kaum

Rouva
 • Content count

  125
 • Joined

 • Last visited

About kaum

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

758 profile views
 1. En tainnut hymyillä. Stressasin, että pyörtyykö mies vai saattaja ensin.
 2. Meillä meni ihan samoin. Itse asiassa yllättävän moni tuli kehumaan istumajärjestystä ja sen onnistumisesta seurannutta tunnelmaa. Yritettiin siis sumplia niin, että kaikilla oli joku tuttu samassa pöydässä + samanhenkisiä uusia tuttavuuksia. Istumajärjestys oli meille molemmille tärkeä juttu ja panostettiin siihen paljon. Mä oon istumajärjestyksen kannalla siksi, että pieniin pöytiin jää muuten aina yks tai kaks paikkaa ja sit joku joutuu istuun yksin yhden kaveripiirin keskelle... Istumajärjestys vähentää klikkiytymistä, mutta pitää olla huolella laadittu, muuten se on vaan karseen kiusallista. Mun mielestä tärkeetä on myös se, että heti alkupuolella on jotain "jäätä murtavaa" ohjelmaa. En tarkoita mitään kauheen kiusallisia leikkejä, mut meillä oli esim. sellainen "nousisivatko kaikki morsiamen sukulaiset skoolamaan/ nousisivatko kaikki veneilyä harrastavat skoolaamaan/ nousisivatko kaikki hääparin pk-seudulta tuntevat skoolaamaan" -juttu (eli esiteltiin ne yhdistävät tekijät jo juhlan aluksi, niin on jotain, mistä puhua) ja ennen kahvia sitten visa, jossa vieraitten piti pöydittäin arvata onko kyseessä morsian vai sulhanen.
 3. Mekin mennään häämatkalle yksvuotispäiväksi!
 4. Mulla on sama! Puhuisin miehen kanssa etukäteen tästä! Mä en tuntenut suurinta osaa miehen sukulaisista/tutuista (jotka tuli paljon kauempaa, suurin osa ekaa kertaa näin pohjoisessa), joten olin osan juhlaa hieman orpona. Tavallaan ois ollut ihanaa, että häissä ois ollut vaan ne, jotka on meidän kans tekemisissä, mut sitpä siellä ei ois ollut paljo ketään miehen puolelta. Nyt tuntui välillä siltä, että puolet jengistä on mulle outoja. Lisäksi miehen suku toimi toisin kuin kutsussa toivottiin, mikä jurppi mua, koska mun suku tuli sinne, mihin oli pyydetty. Myös avustajien kanssa pitäis jotenkin... No, aika monella meidän avustajista ei ollut etukäteen mitään käsitystä avustajien tehtävistä - osalla ei häiden jälkeenkään. Ja olisin ottanut enemmän jotain järkeviä kuvia meistä vieraiden kans ja yhteiskuvan ehkä myös. Tosin tää ei oo iso ongelma, koska kuvia on ihan törkeen paljon muuten. Sen sijaan ihan loistavan tyytyväinen olen siihen, että panostettiin istumajärjestykseen! Kaikki kehuivat tunnelmaa, ja minusta se oli tämän ansiosta. Oltiin miehen kanssa tosi tyytyväisiä.
 5. Annoin Etsystä (noin 15 eurolla) tilaamani taulun, joka esittää Vapauden patsasta. Lahjaan sisältyi lupaus siitä, että häämatka voi suuntautua paikan päälle (miehen haave).
 6. Mä sain sormukseeni mätsäävät korvakorut. Tykkäsin, mutta olin vihjannut aiheesta, joten ihan kauheasti en yllättynyt.
 7. Me tehtiin jo aiemmin loistavaksi havaittu (Hans Välimäen Grillistä-kirjan reseptillä) Avalon-booli 3 dl vodkaa 1 dl Pisang ambon -likööriä (tai vastaavaa) 3 dl sitruunamehua 1 l omenamehua 1,5 l Spriteä Oikeesti tuohon kuuluis kurkkua, mut jostain syystä jätettiin ne väliin... Toi omenamehu mukavasti vähentää ällömakeutta. Toihan on aika laimeeta, mut toki halutessaan voi terästää enemmänkin. Lisäys: Ai niin. Me on laitettu vähemmän sitruunaa kuin tuossa on.
 8. Sattuiskohan jollain olemaan nämä tallessa?
 9. Meillä oli kutsuissa pätkä Vuokko Hovatan kappaleesta Odota kun rutistan sua Odota kun rutistan sua niin kiire ei voi olla odota kun suutelen sua niin kiire ei voi olla ei onni ole vaikeaa (Sami Keski-Vähälä) Biisi on meille tärkeä ja sopii hyvin meihin.
 10. Meillä on avioliiton siunaus paikassa, johon mahtuu vain 20 hengeä. Itse juhlaan tulee yli 70 vierasta. Muokattiin lähipiirille tekstiä vähän, eli yhdellä kutsulla mentiin - tosin se oli erilainen niille, jotka kutsuttiin molempiin paikkoihin.
 11. Meille pappi sanoi, että sormusten vaihtaminen kuulu avioliiton siunaamiseen.
