Jump to content
Naimisiin.info

St7

Morsian
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

St7's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. St7

    Albergan kartano (Espoo)

    Meillä on häät Albergassa kahden viikon päästä. Vieraita on 57 ja mahdumme kaikki hyvin siihen isoon saliin. Lisäksi meille tulee 12-henkinen bändi, jonka tieltä siirretään ruokailun jälkeen 2 pöytää, että mahdutaan tanssimaan. Pöytien poisottaminen tuntui aluks vähän hullulta, mutta siirettävissä pöydissä istuu, mun ja sulhon kavereita, nuoria ja liikkuvia ihmisiä, jotka tuskin istumapaikan vaihdosta hermostuu. Tilaa koristellaan tosi niukasti (valkoiset pöytäliinat, tuikkulyhdyt joissa led-tuikut, ruusun terälehtiä). Kerron häitten jälkeen enemmän, miten onnistui.
  2. Olemme sulhon kanssa etnisen ruoan ystäviä ja olemmekin päättäneet tarjoilla ensi kesänä Espoossa vietettävissä häissämme intialaista tai thaimaalaista ruokaa. Myös pohjois-afrikkalainen keittiö kiehtoo. Osaisiko joku suositella pitopalvelua Pääkaupunkiseudulla, jolta luonnistuisivat hieman eksoottisemmatkin herkut. Meille ei mieleen juolahtanut muita kuin Namaskaar, mutta haluaisimme kuitenkin lähettää tarjouspyynnön ainakin muutamaan paikkaan. Toivoisimmme tarjoiluista ainakin valtaosan olevan myös kasvissyöjille sopivaa. kakun olemme valmistautuneet ottamaan tarvittaessa jostain muualta. Etnisyys ei tule olemaan häittemme teema, mutta ruuan pitäisi kuitenkin olla suhteellisen autenttista eikä mitään uncle-benssin currykastikkeeseen tehtyä sotkua. Tuleeko kenellekään naikkareista mitää meille sopivaa mieleen Kokemuksia?
  3. Häät pidetään minun (morsiamen) kotipaikkakunnalla. syynä on paljolti se, että halusin toteuttaa lapsuudenaikaisen haaveeni ja astella morsiuspuvussa alas vanhan kotikirkkoni pitkiä portaita. Toisena syynä on se, että asumme sulhon kotipaikkakunnalla minne minun sukulaiseni ja lapsuudenystäväni joutuvat matkustamaan. Tällä kertaa matkustaminen menee toisin päin, mikä ei tunnu sulhon ystäviä lainkaan haittaavan, ovat vain innoissaan, kun pääsevät vaihteeksi muualle juhlimaan.
×
×
  • Create New...