Jump to content
Naimisiin.info

Mymmeli

Morsian
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Mymmeli

  • Syntymäpäivä 09/20/1983

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki

Mymmeli's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Maistraatissa, virka-aikana
  2. Minä olen nyt Voutilainen ja aivan kohta rouva Lindroth. Katselin että nykyistä nimeä edustaa Suomessa 3821 ja tulevaa 479
  3. Mulle tulee tämmönen kampaus. Kävin eilen koekampauksessa. Harmi kun unohdin ottaa takaa kuvaa, siel on pieniä kikkuroita (huom! lyhyt tukka).
  4. Meille tulee "hupi" koriste. Kun näin ton ekan kerran ni päätin et toi on meiän.
  5. Meillä näin: Olemme seurustelleet n.8 vuotta josta oltu nyt 1 v ja 1 kk kihloissa. Naimisiin 4.7.08
  6. Ei meilläkään ole tulossa isot häät. Meillä vieraita tulossa n. hieman yli 40, lapset mukaan lukien ja niitä lapsia taitaa olla kohta enemmän kuin aikuisia Meillä tarkoitus olisi että Ensin olisi kahvittelut ja pientä purtavaa ja sen jälkeen olisi tarkoitus jatkaa juhlia "nuoremmalla" väellä. Meillä ei siis kunnon ruokaa esim. tarjota, vaan pientä. Meillä toivottavasti sää suosisi meitä koska meillä häät heti heinäkuun alussa.
  7. Meillä Espoon Maistraatti ja 4.7.08
  8. Meille tulee valssiksi Finlanderssin Oikeesti. Toi on niin ihana mun mielestä. Ja se sopii meille
  9. Toivottavasti tää kuuluu tänne näin.. Elikkäs sellasta utelen että onko ketään esim. Maistraatissa naimisiin menevä ajatellut viettää juhlan kotona? Me ollaan menossa heinäkuussa maistraatissa naimisiin ja juhla olisi tarkotus viettää meillä /meidän pihalla.. Tai jos on sellaisia jotka on ollut tämmöisissä juhlissa niin miten ne on mennyt? Itseäni hieman mietityttää asia "jälleen" kerran mutta nyt on liian myöhästä jo katumapäälle mennä..
  10. Minä ajattelin käydä ihan meikkaajalla kun en itse tuota pensseliä hyvin pidä kädessä. Tai itseasiassa sama ihminen ketä laittaa mun tukan tekee myös meikin. Nyt vaan peukut pystyyn että ne onnistuisi.
×
×
  • Create New...