Jump to content
Naimisiin.info

Papaija

Morsian
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Papaija kaikki viestit

  1. Nostellaas. Mitä bändejä teillä jo kyseisessä paikassa juhlineilla on ollut esiintymässä siellä? Tila kun ei välttämättä kait riitä isolle bändille
  2. Mä tahdon Kalevala korun Hoffmanin kertomukset käädyn ja korvakorut, roosan värisillä kivillä. Aivan ihanat, pakko saada Vanamo-tuoteperheestä pidän myös mutta kun on ihan arkikäytössä ollut nilkkakorua ja ranneketjua jne niin ei sitten juhlapäivänä oikeen innosta laittaa samoja.
  3. Nostelenpas tätä, jos jollain olis kuviakin tilasta koristeltuna Ollaan varattu tää meille ens kesäks ja todennäköisesti siellä juhlat myös pidetään kun ei vaihtoehtoja tunnu olevan.. Vieraita olis tulossa n 70, enempää ei varmaankaan mahdu. Kokemuksia saa kertoa myös kuinka bändi on mahtunut, onnistuiko pöytien siirtely helposti ja muita käytännön juttuja...
  4. Mä loukkaantuisin kyllä jos saisin kutsun polttareihin, ja niihin kuluihin osallistuisin, mutta en sais kutsua häihin. Todellakin tulis olo, että kelpaan maksamaan kuluja mutta en muuhun. Joten itse en tosiaan polttareihini halua kutsuttavan ihmisiä, jotka eivät ole hääkutsulistalla.
  5. Tottakai. Ja jos joku kaukainenkin vieras kehtaisi häissäni antaa lahjaksi jotain, jonka arvo mielestäni olisi vähemmän kuin se paljonko olen häneen rahallisesti esim ruoan merkeissä panostanut, en välttämättä lähettäisi kiitoskorttiakaan, ja jos edelleen olisin miinuksella hyödyn suhteen niin lähettäisin varmaan laskun perään syödyistä ruoista ja mahdollisesti myös käytetystä vessapaperista. Ja mitä ap:n aiheeseen niin kyllä, mustakin on outoa että toinen saa 50€ ja toinen metsää. Epäreilua. Mutta sinänsä summana 50€ on musta raha sekin, ja ei edes mikään tosi pieni sellainen.
  6. Mun mielestä max on tosiaan toi 50€/hlö. Tällä hetkellä ketuttaa kun mies on menossa polttareihin joissa maksu on nyt sit 100€/hlö, ja ei tietoa sisältyyks tähän ees juomat tai ruuat. Mies oli kipeenä kun palaveria noista pidettiin ja ei siis päässy ilmaisee mielipidettä, nyttemmin on sen ilmaissut mut saas nähdä... Eikä se mitään jos kyseessä olis jonku hyvän kaverin polttarit, mutta mies ei edes odottanut kutsua tän entisen koulukaverin häihin saati sit polttareihin (itse en ole koko ihmistä edes koko meidän reilu 3v avoliittomme aikana nähnyt eli niiiin hyvä kaveri kyseessä...) Kuitenkin meilläki toi 100€ on ihan iso raha kun mä oon kotihoidontuella jne.
  7. Meillä maksaa juhlapaikka n 800€, sisältää tilan, astiat, äänentoistolaitteet ja tommoset perusjutut. Onhan se silleen aika hintava, mut ihana paikka meren äärellä
  8. Papaija

    Helsinki

    Mä kaipaisin kans kokemuksia! Laitoin itse heille eilen sähköpostilla kyselyä hinnoista ja muusta, saa nähdä vastaavatko kuinka nopeasti. Meillä oli tarkoitus pitää hääaterian jälkeen kavereille vapaamuotoisemmat juhlat (illalla) ja tätä varten ollaan pohdittu tilaa. Ideoita? Vieraita n. 40-50, omat juomat pitäs pystyä viemään... Pitäs pystyä musiikkia soittamaan, muuten ei niin vaatimuksia. Mitä lähempänä keskustaa niin sen parempi mut jostainhan sitä on pakko joustaakin tarpeen vaatiessa..
  9. Ohhoh, ykköstoive toteutui!!! 29.08.2009 on siis tuleva hääpäivämme ja paikkana Tuomiokirkon kappeli
  10. Me kävellään alttarille yhdessä.. Eipä oo vaikea valinta kun en isäni kanssa missään tekemisissä ole enkä häntä häihin kutsu. Mutta jos teoreettisesti nää vaihtoehdot olis samalla viivalla ni päätyisin silti varmasti yhdessä alttarille kävelyyn, jotenkin siinä voi sit vieraat tuijotella meitä molempia eikä vaan morsianta
  11. Papaija

    Ei lapsia ryypinkeihin!

