Jump to content
Naimisiin.info

Marilyne_H

Rouva
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Marilyne_H's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Olimme erittäin tyytyväisiä bändiin. Jälkeenpäin ajattelin kuitenkin että jotta kaikki olisi ollut täydellistä niin olisimme toivebiisilistan lisäksi voineet tehdä älkää-soittako-näitä-biisejä-listan. Olimme siis toivoneet häävalssien lisäksi muutamia muita biisejä muta kaikki muut biisit bändi valitsi itse. Itselläni on kuitenkin muutamia inhokkibiisejä, ja olisi kannattanut listata heille nämäkin. Inhoan esimerkiksi Mamban lauantai-ilta-biisiä sekä Pelle miljoonan tahdon rakastella sinua. Ja tokihan omista häistäni olisin voinut nämä blokata pois jos olisin vain etukäteen tajunnut mainita bändille =).
  2. Marilyne_H

    Miami, Florida

    Me olimme häämatkalla Fort Lauderdalessa Floridassa pari kuukautta sitten, eli marras-joulukuun vaihteessa 2008. Kertoilen vähän omia kokemuksiani niitä kaivanneille Fort Lauderdale oli rauhallinen alue, joka muodostui lähinnä hotelleista hotellien vieressä. Ilman autoa siellä loppui mielenkiintoinen tekeminen parissa päivässä. Miamissa kävimme kolme kertaa ja se oli kyllä mukava paikka. Nyt jälkikäteen ajatellen haluaisin ennemmin sinne lomalle. Bayside ja Art Deco -alue Miamissa ovat mukavia paikkoja kävellä, tehdä ostoksia ja nauttia ravintoloiden ja kahviloiden antimia. Myös Fort Lauderdalesta pohjoiseen sijoittuva Palm Beach oli ihana paikka. Marraskuussa Floridassa ei vielä ole kovin kuuma. Meidän matkamme aikana sää oli n. 22-27 astetta. Itse olisin kestänyt lämpimämpääkin mutta tämä on tietysti makuasia Vuoden ajasta johtuen myös Evergladesin kansallispuisto jäi vähän laimeaksi nähtäväksi, koska vaihtolämpöiset alligaattorit elävät tällöin hiljaiseloa. Orlandossa emme käyneet, mutta Key Westissä kyllä. Se oli kaunis ja hauska paikka, mutta ei sekään aivan vastannut odotuksiani. Esim. kuuluisaa maailman upeinta auringonlaskua ei pystynyt katselemaan biitsiltä käsin koska niitä ei ollut saaren länsirannalla. Mallory Squaren laiturialueelta käsin koettuna siitä puuttui romantiikkaa Shoppailun kannalta Key West oli kallista seutua koska seutu elää turismista. Kaiken kaikkiaan Florida ei jotenkin tehnyt meihin kumpaakaan suurta vaikutusta, vaikka toki nautimme matkasta ja lomasta sinänsä. Aloimmekin jo matkan aikana suunnittelemaan häämatkaa nro 2, ja se tulee suuntautumaan jonnekin aivan muualle!
  3. Kultahile on tosi riittoisaa ainetta. Jos en aivan väärin arvele niin yksi bake and partyn purkki riitti 30 litraan boolia.
  4. Meillä oli tuota Bake and partyn kultahilettä hääboolissamme viime kuussa. Kyllä se ihan asiansa ajoi, vaikka ei aivan niin hileeltä näyttänyt kuin alkuperäinen toiveeni oli. Olen nimittäin joskus ulkomailla juonut sambucaa jossa oli selkeämpiä kultahileitä ja ne jäivät hauskasti kieleen kimaltelemaan Tämä Bake nad partyn hile on ehkä enemmänkin kultapölyä. Se ei siis liukene nesteeseen, vaan pyörii siinä kuin siitepöly järvivedessä. Se painuu ajan kanssa pohjaan mutta nousee upeasti kiemurrellen heti näkyviin kun boolikauhaa liikauttaa. Boolin tarjoilua varten kannattaa siis varata myös drinkkitikkuja jotta ihmiset voivat sekoittaa juomiaan vielä lasissakin. Meidän boolimme oli siis punaista ja ainakin siihen tämä kultahile oli kiva extra - vieraatkin kehuivat!
  5. Meilläkin oli Paakkari hoitamassa pitopalvelua häissämme marraskuussa ja olemme edellisen kirjoittajan tavoin aivan älyttömän tyytyväisiä heihin. Sekä ruoka, tarjoilut ja kattaukset olivat kerrassaan ensiluokkaisia. Hintakaan ei loppujen lopuksi ollut kovin paha. Voin lämpimästi suositella!
  6. Me tulimme juuri kahden viikon häämatkalta Floridasta joten kerron tänne omat (hyvät!) kokemukseni tästä nimenmuutos ja passiasiasta. (meillä häät siis 11/2008 ja häämatka heti perään) Minä otin naimisiin mennessämme miehen sukunimen, mutta matkan tein tyttönimelläni. Lähdimme matkaan hää-lauantaita seuraavana maanantaina. Mitään ongelmia ei ollut missään vaiheessa kun passi ja lentoliput sekä kaikki pankki- yms. kortit olivat samalla nimellä. Kukaan ei kysellyt miksi meillä ei mieheni kanssa ole sama sukunimi vaikka naimisissa olemmekin. Tämä ei ole se aivan virallinen tapa toimia, mutta ainut tapa jos matkalle tosiaan haluaa lähteä välittömästi häiden jälkeen. Suomen viranomaiset eivät voi tätä tapaa asemansa vuoksi suositella muuta kuin rivien välistä vinkkaamalla.
  7. Mätt soitti ystäväni häissä vuosi sitten ja voin todellakin suositella. Sekä vieraat että hääpari pitivät heistä kovasti. Heillä on laaja biisilista ja esiintyvät sopivan rennon tyylikkäästi. Ovat vaan ilmeisesti nykyään jo aika tyyriitä hinnaltaan..
×
×
  • Create New...