Jump to content
Naimisiin.info

iinuli

Morsian
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

iinuli's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hattara: Mitään ei saa heittää. Ainoastaan saippuakuplat ja esim tähtisädetikut, joista ei jää mitään roskaa ovat sallittuja.
  2. iinuli

    Espoon Kartano

    Playing the Future: Ainakin osa ulkoruukuissa olevista kukista on tekokukkia ja siis aina samoja. Nyt tosin vaihtavat talveksi kanervat tilalle. Me emme missään tapauksessa halua yhtään tekokukkaa mihinkään, joten mahdollisesti viemme omat ulkokukat tilalle, jos kanervia ei ole vielä vaihdettu. Häät meillä siis kahden viikon kuluttua.
  3. Onko Tallinnan viinakaupat auki sunnuntaisin?
  4. Meillä Espoon kartanossa lokakuussa
  5. Meillä on suurinpiirteinen, että olemme lähdössä häämatkalle ja jos haluat lahjoittaa meille vaikkapa sukellusretken tyynessä valtameressä voit tehdä pienen talletuksen (tilinumero). Lisää häämatkasuunnitelmistamme voit lukea nettisivuiltamme. Ja tätä ennen on siis jo mainittu ettei lahjaa tarvitse tuoda ja missä on lahjalista.
  6. Meillä lähes samanlainen kuin toukkinalla, mutta myös häämarssit nimeltä. Ja ohjelmassa lisäksi virren sanat sekä papin, kanttorin, bestmanin ja kasson nimet. Sekä tietysti meidän nimet, päivämäärä ja kirkko.
  7. iinuli

    Afrikkaan safarille?

    Ei mun mielestä 2 viikkoa ole liian lyhyt aika. Me ollaan lähdössä 12 vuorokaudeksi ja sekin tuntuu ihan riittävän pitkältä lomalta. Minkälaista safaria olette ajatelleet? Viikko safarilla on aika pitkä aika. Olemme usealta matkanjärjestäjältä pyytäneet tarjouksia ja poikkeuksetta tarjoukset ovat safarin osalta 3-5 päivää ja loppuaika saarella. Kuulemma pitempi aika safarilla voi olla liian pitkä.
  8. Me ollaan saatu Helin matkoilta erinomaista palvelua ja oli ainoa toimisto joka tuntui oikeasti kuuntelevan mitä haluamme. Heliltä olemme nyt varaamassa matkaa.
  9. iinuli

    Espoon Kartano

    Meille on tulossa noin sata vierasta ja häät on loppusyksystä, joten ulkona oleskelu ei varmaan toimi ja lapsiakin on vain muutama, joten ei auta, vaikka lapset laitettaisiin toiseen saliin. Mitä erityistä pitäisi ottaa huomioon kun suunnittelee häitä Espoon kartanossa? Ja kuulisin mielelläni lisää kokemuksia siellä pidetyistä häistä. Olen yrittänyt selailla, mutta en ole löytänyt hääpäiväkertomuksista ja päikyistä yhtään siellä pidettyä juhlaa. Jos olette huomanneet jonkun niin vinkatkaa!
  10. Onko kellään kokemuksia Espoon tuomiokirkkoseurakunnan kirkkoherra Marjatta Laitisesta? On ilmeisesti tulossa meidät vihkimään ja olisi kiva tietää vähän minkälainen ihminen?
  11. iinuli

    Espoon Kartano

    Tietääkö joku miten tila toimii, jos joudutaan ruokailemaan kahdessa salissa. Kuuluuko/näkyykö toiseen saliin mitään? Luin keskustelua epäonnistuneista häistä ja siellä haukuttiin kaikkia paikkoja, joissa useampi tila...
  12. Minusta on ainakin ihan mukava, jos muutaman onnen kyyneleen itkee. Kunhan ei mene ihan hysteerikseksi ja saan suuni auki oikeassa kohdassa
  13. iinuli

    Afrikkaan safarille?

    Oletteko Serene jo varanneet matkan? Aiotteko varata myös safarin jo etukäteen vai vasta paikanpäällä?
  14. Meilläkin siellä vihkiminen ja ei ole tullut mieleenkään ettei riisiä tms. saisi heittää. Ystäväni häissä kolme vuotta sitten heitettiin kauraa juuri siellä kellotapulin luona.
×
×
  • Create New...