Jump to content
Naimisiin.info

Undu

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Undu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä oli viime kesänä häät Argoksenmäellä, tässä plussia ja miinuksia: + Juhlat onnistuivat loistavasti, kaikki meni juuri suunnitelmien mukaan. + Argoksenmäki on todella tunnelmallinen paikka, juhlavalaistus kannattaa laittaa aivan ehdottomasti. Meillä värivaloina oli keltaista ja vihreää ja toimi loistavasti. + Tila ei tuntunut lainkaan ahdistavalta, vaikka ikkunoita ei ollutkaan. Johtui varmasti osittain valaistuksesta. + Vieraita 125, pöydät mahtuivat hyvin ja kaikilla oli tilaa hengittää ja liikkua. Yhteinäinen tila toimii tosi hyvin, kaikki pöydät näkee ja kuulee. + Otimme pääpöydäksi isomman pyöreän pöydän, ja meitä istui siinä 11 - hyvin mahtui. Itse pidin pyöreästä pöydästä todella paljon, seurustelu onnistui koko pöydän kanssa. + Juhlat jatkuivat aamuun asti, itse poistuimme paikalta klo 3:n jälkeen. + Tanssimaan mahtui hyvin, bändi oli pystyttänyt kamansa jo aamulla ja muutama lavaa lähinnä oleva pöytä siirreettiin pois kun soitto alkoi. + Vieraat viihtyivät myös ulkona pihalla alkudrinkkien aikaan ja myöhemmin illalla, vaikka loppuillasta alkoi tihkuttaa. + Koristelua ei paljon tarvita, itse tila on niin tunnelmallinen. Meillä oli värivalot, kynttilöitä ja kukkia. - Palvelu Argoksenmäen puolesta oli sitä sun tätä. Kun kävimme suunnittelemassa pöytien paikkoja yms, olivat suorastaan töykeitä. Nieleskelin kiukkuni ihan sen takia että saadaan juhlat järkättyä. Esim. kun kysyin mihin 2 viikkoa ennen juhlia mihin aikaan pöydät ovat laitettuina paikoilleen (ostimme palvelun) niin vastaus oli töykeä "ei sitä voi millään sanoa, viimeistään klo 12." Loppuenlopuksi kaikki oli valmiina kun koristelijat menivät paikalle klo 10, mutta asenne oli todella epäystävällinen. - Ylimääräistä loppulaskua tuli kohtuu paljon, otettiin nimittäin valojen lisäksi kynttilänjalkoja, lava, mikki, loppusiivousta jne. Taisi tulla n. 600€ kaikenkaikkiaan. - Catering (Sorvis, jota ei voi muuta kuin suositella - olivat aivan unelmia) - haukkui keittiön varustuksen pataluhdaksi. Kaikki likaista ja jopa kahvinkeitin rikki. Sanoivat että näin huonosti ei keittiö saisi olla varustettu. - Keittiön kylmätilat eivät riitä mihinkään. Cateringilla olikin kylmäauto jossa sapuskat ja ruoat säilytettiin. Kaikenkaikkiiaan suosittelen, mutta en palvelun vaan miljöön takia. Lienee ainoita paikkoja lähellä keskustaa mihin a. saa viedä omat juomat b. saa juhlia aamuun asti.
  2. Tilattiin lopulta kakkubuffa Annin juhlapalvelusta. 120 hengelle tarvitaan 190 hengen kakut. Mutta 8 erilaista on tulossa!
  3. Pukuani pitäisi lyhentää ja iskeä tahmanauhat yläosaan. Onko muita suosituksia kuin tuo Festar Eira-Punavuori akselilla?
  4. Täältä viisastuneena kävin living roomissa roballa ja hinta on varsin kohtuullinen. Vielä tärkeämpää, palvelu oli vallan erinomaista. Lopputulos selviää kesäkuussa, mutta tähän mennessä olen erittäin tyytyväinen.
  5. Undu

    Lasikivet

    Olen myös päätynyt lasikiviin pöydän somisteena. Osaako kukaan arvioida montako 400 gr pussilista menee, kun vieraita on 120. Aika pieniä nuo pussit ovat.
  6. Meille on suunnitteilla myös hääkakkubuffet, 3-6 erilaisella kakulla. Vieraita on tulossa 100-120. Osaako kukaan buffetin pitänyt kertoa, kuinka monelle hengelle kakkuja pitäisi varata? Leipomosta sanottiin että noin monella kakulla pitäisi varata kolminkertainen määrä (eli 300:lle hengelle). Tämä tietysti tuntuu jo kukkarossa. Mahtaisiko esim 170 hengen kakut riittää - alle tulee kuitenkin täysi buffet useammalla lämpimällä ruoalla.
  7. Meille on myös varattu Argoksenmäki kesäki 2009. Tarkoituksena on pitää kunnon juhlat, joten oli tärkeää saada paikka mistä ei puolenyön aikaan häädetä pois. Miten ollette järkänneet juomapuolen - eli kuinka juomat saa pidettyä kylminä? Kun kävimme katsomassa paikkaa, oli siellä vain säilytysjääkaappi ruoille. Onko kukaan vuokrannut kylmäautoa pihalle?
×
×
  • Create New...