isasa

Rouva
 • Content count

  56
 • Joined

 • Last visited

About isasa

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Mä taidan seuraavan kerran hääkutsun saadessani ruveta askartelemaan kipsitaulua, jossa lukee kultakirjaimin Mihin Helkkariin Tämän Voi Laittaa. Juu, kiitos vinkistä! Sen voisinkin jo ihan oikeasti laittaa seinälle.
 2. Minä yllätyin siitä, kuinka häiden muutama viikko ennen häitä (kun kaikki oli jo järjestyksessä)sukulaiset aktivoituivat keksimään hääohjelmaa tyyliin: "hommataan taikuri" ja "kaadetaan pieni metsällinen koivuja koristeeksi". Samoin tuntui, että minusta tehtiin prinsessamorsian, jonka pitäisi vain istuskella kädet ristissä, kun muut järjestää. Mikä olisi ollut ihan kiva, SILLOIN kun asiat piti sopia ja järjestää, eikä enää sitten, kun kaikki on jo valmiiksi päätetty ja ainoa joka tietää, mitä tulisi tapahtua on minä. Suosittelen naimisiin menoa kaukomailla hiekkarannalla.
 3. Meillä oli lahjalista, ja vaikka saatiinkin jotain sen ulkopuolelta,en ollut kovinkaan järkyttynyt. Omituisin lahja oli hyvin koristeellinen neljän valokuvan kehys, jonka tarkoitusta en ymmärrä, kun ei siihen mahdu normaalikokoinen valokuva. Valokuvan pitäisi olla about 3cmx3cm,että sen saisi kehykseen. Joo, ja tulihan meille myös se perinteinen "mihinhelkkariintämänvoilaittaa" kipsitaulu, johon on kultakirjaimin rirjoitettu joku mietelause.
 4. Irttarit maksaa täällä n.1e/100g Makuuneissa ja Filmtowneissa. Itse ostin tutun kautta karkit henkilökunta-alennushintaan 0,70e/kilo.Halloweenteemaanhan mustiksi karkeiksi sopisi vaikka pääkallot.
 5. Me laitoimme utsuun Nuoruustangon kaksi viimeistä säkeistöä, toiveena olisi myös, että sulhasen sisko laulaisi kyseisen kappaleen häissä. NUORUUSTANGO (Anu Kaipainen) Lämpöni lempeni annan kaunis on nuoruutein Näät suven ruusut kannan itseni yksin tein Ei ole muuta antaa kuin tämä nuoruutein Sulle sen tahdon kantaa en ota itsellein Muuta en koskaan tahdo kuin sinun olla vaan Elämä ympärilläin kaikkoaa kokonaan Huominen päivä ei meitä vaaranna varjollaan kun sinun saan vain olla täysin ja kokonaan
 6. Tuossa se yrittää epätoivoisesti osallistua, kun avauduin sille hääjärjestelyavun puutteesta.Lueskelee mun muistilappusia.
 7. Gigantin verkkomusiikkikaupan sivuilta sen löysin. Muistaakseni siellä oli ilmainen kuuntelunäyte.Tulee meille häävalssiksi. Ihana
 8. Minun kimppuni tulee olemaan pelkkää oranssia ruusua ja varret jäävät näkyviin, silkkinauha tulee siihen kohtaan josta pidän kiinni. Hinta n 12 ruusun kimpulle on 50 e, vieheet otamme sulhaselle, bestmanille ja morsiustytöille 6e /kpl. Kaasojen rannekukat maksavat 10e /kpl ja muutaman kukan heittokimppu minulle n. 15e. Satasella siis selviämme.
 9. Mä näin ihan parasta hääpainajaista viikonloppuna. Kaasoni ilmestyi unessa häihin hääpuvussa.Kaiken kukkuraksi puku oli paljon hienompi kuin minun ja kateellisena jupisin itsekseni unessa. Pöydät olin unohtanut koristella ja niillä ei ollut edes pöytäliinoja. Painajainen muuttui kuitenkin ihan mukavaksi uneksi, kun hääohjelmanumerot alkoivat. Ystävät ja sukulaiset olivat valmistaneet meille toinen toistaan upeampia laulu/tanssi/akrobatia (!) esityksiä.
 10. Pakko kysyä, kun itsekin huntuprojektia aloittelen, että onnistuiko huntutyllin ompeleminen koneella ihan helposti? Ajattelitko ommella reunapitsin myös koneella?
 11. Olemme lähdössä syyskuun alussa häämatkalle Roomaan. Varaamme omatoimisesti lennot ja mietimme, että olisi kiva piketa 3-4 päiväksi johonkin merenrantakaupunkiin/kylään. Ehdotuksia?Kokemuksia? Hyviä hotelleja?
 12. Juu, ei ole sitten vieläkään mitään kuulunut. Paniikinpoikanen alkaa olla.
 13. Minä laitoin spostia jo kaksi viikkoa sitten ja ei tullut vastausta. Mieheni sitten tänään soitteli ja sanoi, että alkaa tämä juttu oikeasti epäilyttämään, jollei papereita saada. Paikan vuokraaja vaikutti olevan kovasti pahoillaan ja selitteli asiaa kiireellä ( puolen vuotta siis ollaan jo odoteltu). Torstaina tai perjantaina lupasi lähettää, siihen asti ainakin odotamme ja soittelemme sitten uudestaan, jos ei mitään tapahdu vieläkään.Ärsyttää koko touhu..
 14. Apua.Uutta paikkaa ei meillekkään helposti enää tässä vaiheessa löydy.En olisi Kumpulaa varatessa uskonut, että vuokraaja onkin noin epäluotettava.
 15. Meidän häissä ei (toivottavasti) -pönötetä jäykästi pöydässä,kyräillä muita vieraita ja lähdetä aikaisin kotiin -ihmetellä,että ei päässyt vaihtamaan sanaakaan morsiusparin kanssa -säästellä ilon kyyneleitä -ryöstetä morsianta/sulhasta/anoppia pitkäksi aikaa -ole sydämiä ja vaaleanpunaista hörsylää koristeena -väistellä tanssilattiaa, kun musiikki soi