JosPas

Aktiivijäsen
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About JosPas

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Itse tein hyvillä tuotteilla. Sain kosmetologilta aivan loistavan pohjustusaineen lahjaksi. Olen käynyt "esimiehen ulkoinen olemus"-kurssin koulussa ja meikannut noin 15 vuotta lähes päivittäin, siinä mun koulutukseni tähän hommaan ;D. Koevedokset saatiin tänään ja meikki näyttää kuvissakin ihan siltä miltä pitikin! Olen varma ettei kukaan (vieras) ammattilainen olisi saanut meikattua mua samalla tavalla itseni näköiseksi.
 2. Suurlähettiläitten Valot ja Varjot. Soi silloin kun tavattiin, oli myöskin hääbiisinä. "Sinun olkapäältä kaikki hyvältä näyttää, sinun vieressäsi mikään ei tee kipeää, sinun olkapäätä on niin mukava käyttää, tänään vielä tähän vähän jään..." (kertosäe)
 3. Wiiwi77: Meillä soi Elämältä kaiken sain kun saavuttiin juhlapaikalle! Mun mielestä myös ehdoton hääbiisi, olisin halunnut sen kappeliin, mutta sen olis joutunut soittamamaan cd:ltä, mikä ei ollut hyvä idea . Mulla on tuo myös soittoäänenä miehelleni .
 4. Mulla oli kimppuna yksi orkidean oksa vihreillä lisukkeilla ja huivin organzasta tehty "peite" varsien päällä. Tykkäsin tosi paljon! Hinnasta en osaa sanoa, koska haettiin kukat suoraan tukusta ja työ ei maksanut mitään.
 5. Mulla on Givenchyn Very Irresistible odottamassa. Saa nähdä maltanko pitää siitä näppini erossa vielä reilun kuukauden... ;D
 6. Me tanssitaan Suurlähettiläitten Valot ja varjot biisin tahtiin. Tota kuunneltiin kun tavattiin ja vielä 10vuoden jälkeenkin sen kuuleminen tuntuu tosi hyvältä . Sen jälkeen Paratiisi & Se jokin sinulla on (Yölintu) jne. jne.
 7. Ei valssata kun ei osata :. Tanssahdellaan Suurlähettiläitten hitaan biisin tahtiin. Sama biisi soi kun tavattiin ja sillä on siis rutkasti tunnearvoa . Tuon jälkeen tulee Paratiisi ja sitten yksi kipale Yölintua, että pääsee vanhuksetkin tanssaamaan. Siinä ne tanssit siltä osin sitten onkin. Illalla jammataan sitten kavereitten kanssa oikein olan takaa ;D.
 8. Siskoni 21v ja ystäväni 29v (minä 27v).
 9. Kaksi. Pikkusisko ja pitkäaikainen ystävä. Sisko hoitelee hommaa aamusta ruokailuun yksin, ystävä tulee avuksi iltajuhlissa. Näin siksi, että ystävät ei tule kirkkoon, siellä on vaan lähisuku.
 10. Sain tiistaina sormukseni ja häihin nyt siis 3kk 3päivää...Se tilattiin kyllä jo pari viikkoa sitten.
 11. Meidät vihitään Hämeenlinnan kirkon tornin kappelissa. Vihkimisen jälkeen syödään hyvin Kerhoravintola Seiskassa. Illan juhlapaikka on täysin auki. Ruokailun jälkeen "vieraat vaihtuvat" eli suku kotiutuu ja kaverit saapuu... . Ollaan tällä hetkellä Hattulalaisia, mutta toukokuussa tilanne voi olla toinen.
 12. Sain halvalla (30[ch8364]) vanhan käyttämättömän 80-luvun hääpuvun. Siitä tehdään mulle alaosa ja otetaan kangasta yläosaan. Yläosasta tulee kolmevärinen ja sitä aion käyttää häiden jälkeenkin. Todennäköisesti kangasta vielä jääkin...
 13. Kihloista oli ollut jonkin verran puhetta jo aikaisemmin. Sitten hoksattiin, että tänään onkin 9.9.1999, hyvä päivä mennä kihloihin :. Ja ei kun sormuksia ostamaan. Se kävi siis aika äkkiä ;D.