 12. Tässä mun postaus sieltä netin kautta tilattavien ketjusta: Ajattelin selventää mun eettisyysongelmaa: Mulle isompi paha on designin varastaminen. Olen siis samaa mieltä noista kuin Morrekin. Noille ei voi mitään, kopioimiselle voi. (Enkä tarkota nyt aiheuttaa kellekään pahaa mieltä, mutta toi on mun kanta. Samasta syystä ostan kaupasta mieluummin jotain muuta kuin private labeleita - jos joku keksii jotain siistiä, niin minä mielelläni maksan siitä vähän enemmän sille itselleen.) Olen kuitenkin samaa mieltä kuin Nikita85: Musta Nikita85:lla oli myös toinen tosi hyvä pointti: Täälläkin keuhkotaan siitä, miten kaikkea pitää boikotoida (tai toisten mielestä ei pidä), mutta miksi kukaan ei hehkuta kolikon kääntöpuolta? Entä jos me kaikki tuettais asioita, yrityksiä ja ihmisiä, joita me arvostetaan? Onko tämä (muka) niin ilmiselvää, ettei sitä tarvitse sanoa? Jos mä teen kaupassa valinnan eettisyyden perusteella, niin mulla se kyllä perustuu hyvän tukemiseen eikä boikottilistaan. Ja jos nyt mennään näissä "hyvä ihminen" -asioissa tarpeeks pitkälle, niin eihän Kaukoidässä voi teettää, koska eihän sinne voi lentää, ja aika harvalla on aikaa junailla Siperian läpi. Mä en myöskään näe mitään järkeä siinä, että boikotoi kaikkea kiinalaista, koska Kiinassa on niin paljon pahaa. Jos vaikka kaikki länsimaat alkais boikotoida Valko-Venäjää, niin luuletteko, että Lukasenko välittää asiasta himpun vertaa? I don't think so. Musta oli myös jännä, kun "ketjun aloittaja" eli pahamaineinen Kyyskyys (pakko huomauttaa, että eikö ole ironista, että avatar on Hello Kitty?!?) mussutti jossain välissä, että miksi kaikki on silleen, et jos joku on hyvä, sen täytyy syödä pellolla varpaankynsiä... Siis hänen pointtinsa oli, ettei hänkään ole täydellisen hyvä ja ihmiset on epiksiä, kun vaatii häneltä sellaista (koska hän on kuitenkin vähän hyvä). Eikö tämä koko viestiketju pyri just noihin samoihin väitteisiin? Mutta jooooo. Ei ole varaa panostaa kaikessa kaikkeen, ei ole tietoa kaikesta, ja syyllistäminen on ihan turhaa. Mun ratkaisu tähän kaikkeen on Etsy, vaikken päätynytkään hääpukuuni sen eettisyyden vuoksi.
 13. Mä varasin kampaajan 3 kk etukäteen ja meikin alustavasti 2 kk etukäteen. (Päätettiin häistä siis 3 kk ja viikko ennen h-hetkeä.) Kummankin sain ihan noin vaan, mutta mennään naimisiin syyskuussa = ei niin megasuosittua kuin heinä-elokuu. Ja sopivasti kampaaja avas omaa paikkaa ja meikkaaja tuli äitiyslomalta. Jos ois ollut aikaa loputtomiin, niin kampaajalleni olisin kertonut heti kun mahdollista, mut en tiedä oisinko saanut hoidettua meikkiasiaa yhtään aiemmin.
 14. Jos haluu vähän trendikkäämpää klassisen sijaan, niin kannattaa tsekata Curator Uk ja UK Hairdressers. Noista löytyy mm. Tony&Guyn, Antoinette Beendersin ja Sanrizzin mallistot.
 15. Me ollaan mietitty vaikka mitä vaihtoehtoja, kun en halua antaa peruskarkkia (karkkia kyllä tarjoillaan juhlassa muuten vaan). Mustaherukkahyytelö ois ihan ok, koska mä syön sitä aina, marjoja riittää suvussa enemmänkin ja mä säästän aina kaikki lasipurkit... Mutta mustaherukkahyytelö, samoin kuin heijastimetkin, ois ihan irrallisia häiden ns. teemasta jne. Ne ois vaan kivoja, muttei liittyis oikein mitenkään mihinkään. Kukkasipulit oli meistä myös ihana idea, mutta kun mä oon mega-allerginen, ja kaikki tietää, ettei me kumpikaan todellakaan olla mitään puutarha-kukka-piha-ihmisiä. Ajatus ois siis ihana, mutta meidät tuntevia varmaan naurattais. Kynttilöitäkin mietittiin, mutta kaikki tuoksujutut on ihan out-of-question, eikä ne sovi lapsillekaan. Joten: Meille tulee häähuulirasvat! On ehkä hieman outo valinta, mutta sopii oikein hyvin meille. Tilataan huulirasvat Etsystä, makuvaihtoehdot meidän valitsemille ovat: Mint Chocolate Chip German Chocolate Cheesecake Strawberry Cheesecake Strawberry Chai Tea CranGrape Raspberry Lemonade Raspberries & Cream Natural Peppermint Lemon Meringue Pie Pomegranate Coffee & Kahlua Lychee Fruit Key Lime Pie Sour Apple Clover Honey Courvoisier Brandy Pineapple Slice Noista otetaan kahdeksaa tai yhdeksää. Teen purkkeihin etiketit, joissa lukee odota kun suutelen sua, joka on meidän häiden teemarunosta/-biisistä. Huulirasvat laitetaan isoon lasikippoon, josta jokainen saa valita haluamansa maun.