Typy

Aktiivijäsen
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Typy

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Hmm... Mulla olisi nyt hieman outo kysymys MUTTA... ;D Voisiko joku teistä lappeenrantalaisista lähettää mulle Lappeenrannan kartan ensi viikolla? Mä tarttisin sen kaverin polttareita varten. Voisin vaikka laittaa postissa tulemaan kirjekuoren merkeillä, niin ei tule kulujakaan! Eli kulkeeko joku mahdollisesti infopisteen ohi päivittäin tms? Olisin ikikiitollinen pienestä Naikkariavusta! Jos joku ehtii, niin privaa voisi vaikka pistää.
 2. Mulla on kokemusta parista eri kukasta. Vanhojen tansseissa hiuksissani oli paljon punaisia pieniä ruusuja, ne pysyivät oikein hyvinä kaksi päivää ( ja siis yönkin siinä välissä päässäni...). Häissäni mulla oli nutturan reunassa pari tulppaania. Epäilin niiden kestävyyttä, mutta kukkakauppiaani teki ennen päätöstä tulppaanin kestävyystestin, ja se pysyi parikin päivää hyvänä kukkakaupan hyllyllä. Hääpäivänä tulos ei kuitenkaan ollut sama. Kukat alkoivat jo kampaamon lämmössä avautua, ja onneksi meillä oli kuvaus ennen vihkimistä, koska iltapäivällä kukat olivat jo melko nuutuneita, ja nappasinkin ne kesken illan pois. Kaverini häissä kaasolla oli hiuksissaan orkidea, joka pysyi muistaakseni melko hyvännäköisenä koko häiden ajan.
 3. Pääkaupunkiseudulla vaikuttaapi tuo mainitsemani taikuri. Esiintyi meillä n. puoli tuntia koko porukalle ja sen jälkeen kiersi pöydissä tekemässä korttitemppuja reilusti yli puoli tuntia.
 4. Meillä oli häissä taikuri ihan koko porukalle esiintymässä. Eikä hinta ollut ihan noin korkea, mitä edellä esitettiin. Lapsille tuskin kannattaa kovin pitkää esitystä varata, ettei mene rahat hukkaan...
 5. Meillä oli tämä helmikuisissa häissä käytössämme. Oli ihan kivan erilainen juttu vieraidenkin mielestä! Ja erityisen hauskaa oli viestejä häiden jälkeen lukea. Me avattiin ne kaikki kerralla, koska halusimme liittää viestit hääalbumeihin. Ihan kaikki eivät tietenkään olleet viestejä jättäneet, mutta harvemminhan kaikki vieraat sinne perinteiseen kirjaankaan muistaa kirjoittaa. Kynttilöitä meillä nyt sitten riittänee yli ensi joulunkin!
 6. Me vietetään juhlia Laaksolahdessa, ja kyllä me sinne se sata aiotaan istumaankin änkeä... Siis salin puolelle. Yksi naikkari järkkäsi viime keväänä Laaksolahdessa häät juuri niin, että vihkiminen oli takkahuoneessa. Ja vieraita heillä oli n. 60. Olen nähnyt kuvia, eikä siellä kovin ahtaalta näyttänyt!
 7. Floreida sijaitsee Ala-Kivenlahdessa, melkein tunnelin alapäässä. Osoite on Kivenlahdenkatu jotain. Vieressä on Meri-Kiska, edessä bussipysäkki. Osuu siis Kivenlahdenkadulla Merivalkaman ja Merivirran väliin ja on meren puolella katua. Näillä koordinaateilla löytynee varmasti!
 8. Moi! Suosittelen kovasti Kivenlahdesta löytyvää Kukkapuoti Floreidaa. Siskoni kimppu tehtiin siellä, oli oikein onnistunut. Ja mielestäni melko edullinenkin. Floristi on ihana persoona! Ja kaiken lisäksi kimpun kuivattaminen tauluksi oli TODELLA edullista, kun vertailen näihin täälläkin lukemiini hintoihin... Mutta suosittelen kyllä lämpimästi tutustumaan! Typy
 9. Hei Nompparelli ja Gina! Paljonko Laaksolahden tilavuokra on? Kiinnostuneena kyselee Typy PS. Tehdäänkös tästä nyt sitten virallinen Laaksolahti-ketju, jossa voidaan vaihtaa kokemuksia yms?
 10. Meillä oli kanssa siskon häissä viime kesänä näin. Paperit olivat valmiiksi pöydissä, ja morsiusparin lähtiessä valokuvaukseen onnittelujen jälkeen kerroimme, että pöydässä on tietokilpailukysymykset, joihin illan aikana voi vastata. Kilpailun ratkaisu ujutettiin morsiamenryöstön yhteyteen siten, että sulhanen joutui keromaan oikeat vastaukset (oli muuten hänellekin vaikeaa... ;D) ja taustaa joillekin jutuille (mm. parin tapaaminen, lempinimet). Tietokilpailun voittajapöytä sai palkinnoksi kuohuviinipullon. Toimi ihan mukavasti, vaikka kaikki eivät heti kysymysten kimppuun käyneetkään.
 11. EIkös siinä Pepe Willbergin iki-ihanassa Aamu-biisissä ole se kohta joka menee jotakuinkin: Sanon Kultasein, mä näin tahdon olla ain! Sitten on tietenkin SIGin Vuosisadan rakkaustarina, josta voisi löytää jotain kivaa... Minä rakastan Sua, se totta on tänään, yhä enemmän enemmän se tarkoittaa jne