sitä, kun harmittelin kultasepälle valkokullan mahdollista tummumista. Eli pysyy kirkkaampana, väri on valkokullan kanssa melko samanlainen. Ei siis missään nimessä kellertävä. Sormuksen hinta palladiumista oli sama kuin valkokultaisena. Platina on huomattavasti kalliimpi. Palladiumin pitäisi myös olla "kestävämpi" kuin valko/keltakulta. Itselleni tulee, oma suunnittelema sormus, Löwenmarkilta. He tilaavat oman palladium seoksensa jenkeistä ja koavasti kehuivat materiaalia. Palladium seos on muistaakseni 97% palladiumia ja loput 3 % oli "mitä-lie-aineita", mitkä tekevät palladiumista kestävän ja "kovan" materiaalin. 100% palladium on todella pehmeää. Toivottavati en muista tai puhu asioita ihan väärin. Kysyin muuten onko käyttäjiltä tullut kommentteja, niin kuulemma pelkästään positiivista palautetta on tullut.
  10. Tässä muutama hieman erilainen hääkuva...
  11. EI * Sukulaisia, joiden kanssa ei olla tekemisissä * kenenkään ryöstöä (eikä kimpun tai sukkanauhan heittoa) * kermakkua * valkoista pukua * Ei isän saattelemana alttarille * häävalssia * humppaa, jenkkaa, tangoa tms. * ei "jotain lainattua, jotain sinistä..." * riisin heittoa * studiokuvia * Runsasta "sydämellistä" koristelua * runsasta morsiuskimppua * hääkarkkeja * jähmeetä ohjelmaa Näitähän tuli ihmeen paljon, voisi löytyä lisääkin jos jaksaisi oikein miettiä...
  12. Ehve

    Kaaso raskaana

    Mulla oli niin, että raskaus oli alussa kun kaverini pyysi mua kaasoksi. Kerroin raskaudesta ja sanoin, että mielestäni hän tarvitsee sinä päivänä vierelleen sellaisen ihmisen joka oikeasti pystyy auttamaan ja olemaan 100% sinä päivänä hänen rinnallaan. Hän ymmärsi asian ja sovittiin, että autan järjestelyissä, mutta kaasona en toimi. Kumpikaan meistä ei loukkaantunut tästä asiasta. Mielestäni oli hyvä, että sovimme näin, sillä häät olivat 250 km kotoani ja vauva oli tuolloin 4 viikkoa vanhan ja tarvitsi paljon huomiotani ja hoivaani. Häissä ei meinaan ollut paikalla esim. sukuani tai muita ystäviäni auttamassa minua
  13. Ehve

    Lahti ja lähialueet

    Täällä myöskin ensi kesänä Lahdessa häitään viettävä. Häät 060609, vihkiminen Launeen kirkossa ja juhlat Hollolan Hirvessä. Nimimerkki jo unohtui, kun joku etsi juhlapaikkaa. Käy netissä katsastamassa Hollolan Hirvi, on mielestäni ihana paikka kesähäille. Tuoreilta rouvilta olisi kiva kuulla kommentteja Lahden kampaamojen hääkampaus -ja meikkien hinnoista ja tyytyväisyydestä. Samoin kommentteja kukkakaupojen hinnoista olisi kiva kuulla. Tiedän, että näistä on omat ketjunsa, mutta tuorein tieto puuttuu.
  14. Ehve

    Lahden kukkakaupat

    Olisi kiva kuulla tuoreita kommentteja kukkakaupoista sekä niiden hintatasosta Lahdessa. Itsellä suunnittelleilla muutaman kallan käsivarsikimppu. Voipi olla, että säästän ja teen sen itse. Mutta aion kysellä hintoja kukkakaupoista.
×
×
  • Create New...