Jump to content
Naimisiin.info

leijona_

Morsian
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

leijona_'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. kävin juuri koekampauksessa ja tykkäsin. Mukava kampaaja ja kuunteli morsiamen toiveita. Onko kellään kokemusta Make up storen meikkiopastuksista? Ajattelin hankkia kaasoille lahjaksi.. Mitä paikoista suosittelisitte?
  2. leijona_

    Mistä löytäisin...

    Kiitos näistä vinkeistä! Nyt tuli valinnanvaikeus..
  3. Hei! Onko kellään kokemusta meikistä Makeup Bar:istaissa Helsingissä (keskuskadulla) ?
  4. leijona_

    Mistä löytäisin...

    Mistä saisi ostaa sellaisen "postilaatikon" lahjapöytään, johon saisi pudotta kirjekuorilahjat? Näin niin Lontoossa käydessäni, mutta en hölmö tajunnut ostaa. Saako niitä Suomesta? En haluaisi itse askarrella ettei tule liian "kotikutoisen" näköinen
  5. Meillä ei ole vielä papista hajuakaan, mutta samassa kirkossa tulee olemaan meidän vihkiminen ja tän alueen papit/seurakunnat meille täysin vieraita. Hyvä kuulla suosituksia!
  6. leijona_

    Mikä on teidän "laulunne"?

    Meillä ei ole mitään "omaa" biisiä.. tms.. Tuntuu tosi tyhmältä ettei ole.. mutta kun ei vaan ole.. Anyone else?
  7. Kampaus 135 + Meikki 135 (sisältää koemeikin) (HKI)
  8. Näin painajaista, jossa olin unohtanut käydä kampaajalla, ja olin hiukset perus ponnarilla häissä.. huomasin että kaikki vieraat oli paljon paremmman näköisiä hienoine kampauksineen kuin minä. Toinen painajainen oli sellainen, jossa mieheni sukulaiset halausivat vitsillä antaa meille lahjaksi vanhoja kirjojaan kokonaisen kirjahylyllisen. ja me mietimme aivan paniikissa mihin ne oikein mahtuvat...
  9. Kaason lisäksi ainakin yhden. Haluaisin kutsua oman tiimin, mutta se vielä harkinnassa. Riippuu siitä kuinka paljon tulee jo peruutuksia muilta kutsutuilta.
  10. Ihan äärettömän vaikeaa saada kampaajaa Helsingistä kesähäihin.. Koko Helsinki tuntuu olevan suljettu kesälauantaisin tai kampaajat eivät halua tehdä töitä lauantaisin kesällä (tämä ollut hyvin yleinen vastaus hääkampaus kyselyihin). Onko kukaan käynyt häämeikissä esim. make up storessa? Tai voisiko joku suositella joatin meikkimestaa keskustassa?
×
×
  • Create New...