Jump to content
Naimisiin.info

poppins

Morsian
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

poppins's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Vaikka aloittaja ei olisikaan enää vastaamassa täällä niin osaisiko joku kertoa että mikä tämä on? Millä nimellä sitä vois ettiä?
  2. poppins

    Kutsutaanko pappi hääjuhlaan?

    Juu me kans tunnetaan meidän pappi joten kutsutaan hänet ja hänen perhe juhliin.
  3. Missä paikkakunnalla häänne vietetään? Etelä-Suomessa on tunnetusti aloitettava aiemmin kaikki varaaminen varsinkin suosittuihin kohteisiin. Meillä on häät Savossa kesällä 2010 ja tosi ystävällisesti meidän häävierasmäärään (max. 65) on suhtauduttu. Kaikki ovat sanoneet, että sehän on sopiva määrä (sanovat varmasti niin kaikille. ).
  4. Johanna: Piian pitopalvelun puhelinvastaajassa on hänen sähköpostinsa. Kannattaa kuunnella vastaaja loppuun asti, hän tuntuu siirtyneen pitopalveluhommista lähes kokonaan opetustoimiin.
  5. Miksi savolaisille ei voi syöttää meksikolaista ruokaa? Ihan samalla tavalla mekin syödään vaikka sisämaassa asutaankin! Anteeksi sanaan takertuminen mutta naurattaa niin paljon ajatus junteista savolaisista jotka ei todellakaan syö muutakun pottuhaavikkaita ja ruisleipää.
  6. Minä muokkaisin lahjalistaani sitten, jos esim. kaikki edullisen hintaluokan lahjat (vaikka 5-15e) näyttäisivät loppuneen tai toisin päin. Tai jos saisin jonkun huippuidean, mitä ehdottomasti haluaisin sittenkin. En usko, että kukaan vakoilee juhlaparia lahjalistan muokkautumisesta. (siis tyyliin "Nyt ne on taas toivonu jotain uutta, ovatpa ahneita.")
  7. poppins

    Morsiuskutsut?

    Ohoo, mitäs tämä on? En oo ikinä kuullukaan mistään tollaisesta, onko ne niinkun rauhalliset hemmottelupolttarit vai tuleeko polttarit niitten lisäksi? *taas oppii jotain uutta*
  8. uaah... Nyt iski paniikki yli-innokkaan kummisedän takia! Olen muutamissa viimeisissä juhlissa menettänyt hermoni sen takia, kun kamera ei irtoa näpeistä hetkeksikään... Se rupeaa kuitenkin siellä kirkossa riehumaan, tulee kesken toimituksen siihen viiden sentin päähän meidän selän taakse ja sanoo että katoppa kameraan! Ehdottomasti pitää rautalangasta vääntää että kirkossa ei kuvata kuin omalta paikalta. (Tarkoittaa käytännössä sitä että bestman saa sanoa sen painokkaasti ennen sisääntulomarssin alkamista.)
  9. Ymmärrän asian molemmat puolet, mutta kyllä tuo on ideana ihana, saada lämmin onnittelutervehdys joltain ventovieraalta... Ja vähän olisi ihana löytää tuollainen pallo tai pullo... taatusti vastaisin. Luonnon roskaminen on kuitenkin sitten se kääntöpuoli...
  10. poppins

    Kihlajaiset?

    Anopit järjestivät onnessaan meille kihlajaisjuhlan sulhon mummolaan. Olin ikionnellinen, halusin kihlajaiset mutta en jaksanut/ehtinyt itse järjestää eikä meille olisi mahtunutkaan (asutaan kahdestaan yksiössä)... Joten kihlajaiskahvit pidettiin ja oli mukavaa nähdä kaikkia läheisiä ja joitakin tosi pitkästä aikaa, harvoin nähdään kun ollaan muutettu 500 kilometrin päähän opiskelemaan.
  11. Anoppi ja äitini itkivät vuolaasti onnesta ja välittömästi kun oltiin heidän molempien kanssa puhelimessa puhuttu olivat soittaneet toisilleen ja itkeneet ilosta... Isi oli aluksi aika outo, sanoi vaan että olettehan tuota olleet jo pari vuotta yhdessä (miltei 4 kun kosinta tapahtui) ja että olisi eri asia jos oltaisiin teinejä niin heti kieltäisi mutta nyt ei enää voi kieltää... Lopulta kävi ilmi että oli vain hämmentynyt, kun seuraavan kerran puhuttiin niin onnitteli iloisena ja tarjoutui suunnittelu-/maksuavuksi. Isi ei muutenkaan tykkää oikein yllätyksistä... Appiukko kirosi ja nauroi, onnitteli kovasti. Kihlajaisissa sain kunnon rutistuksen (appiukko ei ole pahemmin minua halaillut) ja puheen jossa kertoi olevansa onnellinen saadessaan minut poikansa rinnalle.
  12. poppins

    Morsiamella kaksi saattajaa?

    Minusta kuulostaa todella kauniilta tavalta. Veljet ovat varmasti otettuja ja itsestäsi varmasti tuntuu ihanalta kävellä alttarille kahden rakkaan ihmisen välissä. Kynttilän sytytys on ihana ele, itsestäni kuulostaa kuitenkin siltä että rupeaisin varmasti itkemään edesmenneitä ihmisiä papin puheen alkaessa --> menisi aikaa muistaa että olenkin iloisessa hääjuhlassa... Tietysti riippuu siitä, miten pinnalla hääväen suru on. Siksi ehkä itse antaisin tiedon kynttilöiden sytyttämisestä mennä puskaradion kautta. Tilaisuus kuulostaa kuitenkin kaikinpuolin mietityltä ja kauniilta, onnellisia häitä! -pops-
  13. Moikka! Meillä vielä menusuunnittelut tosi alussa (niinkun muutenkin suunnitelmat, häihin 2 vuotta)... Haluaisin kysyä teiltä kaikilta, joilla on menussa caesarsalaattia, tiedättekö miten se tulee tarjolle vai onko teillä pöytiintarjoilu. Rakastan caesarsalaattia kanalla, mutta en ole ikinä syönyt sitä noutopöydästä, onko sellainen edes mahdollista? Ajateltiin sulhon kanssa nimittäin että kaikkialla missä ollaan caesarsalaattia syöty, se kana on ollut grillattuna salaatin päällä... Jos noutopöydässä on iso astia salaattia ja päällä rivi kanaa, tapahtuu varmasti kouluefekti eli ensimmäiset kolme ottaa ne kaikki kanat ja lopuille jää pelkkää salaattia, kastiketta ja krutonkeja... Miten teillä on tätä ratkaistu?
  14. poppins

    Kuopio

    Juu, olin siellä sulhasen serkun häissä viime kesänä. Ihana paikka, tuo kivi"alttari" -systeemi oli nätti... Minun makuun se vintti missä oli ruokatila ja pieni lava, oli melko pimeä. Vessaolosuhteet olivat puutteelliset. Ihana ilma ja mukavat ihmiset tekivät tunnelmasta täydellisen, mutta itse jäin miettimään, oliko paikka vähän "kesken" tai remontin keskellä...
×
×
  • Create New...