Jump to content
Naimisiin.info

Konvehti

Morsian
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Konvehti's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Miksei myös kimppuun?? Kävyt tois kivasti tuon ruskean mukaan valkeiden ja vihreiden kasvien rinnalle.. Ja paju? Ruskea metallilanka? Silkkinauha? Näitä pyörittelen itsekin..
  2. Konvehti

    Kaitaliinat

    MISTÄ TUOLLAISTA VOI TILATA?? Olisipa magea vetäistä ruskean kaitaliinan päälle valkoinen organza ja siihen sitten lasihelmiä vain.. Eipä paljon muuta tartteiskaan, paikka on valtavan juhlava, kyntteliköt upeat hopeiset ja vieraita todella vähän!
  3. Konvehti

    Kaitaliinat

    Oletko käynyt jyskissä? ne myy siellä 5m kangaspakkoja tosi edullisesti ja leveys on 1,50cm.Jos leikkaat kahtia on vielä kunnon kokoiset kaitaliinat.Matsku vaihtelee, löytyy jos jonkinnäköistä Sitten niillä on on muita kankaita, metrimyynnissä. Itse löysin eilen sieltä musta ohutta( tylli kautta voilee, tai mitä lie. )metrin hinta oli 1.90 eli jämä pala.Alunperin etsin organzaa, mutta toi oli niin halpa, että kelpää Itse ostin Jyskistä sellaista ruskeaa "silkkiä".. 5m maksoi 12€. Ostin oikein kaksi pakkaa, sillä sitä käytetään meillä mm. pukuni tuunaamiseen, kaasojen ranne-kukka-juttuihin, morsiusneitojen silkkivöiksi ym. ym. Vähän väliä ovat tarjouksessa, kannattaa tsiigailla kampanjalehtiä.. Metritavarana eivät enää kankaita myy. Vaan eipä tule paha hinta noinkaan, vaikka tarvitsisi vaan sen metrin..
  4. Me lasketaan kihlautumispäivä siitä, kun päätettiin alkaa perustaa perhettä. Seuraavana päivänä olin menossa uusimaan pillerireseptiä gynelle.. Kauan olin jo haaveillut ehkäisyn poisjättämisestä, mutta mies kysyi silloin edeltävänä iltana, että "jospa ei uusittaisikaan enää".. Se tavallaan sinetöi koko paketin, kun aina oltiin puhuttu, että naimisiin mennään, jos lapsiakin yritetään. Sitovathan ne rakkaudenhedelmät kuitenkin ihan toisella lailla, kuin vihkitodistus.. Sormukset tosin käytiin tilaamassa vasta puolta vuotta myöhemmin, kun oltiin opiskelijabudjetista saatu säästettyä niihin kaikista ihanimpiin renkaisiin!
  5. eikös metallican se unforgiven tai jotain ole aika rauhallinen ja sovitettavissa valsiksi...? ja kirjastosta löytyy aivan varmasti kun käy kysymässä. terv aipa Unforgiven ei vaikuta siltä, että sanojensa puolesta sopisi häävalssiksi.. Miusta ainakaan.
  6. Eikös pitopalvelun kuuluisi olla vähän samanlainen elementti, kuin siivouspalvelun?? Sellainen huomaamaton toimiessaan? Tai tällainen käsitys minulla asiasta on. Olisivat vain tyytyväisiä saamaansa tilaukseen ja hymyilisivät vaikka sitten turhastakin. Kyllähän se vain niin on, että pitopalvelut usein varataan onnistuneen vieras-kokemuksen perusteella tai tuttujen suosituksista. Kummallista, kuinka vähän asiakaspalveluun nykyään muutenkin panostetaan?! Sehän se juuri on, mistä heillä palkka juoksee! Ei se kahvi ja kakkutarpeet itsessään maksa juuri mitään. Palvelu! Ja ammattimainen sellainen pitäisivät olla prioriteetteja.
  7. Nostan tässä samalla aihetta näkyville.. Eli häitä suunnittelemme mekin Kuopion alueelle elokuuksi 2009. Juhlapaikka on vielä melko auki, sen selvittämiseksi tarvittaisiin tietoja pitopalveluiden hinnoista.. Laitatteko pliis vielä lisää tuollaisia tämä-on-kalliimpi-kuin-tämä -kokemuksia?? Lisäksi olisi mukavaa kuulla, kellä on kuinkakin joustava pitopalvelu.. Vaikkapa servetin värien, astioiden tai kakkujen suhteen! Lisää kokemuksia, siskot rakkaat, jotta tiedän, keille lähettelen tarjouspyyntöjä. Pitopalveluita kun tältä alueelta tuntuu löytyvän vaikka kuinka!
×
×
  • Create New...