isasa

Rouva
 • Content count

  56
 • Joined

 • Last visited

About isasa

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Irttarit maksaa täällä n.1e/100g Makuuneissa ja Filmtowneissa. Itse ostin tutun kautta karkit henkilökunta-alennushintaan 0,70e/kilo.Halloweenteemaanhan mustiksi karkeiksi sopisi vaikka pääkallot.
 2. Me laitoimme utsuun Nuoruustangon kaksi viimeistä säkeistöä, toiveena olisi myös, että sulhasen sisko laulaisi kyseisen kappaleen häissä. NUORUUSTANGO (Anu Kaipainen) Lämpöni lempeni annan kaunis on nuoruutein Näät suven ruusut kannan itseni yksin tein Ei ole muuta antaa kuin tämä nuoruutein Sulle sen tahdon kantaa en ota itsellein Muuta en koskaan tahdo kuin sinun olla vaan Elämä ympärilläin kaikkoaa kokonaan Huominen päivä ei meitä vaaranna varjollaan kun sinun saan vain olla täysin ja kokonaan
 3. Tuossa se yrittää epätoivoisesti osallistua, kun avauduin sille hääjärjestelyavun puutteesta.Lueskelee mun muistilappusia.
 4. Gigantin verkkomusiikkikaupan sivuilta sen löysin. Muistaakseni siellä oli ilmainen kuuntelunäyte.Tulee meille häävalssiksi. Ihana
 5. Minun kimppuni tulee olemaan pelkkää oranssia ruusua ja varret jäävät näkyviin, silkkinauha tulee siihen kohtaan josta pidän kiinni. Hinta n 12 ruusun kimpulle on 50 e, vieheet otamme sulhaselle, bestmanille ja morsiustytöille 6e /kpl. Kaasojen rannekukat maksavat 10e /kpl ja muutaman kukan heittokimppu minulle n. 15e. Satasella siis selviämme.
 6. Mä näin ihan parasta hääpainajaista viikonloppuna. Kaasoni ilmestyi unessa häihin hääpuvussa.Kaiken kukkuraksi puku oli paljon hienompi kuin minun ja kateellisena jupisin itsekseni unessa. Pöydät olin unohtanut koristella ja niillä ei ollut edes pöytäliinoja. Painajainen muuttui kuitenkin ihan mukavaksi uneksi, kun hääohjelmanumerot alkoivat. Ystävät ja sukulaiset olivat valmistaneet meille toinen toistaan upeampia laulu/tanssi/akrobatia (!) esityksiä.
 7. Pakko kysyä, kun itsekin huntuprojektia aloittelen, että onnistuiko huntutyllin ompeleminen koneella ihan helposti? Ajattelitko ommella reunapitsin myös koneella?
 8. Juu, ei ole sitten vieläkään mitään kuulunut. Paniikinpoikanen alkaa olla.
 9. Minä laitoin spostia jo kaksi viikkoa sitten ja ei tullut vastausta. Mieheni sitten tänään soitteli ja sanoi, että alkaa tämä juttu oikeasti epäilyttämään, jollei papereita saada. Paikan vuokraaja vaikutti olevan kovasti pahoillaan ja selitteli asiaa kiireellä ( puolen vuotta siis ollaan jo odoteltu). Torstaina tai perjantaina lupasi lähettää, siihen asti ainakin odotamme ja soittelemme sitten uudestaan, jos ei mitään tapahdu vieläkään.Ärsyttää koko touhu..
 10. Apua.Uutta paikkaa ei meillekkään helposti enää tässä vaiheessa löydy.En olisi Kumpulaa varatessa uskonut, että vuokraaja onkin noin epäluotettava.
 11. Meidän häissä ei (toivottavasti) -pönötetä jäykästi pöydässä,kyräillä muita vieraita ja lähdetä aikaisin kotiin -ihmetellä,että ei päässyt vaihtamaan sanaakaan morsiusparin kanssa -säästellä ilon kyyneleitä -ryöstetä morsianta/sulhasta/anoppia pitkäksi aikaa -ole sydämiä ja vaaleanpunaista hörsylää koristeena -väistellä tanssilattiaa, kun musiikki soi
 12. Löytyykö ketään, jolla olisi kokemusta Saarikylien Kumpulasta? Me olemme ensi kesän häihin paikan varanneet, mutta nyt valinta alkaa epäilyttää, kun yli puoli vuotta olemme odottaneet sopimusehtoja. Paikan varauksista huolehtinut henkilö on vastannut useisiin asiaa koskeviin tiedusteluihimme "toimittavansa paperit pian". Tätä siis on jatkunut viime kesäkuusta asti. Varausmaksunkin olemme maksaneet, alkaa tuntua, että meitä on huijattu.
 13. Me annoimme kaveripariskunnalle häälahjaksi morsiamen meikin (50e). Mielestäni ei ollut tarpeellista antaa enää erikseen rahaa lahjaksi, kun kaason ominaisuudessa maksoin pitkälle toistasataa euroa polttareista. En usko, että hääpari meiltä opiskelijoilta sen suurempaa lahjaa odottikaan ja itse jopa toivon että heidän ei tarvitsisi laittaa niin suurta summaa häihimme nyt kun rooli ovat kääntyneet. Mielestäni kukaan ei voi loukkaantua, jos opiskelija antaa esim 20e. Lahjasumma täytyy suhteuttaa tuloihin.
 14. Tää ei oo ehkä niin hauska sammakko sulhasen suusta, kuin aiemmat, mutta kerronpa silti. Aloin viime lauantai-iltana puhua sulhaselle, että voisi lähteä käymään Helsingissä häämessuilla huomenna (asumme siis Treellä) siis jos hänkin haluaa. Sulhanen totesi, että eipä se ole haluamisesta kiinni, kun pakotetaan.. Minä: Ai pakotetaan? Kuka kosi ? Ja kuka halusi ehdottomasti kunnon isot häät? (itse olisin voinut mennä naimisiin, vaikka kahden todistajan läsnäollessa) Sulho: Ai niin, hyvä pointti. Oli vissiin hyvät tekosyyt vähissä, kun ei jaksanu lähteä ajamaan.
 15. Oon luonteeltani melkoinen murehtija ja siispä mua jännittääkin se, että osaanko nauttia päivästä vai murehdinko kaiken sujumista koko päivän.