Jump to content
Naimisiin.info

Sohvi79

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Sohvi79's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Niin ja se piti vielä lisätä, että ei haitannut ollenkaan, että juhlat piti lopettaa klo 00 (juhlaväen poistumiseen varattu aikaa reilu ½ tuntia klo 00 jälkeen). Se oli itse asiassa ihan hyvä aika, juhlista poistuttiin silloin kun vielä oli hauskaa eikä tunnelma alkanut hiipua. Halukkaat jatkoivat keskustaan jatkamaan juhlia, mihin me oltiin järkätty kuljetus.
  2. Meillä oli häät Poliisien kesäkodilla ja suosittelen! Paikkaan mahtui 130 henkeä kevyesti ja yhtään tuolia + pöytää ei tarvinnut siirtää tanssimisen vuoksi. Mielestäni paikan miljöö ja sijainti oli todella hyvä. Ja jos joku kuulee ongelmista WC:n kanssa, niin meillä ei ainakaan ollut mitään ongelmia. Lisäksi otimme siivouspalvelun paikan "talkkarilta", joten itse ei kenenkään tarvinnut mitään siivota yöllä. Aamulla kävimme laittamassa pöydät ja pöytäliinat + paikkakortit itse ja lopun koristelun hoiti pitopalvelu. Sinänsä paikka ei kauheasti tarvitse koristelua, varsinkin jos on isot juhlat.
  3. Itse kävin eri paikassa meikissä ja kampauksessa ja se onnistui mainiosti. Kampaus minulle tehtiin Inochissa Unioninkadulla ja meikki Kämpissä Aila Airo kauneuspalvelussa. Kumpaakin voin erittäin lämpimästi suositella! Lisäksi nuo paikat sijaitsivat niin lähellä toisiaan, että siirtyminen ei tuottanut mitään hankaluuksia. Sekä kampaus että meikki kestivät koko päivän ja niitä kehuttiin kovasti. Ulkona oli melkoinen tuuli silloin lokakuun puolessa välissä ja silti puoliksi auki olevat hiukseni pysyivät hyvin kuosissa. http://www.ailaairo.fi/index.php http://www.inochi.fi/
×
×
  • Create New...