    Sama fiilis mullakin tuli tässä lukiessa..Siis onhan se kiva, että huolehditaan lasten viihtymisestä, mutta että pitäis erikseen mainita ettei voida taata jokaisen muksun viihtymistä?! No ehkä olen poikkeus, mutta en äitinä odota sen olevan kenenkään velvollisuus järjestää häitä, joissa lapseni takuuvarmasti viihtyy Ei kai kukaan voi taata sen Pertti-sedänkään viihtymistä juhlissa?! Ja eipä tulis mieleenkään lähteä ottamaan alkoholia ja juhlimaan häitä lapsi mukanani... Tuskinpa kovin moni suht vastuuntuntoinen ns normaali vanhempi raahaa jälkikasvuaan mihinkään ryyppyjuhliin?! ... Suurella osalla lapsista on muuten ihan nukkumaanmenoajatkin, että pelkästään se olis mulle syy viedä muksu hoitoon jos olis oletettavissa juhlimista paljon normi nukkumaanmenoajan jälkeen, vaikka ei alkoholia mailla halmeilla oliskaan.
  12. Meillä ainoana vaihtoehtona Tuomiokirkko, kun halutaan vihkiminen siellä kappelissa järjestää. Päivämäärävaihtoehtoja laitoinkin sit 4 eriä, elokuussa ja syyskuussa. Ykköstoive olis 29.8.2009, saa nähdä käviskö niin loistavasti että sille päivälle ajan sais
  13. Tähän ketjuun kaikki keskustelut, jotka liittyvät Helsingin Tuomioseurakuntaan. Esim. varaukset En löytänyt tällaista aihetta tälle vuodelle haun avulla joten avaanpas uuden Eli itse tänään laitoin vihkiaikatoiveita menemään, ens viikkoon pitää sitten jännittää että milles päivälle osuu meidän hääpäivä.. JÄNNITTÄÄ! Onko muita jännittäjiä? Voidaan sit yhdessä katsoa saatiinko ykkösvaihtoehdot vai miten.
  14. Saa aika hyvät tulot miehelläsi olla, että kuudessa kuukaudessa saatte säästettyä 9000€?! Kaikkien miehet ei ehkä tienaa ihan niin et sais 1500€/kk laitettua säästöön, väittäisin jopa että aika hemmetin harvan mies. Mutta se on hyvä ettei tarvitse lainaa ottaa En tiedä otetaanko me lainaa, mutta jos tilanne sellaiseksi menee niin ennemmin otetaan kuin et perutaan häät. On noita lainoja jo muutenkin ni mitä se nyt pari tonnia enää missään tuntuu
  15. Mahdollisimman halvalla koitan päästä, vielä tosin puvun hankinta on asteella "katselen netistä".. Ja eipä tässä kiire vielä olekaan. Haluan ennemminkin sellasen yksinkertaisen iltapukutyyppisen puvun, kuin minkään perinteisen hääpuvun - niin ajattelin et jospa sitä selviäis about 300€:lla. Saa nähdä kuin käy.
  16. Me ollaan päätetty jo ihan suhteen alussa, että häämatka tehdään sit kun on ajankohtasta Skotlantiin. Edelleen tämä suunnitelma pitää Tosin ajankohdasta ei vielä tarkkaa tietoa, eli saattaa venyä pari vuottakin häistä etiäpäin.. No, Skotlanti maana kiinnostaa meitä molempia ja rantalomalle voi mennä muutenkin.
  17. Meille myös tulossa pienet häät, ei miehen kanssa viihdytä minkään mielettömän yleisöjoukon keskipisteenä ja jotenki pienet ja intiimit häät enempi meidän juttu. Kirkkohäät kuitenkin halutaan ni ollaan päädytty sit pienehköön kappeliin vihkimispaikkana ja sen jälkeen ravintolaillallinen. Haluun hääpuvun, kampauksen ja muut tämmöset, mutta mitään spesiaalia hääohjelmaa tuskin järjestetään - puheen voi joku pitää jos tahtoo.
×
×
  • Create New...