lillan

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

  Never

About lillan

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kaksikymmentä vuotta on kaasoni.
 2. Meillekin tulee talvihäät! Hääjuhlapaikka on tunnelmallinen punahirsirakennus, jossa on TAKKA. Eteistilan riittävyys vähän epäilyttää, mutta pitää koitta kehittää siihen joku järjestely. Kynttilöitä tulee meillekin, paljon.
 3. Mua kiinnostaisi erityisen kovasti tuo hintapolitiikka. Mitä esim. Lyytikäinen ja Iiskola velottavat? Tietääkö kukaan mitään hyvää ja halpaa pitopalvelua täältä päin? Sillä kyselen, ettei ihan kaikkia keltaisilta sivuilta löytyviä tarvitsisi soitella läpi.
 4. Ilmoitettiin perheille asiasta reilun viikon päästä kihlauksesta. Joskus sen jälkeen kahviteltiin vanhempien kanssa. Siitä kolmen kuukauden päästä oli kihlajaiset (anopilla oli vähän kiireinen aikataulu, niin ei voitu pitää aiemmin), joihin pyydettiin sukua n. 40 henkee. Itse en olisi mitään kihlajaisia halunnut, eikä sulhokaan niitä tarpeellisena pitänyt, mutta anopin suvulla on tapana juhlia kaikkea koko suvun voimin. Että niin.
 5. Emme tee. Siitä yksinkertaisesta syystä, että emme aio erota. Emmekä halua ottaa huomioon sen mahdollisuutta. Toisaalta naiivin kuuloista, mutta toisaalta taas oletan kristillisen vakaumuksemme toimivan vahvasti yhdistävänä tekijänä.