Jump to content
Naimisiin.info

hattara09

Morsian
  • Viestit

    66
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä hattara09

  • Syntymäpäivä 10/14/1984

Profile Information

  • Gender
    Female

hattara09's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. niistä espoon tuomiokirkon papeista... kellään kokemusta, tietoa..
  2. onko kellään kokemuksia antti pohjolan-pirhosesta?
  3. hattara09

    Curacao matkakohteena

    me pistettiin juuri varaukseen viikko curacaolla ja viikko aruballa.. minkähänlainen paikka aruba on sitten verrattuna curacaoon?
  4. onko kellään kokemusta noista papeista tuolla tuomiokirkkoseurakunnassa? onko joku erityisesti hyvä tyyppi tms..
  5. rinah: paisti että meillä oli se vihkiaik ennen teitä.. KLO 13 eikös se oo niin että tuolla espoon tuomiokirkolla ei saa heittää riisiä? saako sitten mitään muutakaan heittää? esim. kuivattuja kukkia tai saippuakuplia tms..
  6. mitenkäs paljon ennen omaa vihkimisaikaa on muuten hyvä saapua kirkolle? kun meillä on aika klo 13 niin eikös ½ tuntia ole jo aika hyvä etukäteisaika, sillonhan siellä on vielä edellisetkin sisällä. siellä pihallako sitä sitten odottelee kun ajat on niin tiviisti
  7. rinah: meidät vihitään sitten juuri ennen teitä me saatiin 1. toive, eli klo 13 sen takia noin aikaseen kun juhlapaikalle on matkaa 40km.. eli ollaan kyllä tosi tyytyväisiä tähän lopputulokseen!
  8. hattara09

    Aruban kokemuksia?

    kiitos. mutta onko olennaista eroa elokuun ja syyskuun välillä?
  9. en jaksaisi mitenkään oottaa arpajaisia.. toivottavasti ratkeaa pian!!!
  10. hattara09

    Aruban kokemuksia?

    minkälaista säätä aruballa on ollut elokuun alukupuoelella? entä syyskuussa? vähän puntaroimme vielä että kumpi ajankohta olisi parempi..
  11. hattara09

    Curacao matkakohteena

    kaikki informaatio AVILA BEACH RESORT- hotellista olisi tervetullutta! me saatiin juuri tarjous siitä 10vrk:ksi jaksaako siellä olla niin pitkään? onko tekemistä? nähtävyyksiä jne.. minkälainen ranta hotellilla on? palvelu?
  12. sama täällä, ihann hölmöä laittaa viittä toivetta. se viimenen toive varsinkin on sellanen (klo16) että jos sen saamme, niin kyllä perumme sen samantien! meillä on sen verta kaukana juhlapaikka että niin myöhään en halua!
  13. kertokaas mulle vähän malediiveista.. siis eikös se ole niin että siellä on 1 hotelli/saari? onko saaret minkä kokoisia? Onko mitään muita aktiviteetteja kuin sukellusta? miten olette viettäneet 2 viikkoa vai ihan vaan makaamalla ja nauttimalla?
  14. meille tulee Pachelbelin Kaanon sisääntullessa ja ulosmennessä Bachin Air. Häävalssina on Norah Jonesin Come away with me
  15. me toimimme ihan samalla tavalla.. eli yritämme saada tätä espoon kirkkoa mutta jos ei onnistu niin sitten lähempää juhlapaikkaa, eli tuusulasta. Rinah: meillä siis sama vihkimispäivä.. joudutaan kisaamaan ajoista.. mitkä ajat on teille niitä parhaita? me ajateltiin että mikä tahansa 12-15 välillä on ok
×
×
  • Create New...