jomppa78

Morsian
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About jomppa78

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Espoo
 1. Itse olen nyt pettynyt omaan tilaukseeni. Tilasin jo puoli vuotta sitten morsiustytön mekon. Sain sen kolme kuukautta myöhemmin, mutta se oli liian iso. Joten suostuivat vaihtoon ja tilattiin tytön mittojen mukaan uusi mekko. Tämä tilattiin toiselta tehtaalta, josta pitäisi kuulemma tulla nopeasti. No, monta kertaa sai kysellä perään ja kun se viimein oli maassa, niin söhlivät postituksen kanssa. Kun se viimein meille saapui, niin ei ollut yhtään sellainen kuin pitäisi olla. Nyt iski paniikki on kun on kaksi viikkoa häihin.. Eivät suostu hyvittämään, jos vien ompelijalle pienennettäväksi alkuperäisen puvun. Kaupan saisi kuulemma purkaa, mutta mistäs mekko löytyy tähän hätään tytölle?? Ja pukua sain siis puoli vuotta odotella.. Tuolta en kyllä enää ostaa mitään, enkä voi kyllä muille paikkaa suosia.
 2. Onko uudempaa tietoa tanssikiellosta? Musiikkia siellä kuulemma saa soittaa, bändi ei kuitenkaan mahdu sinne.
 3. Liike on eri mistä oma pukuni on. Mutta pitääkin olla tarkkana.
 4. Nyt alkoi minuakin kiinnostaa. Mikä liike? Minulla on nimittäin sama operaatio edessä ja liikkeessä minulle sanottiin, että viininpunainen nyöritys onnistuu ilman muuta. Olen nyt vasta ensi viikolla menossa korjausta varten sovitukseen.
 5. Jännityksellä täälläkin odotellaan. Rohkeasti pistin tilauksen menemään, koska muualta en löytänyt morsiusneidolle mieleistä mekkoa. Johanne: Minkälaisen mekon tilasit, kun ei vastannut odotuksia?
 6. Kirkkonummen kirkko ulkopaikkakuntalaiselle maksaa 200e. Meille ei muuta vaihtoehtoa ole kuin tuo, koska Espoon tuomiokirkko on poissa pelistä ja muissa ei ollut vapaata.
 7. Tänä aamuna viimein varattiin matka. Päädyttiin nyt tuohon Nora Beachiin ja sieltä Nora Villa. Lennot ovat Finnairilta ja Bankok airlinesilta. Reissun hinta yhteensä 3400 kahdelta, 12 päivän matka. Helin matkoilta tuli vastaavaan paikkaan tarjous 1000e kalliimpi. Rohkeasti otettiin ebookersin kautta, kun on melko iso erotus. Ja matkaan lähdetään heti häiden jälkeen
 8. Morsiustytölle on etsinnässä mekko. Yhden täydellisen löysin, mutta hinta hieman kirpaisee http://www.bridezillas.fi/juhlapuku-tytoille-p-2351.html Oliskohan tuon tyyppinen vaikea itse ommella?
 9. Näin myös meillä. Lapset kohta 7 ja 4v ja yhteiseloa tulee kesällä 13v. Lapsia haluttiin heti kun koulusta päästiin ja ei ollut naimattomuus ongelma siinä. Tosiaan, paljon on nähty ja koettu tässä ajassa Naimisiin mennään nyt kesällä.
 10. Kiitos paljon vastauksista. Tuo Bo Phut Resort olisikin suosikki, mutta sen hinta on kyllä hieman korkea. Vaihtoehdoiksi karsiutui nyt Peace Resort (tästä tosin löysin negatiivista palautetta tripadvisorilta) ja Nora Beach.
 11. Ensi kesän häämatkakohdetta kovasti mietimme. Olemme päätyneet Thaimaan Koh Samuihin, mutta hotellia emme millään saa päätettyä. Hintatasolta sellaista keskihintaista, vähän normaalia hienompaa, mutta budjetti ei hirveästi anna myöden. Kauniin hotellin nyt löysin kohtuuhinnalla, mutta sijainti mietityttää. Hotelli on Baan Talay resort ja Nora Beach resort. Monet ovat sanoneet Chaweng rannan olevan kovin meluisa ja täysi. Onko siellä käyneitä? Minkälainen ympäristö on, entä hotelli? Muut vaihtoehdot ovat Bo Phut rannalla, Samui Heritage resort ja Peace Resort. Olisin kiitollinen, jos jollakin olisi näistä tietoa.
 12. Meillä mietinnässä Albergan kartano ja Villa Solkulla. Näistä olisi kiva kuulla kommentteja ja nähdä kuvia. Villa Rullud on käyty katsomassa. Tosi kaunis paikka, mutta toisaalta olisi kiva sellainen paikka, johon voi viedä omat ruuat. Meillä tulevan kaason mies on lupautunut tekemään ruuat.
 13. Meillä häät kesällä 2010. Vielä en ole pyytänyt kaasoja, tosin tietävät jo häistä kun en malttanut olla hiljaa . Vielä ei olla siis julkistettu vanhemmille.
 14. En ole isäni kanssa ollut väleissä 10 vuoteen, ja sitäkin ennen hyvin heikot välit (vanhemmat erosivat, kun olin 11v). Mitä luultavammin pyydän tätini miehen saattajaksi, koska on ollut minulle se isähahmo.