Moonbeam

Morsian
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Moonbeam

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku
 1. Hei! Onko kenellekään käynyt niin, että ollaan oltu kirkossa odottamassa, että nimet kuulutetaan, mutta ei ole kuulunut? Meillä kävi näin tänään. Nyt sitten soiteltu kahdelle eri papille (oma seurakunta ja vihkiseurakunta), mutta kummassakaan ei nimiä. Emme hakeneet esteiden tutkintapaperia perjantaina, mutta meillä on mustaa valkoisella, että kuulutukset piti olla tänään. Nyt sitten jännätään huomisaamuun, että pääsee kysymään, missä vika. Meillä järjestetty myös kuulutuskahvit ja ruat, mutta nyt ei sitten kuulutettukaan... Ottaa päähän isosti,
 2. Itse olen sitä mieltä, että tilatut kutsut eivät ole mitenkään merkki laiskuudesta! Meillä sulhanen suunnitteli meidän näköiset kutsut ja pyysimme niille kustannusarvion painotalosta. Saamme itse suunnitellut yksinkertaisen tyylikkäät kutsut 1€/kpl + painetut kirjekuoret 0,15€/kpl. Tuskin oltaisiin saatu näin halvalla jos olisimme itse alkaneet tehdä kutsuja, etenkin kun niitä tulee 75kpl. Tulemme tilaamaan myös kaikki muut kirjalliset tuotokset samasta paikasta. Koevedos ollaan myös saatu ja laatuun ollaan todella tyytyväisiä!
 3. Taidanpa myös vastailla tänne. Meillä on seuraavanlainen aikataulu: klo 9.00 mun ja toisen kaason kampaukset samaan aikaan samassa kampaamossa klo 12.00-13.00 mun meikki klo 13.00-max.14.00 kaason meikki Täytyy vielä tästä aikataulusta jutella meikkajakaverini kanssa, että kuinka kauan kaason meikissä menee ja pitäisikö sinne mennä kumminkin aiemmin, että päästään samaan aikaan lähtemään... Meillä siis vihkiminen klo 15.30, jonne suuntaamme luultavasti n. 10 min. ajomatkan päästä. Laskuista puuttuu vielä kokonaan toinen kaaso, kun en tiedä haluaako hän käydä myös meikissä kaverillamme. Jos haluaa, luultavasti hänen aikansa on klo 11.00.
 4. Kävin tuolla toisessakin ketjussa jo kommentoimassa. Täytyy sanoa että viime satuhäiden jakso oli kumminkin ehkä viihdyttävin jakso tänä vuonna.
 5. Mielettömän ihania kuvia! Meille ei ihan turkoosia tule, mutta petroolin sinistä (ja ivory ja kulta) ja kuvista saa ihania vinkkejä
 6. Varattiin juhlapaikka viikko sitten lauantaina, kun juhlimme häitä heinäkuussa 2010. Siinä vaiheessa kun kuuli, että heiltä on mennyt jo lauantaipäiviä kesältä 2010 päätimme varata, vaikka alunperin ajattelin ettei sitä vielä tarvitsisi tehdä. Meillä oli myös tietty päivä, josta emme halunneet luopua, joten parempi varata ajoissa ja saada varmasti se päivä, jonka haluaa.
 7. Ilmoittaudun paljasjalkaiseksi turkulaismorsiameksi. Sulhanen on hieman kauempaa, mutta Turun seudulla kumminkin Juhlimme häitä kesällä 2010.
 8. Tehtiin eilen ensimmäinen varaus kesällä 2010 oleviin häihimme. Kun kuulin, että Ruissalon tanssipaviljonkiin on jo tehti kesälle 2010 varauksia emme halunneet ottaa riskiä, että joku muu ehtisi varaamaan sen "meidän päivälle". Tuntuu vieläkin hassulta että ns. eka askel otettu hääjärjestelyissä. Kiitos kaikille jotka on jaksaneet listata tänne näitä juhlapaikkoja! Paljon hyviä vinkkejä tullut
 9. Kutsuimme molempien vanhemmat muuten vaan kahville katsomaan uutta ruokailuryhmää ja parvekekalustoa. Ennen kakkua tuotiin kuoharit pöytään ja kerroimme. Ilmeet olivat kyllä näkemisen arvoisia, kun kuulemma tuli yllätyksenä, vaikkei se mikään yllätys ollutkaan, kun oltiin jo seurusteltu pidemmän aikaa. Emme ajatelleet järjestää kihlajaisia kavereille, mutta tuossa vappuna oma kaveripiirini alkoi vihjailla josko jotain järjestäisimme, joten kai sitä on kesämmällä "pakko" juhlia enemmänkin
 10. Nyt minäkin saan alkaa kirjoittelemaan tänne palstalle. Me valitsimme kihlauspäiväksi 3. vuosipäivämme. Eli yhteispäätös tehtiin ja kyllä tämä tuntuu nyt vaan niin oikealta Täällä ollaan onnesta ihan soikeina!