Jump to content
Naimisiin.info

jenksu

Morsian
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Jyväskylä

jenksu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Iki-ihana: Kuohun kylätalo voisi olla yks sopiva paikka. Meillä on siellä häät 11.7.09. Sinne mahtuu max 100 hlö syömään ja luulempa et siellä olis vielä vapaata ensi kesälle. Tosi kiva paikka. Pitopalvelun saa Marjatan kautta tai sitten voi itse hommata pitopalvelun. Vuokra on tosi halpa ja se on koko viikonlopun käytössä. Omat juomat saa viedä. Googleta vaikka Kuohun kylätalo ni saat lisää infoo.
  2. Minäkin päädyin Mestarin Kukkaan kun on niin paljon kehuttu Kävin siellä juttelemassa ja lopullinen tilaus tehdään vasta kolmisen viikkoa ennen häitä. Hinnat ilmeisesti pikkasen nouseet. Ainakin vieheet oli 10e kipale kun joku aikasemmin oli kai kahdeksasta eurosta puhunut. Taitaa myöskin vähän myyjästä riippua, ekan kerran kun kävin kysymässä ja selitin millaisen kimpun haluisin (eli pyöreä ruusukimppu) hinta arvio oli n.60e ja toisella kerralla myyjä sano et pelkistä ruusuista tulee 75e hintaa plus työt.. Eli saapa nähdä
  3. Kiitos maljakko vinkeistä! Mun mielikuvissa olis kyllä sellai vielä korkeempi maljakko Mutta kyllähän tuokin menis. Olin tässä välillä jo luopunut kukka-asetelmista ja ajatellut terälehtiä laittaa pöydille. Ja nyt en osaa päättää Hmm.. taitaa kuitenkin hinta ratkaista..
  4. Gemfe: Tosi nätti asetelma, olin itse ajatellut jotain samankaltaista.. Ei vaan ole silmiin sattunut sopivia maljakoita, halvalla.
  5. jenksu

    Jyväskylän morsiot II

    Nostellaampa tätä hieman! Jos sais vähän taas keskustelua aikaseks? Meillä on häät tulossa 11.7 ja mä olen ihan vauhdissa Järjestelyt on hyvällä mallilla jo. Kukka-asiat hieman mietityttää, kun en kukista oikeen tiedä mitään.. Noh täytyy alkaa ottamaan selvää. Löytyykö muita kevään/ kesän morsioita?
  6. jenksu

    Jyväskylän morsiot II

    Nostellaampa tätä hieman! Jos sais vähän taas keskustelua aikaseks? Meillä on häät tulossa 11.7 ja mä olen ihan vauhdissa Järjestelyt on hyvällä mallilla jo. Kukka-asiat hieman mietityttää, kun en kukista oikeen tiedä mitään.. Noh täytyy alkaa ottamaan selvää. Löytyykö muita kevään/ kesän morsioita?
  7. Meille on tulossa bussikyyti, Jyväskylässä. Kirkolta juhlapaikalle noin 20km ja siis kuljetus vaan juhlapaikalle, ei takaisin. Jyväskylän Liikenteeltä sain tarjouksen 130e.
  8. Meillä on mies ilmoittanut ettei halua aamulla olla katsomassa mun häsellystä, joten vietetään yö ja aamu eri paikoissa. Mukavaahan tuo on, kun nähdään vasta alttarilla. (jos vaan meikki ja hiukset on hyvin)
  9. jenksu

    Miten häissänne huomioidaan lapset?

    Itse olin myös ajatellut lapsille jotain omaa nurkkausta, mutta juhlapaikasta ei taida sellaista löytyä. Tosin ensi kesänä lapsivieraat alkaa jo olemaan vanhempia (5-9v), joten eiköhän nuo pihalla kilpaa juokse.
  10. Eihän tuo kai vieraille kuulu mitä kukakin lahjaksi saa En kyllä ollut edes vielä ajatellut moista asiaa, mutta täytyypä ruveta miettimään. Avataanko vai eikö avata?
  11. Meillä tuo ei tuntunut olevan mikään suurikaan yllätys. Jouluna kyllä hyppivät tuoleissaan koko suku, kun huomasivat että ollaan kihloihin menty. Nyt vauvakin tulossa, joten kai se oli vain niin odotettvissa.
  12. Harmi jos tuo 300e pitää paikkansa, koske me juuri tuon hinnan nousun takia "hylättiin" paikka. No täytyy toivoa ettei teille kuitenkaan ole valehdeltu. Me löydettiin meille sopiva paikka elikkäs Kuohun Kylätalo, jota käytiin eilen katsomassa ja päiväkin saatiin vielä itse valita
×
×
  • Create New...