iinuli

Morsian
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About iinuli

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Hattara: Mitään ei saa heittää. Ainoastaan saippuakuplat ja esim tähtisädetikut, joista ei jää mitään roskaa ovat sallittuja.
 2. Playing the Future: Ainakin osa ulkoruukuissa olevista kukista on tekokukkia ja siis aina samoja. Nyt tosin vaihtavat talveksi kanervat tilalle. Me emme missään tapauksessa halua yhtään tekokukkaa mihinkään, joten mahdollisesti viemme omat ulkokukat tilalle, jos kanervia ei ole vielä vaihdettu. Häät meillä siis kahden viikon kuluttua.
 3. Onko Tallinnan viinakaupat auki sunnuntaisin?
 4. Olemme lähdössä Afrikkaan häämatkalla ja meille määrättiin Lariamia. Aion kuitenkin vielä vaihtaa sen Malaroneen, kun olen enemmän asiaan perehtynyt. Syitä mm. sivuvaikutukset Lariamissa yleisempiä ja itse olen muutenkin kärsinyt ajoittain unettomuudesta, joten sitä hieman pelkään, Lariamia syödään pitempään, Lariamia syödään vielä kuukausi matkan jälkeen ja sen jälkeen täytyy kolme kuukautta odottaa ennen kuin voi yrittää tulla raskaaksi. Ja tärkein syy, mitä ei suomessa osata sanoa: jenkkisuosituksen mukaan Lariamia ei saa käyttää, jos aikoo mennä sukeltamaan eli USEAT SUKELLUSKESKUKSET EIVÄT PÄÄSTÖ SUKELTAMAAN JOS KÄYTTÄÄ LARIAMIA!
 5. Meillä Espoon kartanossa lokakuussa
 6. Meillä on suurinpiirteinen, että olemme lähdössä häämatkalle ja jos haluat lahjoittaa meille vaikkapa sukellusretken tyynessä valtameressä voit tehdä pienen talletuksen (tilinumero). Lisää häämatkasuunnitelmistamme voit lukea nettisivuiltamme. Ja tätä ennen on siis jo mainittu ettei lahjaa tarvitse tuoda ja missä on lahjalista.
 7. Meillä lähes samanlainen kuin toukkinalla, mutta myös häämarssit nimeltä. Ja ohjelmassa lisäksi virren sanat sekä papin, kanttorin, bestmanin ja kasson nimet. Sekä tietysti meidän nimet, päivämäärä ja kirkko.
 8. Ei mun mielestä 2 viikkoa ole liian lyhyt aika. Me ollaan lähdössä 12 vuorokaudeksi ja sekin tuntuu ihan riittävän pitkältä lomalta. Minkälaista safaria olette ajatelleet? Viikko safarilla on aika pitkä aika. Olemme usealta matkanjärjestäjältä pyytäneet tarjouksia ja poikkeuksetta tarjoukset ovat safarin osalta 3-5 päivää ja loppuaika saarella. Kuulemma pitempi aika safarilla voi olla liian pitkä.
 9. Me ollaan saatu Helin matkoilta erinomaista palvelua ja oli ainoa toimisto joka tuntui oikeasti kuuntelevan mitä haluamme. Heliltä olemme nyt varaamassa matkaa.
 10. Meille on tulossa noin sata vierasta ja häät on loppusyksystä, joten ulkona oleskelu ei varmaan toimi ja lapsiakin on vain muutama, joten ei auta, vaikka lapset laitettaisiin toiseen saliin. Mitä erityistä pitäisi ottaa huomioon kun suunnittelee häitä Espoon kartanossa? Ja kuulisin mielelläni lisää kokemuksia siellä pidetyistä häistä. Olen yrittänyt selailla, mutta en ole löytänyt hääpäiväkertomuksista ja päikyistä yhtään siellä pidettyä juhlaa. Jos olette huomanneet jonkun niin vinkatkaa!
 11. Onko kellään kokemuksia Espoon tuomiokirkkoseurakunnan kirkkoherra Marjatta Laitisesta? On ilmeisesti tulossa meidät vihkimään ja olisi kiva tietää vähän minkälainen ihminen?
 12. Tietääkö joku miten tila toimii, jos joudutaan ruokailemaan kahdessa salissa. Kuuluuko/näkyykö toiseen saliin mitään? Luin keskustelua epäonnistuneista häistä ja siellä haukuttiin kaikkia paikkoja, joissa useampi tila...
 13. Minusta on ainakin ihan mukava, jos muutaman onnen kyyneleen itkee. Kunhan ei mene ihan hysteerikseksi ja saan suuni auki oikeassa kohdassa
 14. Oletteko Serene jo varanneet matkan? Aiotteko varata myös safarin jo etukäteen vai vasta paikanpäällä?
 15. Meilläkin siellä vihkiminen ja ei ole tullut mieleenkään ettei riisiä tms. saisi heittää. Ystäväni häissä kolme vuotta sitten heitettiin kauraa juuri siellä kellotapulin luona.