Jump to content
Naimisiin.info

lajatu

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by lajatu

  1. teetätin pukuni Helsingin Kalliossa sijaitsevassa Ompelimo Ateljee Daina:ssa. Erittäin hyvä paikka ja teetetty puku tuli reilusti halvemmaksi kuin kaupasta ostettu (kankaineen ja töineen noin 510 euroa). Kannattaa vain mennä ajoissa juttusille. Minä menin jo tammi-helmikuun vaihteessa kuvan kanssa. Puvun tekeminen aloitettiin kylläkin vasta toukokuun alussa ja valmistui ennen juhannusta. Suosittelen paikkaa!

  2. ... Jatkan viela hieman edellisesta viestistani, olisiko kellaan kokemusta haakampauksista BeautyHair Sirpa Mansnerissa?

    Minun hiukset laitettiin Kaisaniemessä sijaitsevassa kampaamossa. Hiukset oli loppujen lopuksi tosi hyvin, mutta kampaaja ei niinkään vaivautunut katsomaan tuomaani kuvaa, vaan lähti rakentamaan kaksi kertaa aivan erilaista kampausta. Olin käynyt siis viikkoa aiemmin suunnittelupalaverissa (joka kesti 5 minuutia), jossa samaisesta kuvasta asiasta keskusteltiin. Olisin toivonut kampaajalta ehkä jonkinasteista paneutumista kampauksen suunnitteluun, jotta lopputulokseen olisimme päässeet helpommin. Joten kannattanee ehkä varata vain juhlakampauksen tekoon aika, sillä hintaero juhlakampauksen ja hääkampauksen oli noin 18 euroa. Erona siis se, että hääkampauksen hintaan sisältyi suunnittelupalaveri, joka kesti sen 5 minuuttia.

    Mutta hiukseni olivat lopulta todella nätisti, joten sinänsä ei moitittavaa.

×
×
  • Create New...