kaum

Rouva
 • Content count

  125
 • Joined

 • Last visited

About kaum

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

697 profile views
 1. Multa oli just ennen häitä kuollut hyvin äkillisesti perheenjäsen, joten riisuttiin siunaamisesta kaikki kuolemaan liittyvä, että minä & suku pysyis kasassa. Musta myös tuntui tosi vahvasti siltä, ettei se rakkaus lopu kuolemaan, joten en halunnut kuolema-versiota (sen sijaan en missään nimessä ole sitä mieltä, ettei mies sais mun kuoltua mennä uusiin naimisiin).
 2. En tainnut hymyillä. Stressasin, että pyörtyykö mies vai saattaja ensin.
 3. Hah, muillakin on ollut sulhot pihalla! Mä saavuin paikalle pikkuveljen käsipuolessa ja sulho meinas panikoida odotellessaan.
 4. Meillä meni ihan samoin. Itse asiassa yllättävän moni tuli kehumaan istumajärjestystä ja sen onnistumisesta seurannutta tunnelmaa. Yritettiin siis sumplia niin, että kaikilla oli joku tuttu samassa pöydässä + samanhenkisiä uusia tuttavuuksia. Istumajärjestys oli meille molemmille tärkeä juttu ja panostettiin siihen paljon. Mä oon istumajärjestyksen kannalla siksi, että pieniin pöytiin jää muuten aina yks tai kaks paikkaa ja sit joku joutuu istuun yksin yhden kaveripiirin keskelle... Istumajärjestys vähentää klikkiytymistä, mutta pitää olla huolella laadittu, muuten se on vaan karseen kiusallista. Mun mielestä tärkeetä on myös se, että heti alkupuolella on jotain "jäätä murtavaa" ohjelmaa. En tarkoita mitään kauheen kiusallisia leikkejä, mut meillä oli esim. sellainen "nousisivatko kaikki morsiamen sukulaiset skoolamaan/ nousisivatko kaikki veneilyä harrastavat skoolaamaan/ nousisivatko kaikki hääparin pk-seudulta tuntevat skoolaamaan" -juttu (eli esiteltiin ne yhdistävät tekijät jo juhlan aluksi, niin on jotain, mistä puhua) ja ennen kahvia sitten visa, jossa vieraitten piti pöydittäin arvata onko kyseessä morsian vai sulhanen.
 5. Mekin mennään häämatkalle yksvuotispäiväksi!
 6. Justiina, oisko sulla jotain linkkiä, josta sais lisää infoa tuosta teidän häämatkapaikasta?
 7. Mulla on sama! Puhuisin miehen kanssa etukäteen tästä! Mä en tuntenut suurinta osaa miehen sukulaisista/tutuista (jotka tuli paljon kauempaa, suurin osa ekaa kertaa näin pohjoisessa), joten olin osan juhlaa hieman orpona. Tavallaan ois ollut ihanaa, että häissä ois ollut vaan ne, jotka on meidän kans tekemisissä, mut sitpä siellä ei ois ollut paljo ketään miehen puolelta. Nyt tuntui välillä siltä, että puolet jengistä on mulle outoja. Lisäksi miehen suku toimi toisin kuin kutsussa toivottiin, mikä jurppi mua, koska mun suku tuli sinne, mihin oli pyydetty. Myös avustajien kanssa pitäis jotenkin... No, aika monella meidän avustajista ei ollut etukäteen mitään käsitystä avustajien tehtävistä - osalla ei häiden jälkeenkään. Ja olisin ottanut enemmän jotain järkeviä kuvia meistä vieraiden kans ja yhteiskuvan ehkä myös. Tosin tää ei oo iso ongelma, koska kuvia on ihan törkeen paljon muuten. Sen sijaan ihan loistavan tyytyväinen olen siihen, että panostettiin istumajärjestykseen! Kaikki kehuivat tunnelmaa, ja minusta se oli tämän ansiosta. Oltiin miehen kanssa tosi tyytyväisiä.
 8. Annoin Etsystä (noin 15 eurolla) tilaamani taulun, joka esittää Vapauden patsasta. Lahjaan sisältyi lupaus siitä, että häämatka voi suuntautua paikan päälle (miehen haave).
 9. Mä sain sormukseeni mätsäävät korvakorut. Tykkäsin, mutta olin vihjannut aiheesta, joten ihan kauheasti en yllättynyt.
 10. Me tehtiin jo aiemmin loistavaksi havaittu (Hans Välimäen Grillistä-kirjan reseptillä) Avalon-booli 3 dl vodkaa 1 dl Pisang ambon -likööriä (tai vastaavaa) 3 dl sitruunamehua 1 l omenamehua 1,5 l Spriteä Oikeesti tuohon kuuluis kurkkua, mut jostain syystä jätettiin ne väliin... Toi omenamehu mukavasti vähentää ällömakeutta. Toihan on aika laimeeta, mut toki halutessaan voi terästää enemmänkin. Lisäys: Ai niin. Me on laitettu vähemmän sitruunaa kuin tuossa on.
 11. ^^ Meidän häissä oli melkein 80 ja just mahtu, tosin osa oli ylhäällä ja vähän oli tiukkaa aluksi. Mut 20 on kyllä tosi alakanttiin arvioitu! Yläkerta oli kiva (laitettiin nuoriso sinne), siirtyivät sieltä sitten alas juhlimaan, kun mummot lähti kotiin. Mut jotain 50 - 60 ois musta aika sopiva Lohenpyrstöön.
 12. Sattuiskohan jollain olemaan nämä tallessa?
 13. Meillä oli kutsuissa pätkä Vuokko Hovatan kappaleesta Odota kun rutistan sua Odota kun rutistan sua niin kiire ei voi olla odota kun suutelen sua niin kiire ei voi olla ei onni ole vaikeaa (Sami Keski-Vähälä) Biisi on meille tärkeä ja sopii hyvin meihin.
 14. Meillä on avioliiton siunaus paikassa, johon mahtuu vain 20 hengeä. Itse juhlaan tulee yli 70 vierasta. Muokattiin lähipiirille tekstiä vähän, eli yhdellä kutsulla mentiin - tosin se oli erilainen niille, jotka kutsuttiin molempiin paikkoihin.
 15. Meille pappi sanoi, että sormusten vaihtaminen kuulu avioliiton siunaamiseen.