Jump to content
Naimisiin.info

salliska

Morsian
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän salliska kaikki viestit

  1. Onko kenelläkään kokemusta Flower Room nimisestä kukkakaupasta? Minkälaisia kimppuja mahtavat tehdä ja onko kuinka kallis paikka?
  2. Me ollaan mietitty kanssa noita syöttötuoleja, että mistäs ihmeestä saataisiin yli n. 15 syöttötuolia pienimmille lapsille (0-3v). Tultiin sulhon kanssa siihen tulokseen, että me ei aleta hommailemaan niitä sinne, vaan kerrotaan vieraille jo ilmoittautumisen yhteydessä, että jos ottavat lapset mukaansa, niin syöttötuoleja ei ole juhlapaikalla. Joten asia jä näin vieraiden ratkaistavaksi. JOnkun mielestä voi olla tylyä, mutta emme mitenkään pysty hommaamaan noin monta syöttötuolia.
  3. Minä kutsun pari työkaveria, joiden kanssa olen tekemisissä myös vapaa-ajallakin. Ongelmana on vain nyt se, että pitäisikö nämä kutsua nyt miehen kanssa vai itsekseen. Ensin olin sitä mieltä, että en tietenkään kutsu heidän miehiään, koska emme ole heidän kanssa juuri missään tekemisissä, mutta nyt asia on alkanut arveluttamaan. Mitä mieltä olette asiasta?
  4. Ensin mielessäni oli askarrella hieno kaasokutsu, mutta sitten alkoi tuntua jotenkin teennäiseltä, niin otin kännykän käteen ja pirautin kaasolle kysyäkseni asiaa. Ilomielin suostui tehtävään.
  5. Onko kenelläkään muulla tarkoitus käyttää hääautona omaa autoaan? Meillä budjetti meinaa jo nyt painua useammalla tonnilla yli alkuperäisestä ja ajateltiin, että tämä olisi ainakin yksi asia, missä voisi säästää. Me emme todellakaan omista mitään hienoa autoa, vaan ihan perusauton, mutta jos sen pesulla ja vahauksella saisi juhlakuntoon.
  6. salliska

    Kirkon koristelu?

    Me ei aiota koristella kirkkoa millään tavalla ja mielestämme se on turhaa, sillä jokainen kirkkohan on jo itse sellaisenaan taideteos. Kirkon oma tunnelma katoaa, jos sitä aletaan koristella itse kaikenlaisilla koristeilla. Ja eipä ole minulle ainakaan jäänyt mistään häistä mieleen, oliko kirkko koristeltu vai ei. Eli vieraiden huomio keskittyy varmaan aika pitkälle itse hääpariin ja toimitukseen.
  7. Meille vieraiden joukossa tosi paljon lapsia (reilut 30), ikähaarukka 6kk-12v. Olen alkanut nyt miettiä, että miten lapset voisi huomioida häissämme, että myös he viihtyisivät siellä hyvin ja antaisivat edes hetken olla vanhempien rauhassa ja nauttia juhlasta. Kaipaisin kokemuksia ja vinkkejä, miten te olette asian hoitaneet tai meinaatte hoitaa omissa häissänne? Onko jokin järjestely toiminut erityisen hyvin tai huonosti?
  8. salliska

    Lapset häissä

    Meilla on kutsuttujen joukossa (yhteensä n. 120) 33 lasta iältään 6kk-12v. Mielestäni tuo määrä lapsia/vauvoja on todella paljon, mutta en halua rajata lapsia häistämme kokonaan pois. Asia kuitenkin askarruttaa siinä määrin, että olemme nyt sulhomme kanssa alkaneet miettiä, että mitä viihdytystä sitä lapsille keksisikään, ettei häissämme olisi sitä kauheaa parkunaa/kitinää/juoksurallia koko ajan. Olisiko kenelläkään antaa vinkkiä tähän pulmaan?? Alustavasti olemme ajatelleet järjestää juhlapaikalle jonkun lastenhuoneen ja sinne jotain viihdytystä. Onko tälläiseta kokemusta, kuinka hyvin jokin eristetty tila on lopulta toiminut viihdyttämistarkoituksessa?
×
×
  • Create New...