Itiö

Morsian
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About Itiö

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://onnistain.blogspot.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Hki
 1. Me oltiin Kalastajatorpalla. Varattiin ensin deluxe-huone hääpaketilla, jonka hinta oli 260 €. Hintaan kerrottiin sisältyvän yöpyminen, myöhäinen huoneenluovutus, huonepalveluaamiainen, kuohuviiniä, talon lahja, suklaata ja kukkia. Kaikki oli hienosti, merinäköala oli upea. Aamiainen oli TODELLA runsas, saatiin itse tilata aamiastilauskortilla mieleisemme. Yöllä kun saavuimme huoneeseemme, siellä odotti kuohuviinipullo viileässä ja kulhollinen mansikoita. Varatessamme huonetta, meille kerrottiin tämän setin hääpaketilla maksavan siis 260 €, ilman hääpakettia 162 €. Mutta emme saaneet luvattuja suklaata, talon lahjaa ja kukkia, jos yhtä pientä kukkaa maljakossa aamiaistarjottimella ei lasketa. Huoneessamme oli kori suklaineen ja lahjoineen, joka selvisi olleen kaasolta ja bestmanilta, mutta hotellilta emme siis näitä saaneet vaikka koko hinnan maksoimme. Olen nyt kaksi kertaa laittanut asiasta sähköpostia, saamatta vastausta. Kaiken hyvän palvelun ja muun ihanuuden jälkeen tämä kyllä vetää pitkän miinuksen. Toivon tosiaan, että hotellista ottavat vielä yhteyttä. Mielestäni tuo hintaerotus (98 €) on törkeää pelkästä huonepalveluaamiaisesta ja HALVASTA kuoharista.
 2. Nyt on häät juhlittu Uunisaaressa. Ruoka, palvelu, järjestelyt - kaikki hyvää! Ei mitään moitittavaa. Melko tyyristä, mutta sen arvoista, kun ravintolan puolesta hoitui niin moni asia.
 3. Mä olin häissä, jossa anoppi (morsiamen äiti) ryästettiin. "Valkotakkiset" tulivat hakemaan ambulanssilla, sulhasen ammatin mukaan. Sitten sulhasen piti jotain tehdä, saadakseen anoppinsa takaisin. En kyllä nyt muista että mitä. Naureskeli kyllä ensin, että senkus viette vaan... Niin, ja kun anoppi viimein tuotiin takaisin, niin suljo ojensi hälle polttareissa piirtämänsä muotokuvan anopistaan.
 4. Oliko täältä kellään tuoreita kokemuksia??
 5. Thaikkuun, Koh Lantalle. Syystä että halusimme kauemmas kuin Välimerelle, lämpimään. Paikan pitää silti olla siisti ja rauhallinen, sillä hieman alle 3 -vuotias poikamme tulee mukaan. Ainut miinus on pitkä lento, mutta eiköhän poju jaksa, kun ottaa virikkeitä mukaan.
 6. ^ Juu näin oli. Jos ruokailijamäärä jää ravintolan puolella alle tuon 70 hengen, niin silloin veloittavat tilavuokraa 700 € muistaakseni.
 7. ^ No johan olette saaneet palvelua! Toivottavasti Keilarannassa sujuu paremmin. Nyt alkoi vähän omasta puolesta jännittää... Ollaan oltu puheissa sekä mies, että naispuolisen ihmisen kanssa tuolta ravintolasta ja toistaiseksi saatu hyvää palvelua. Toivottavasti jatkossakin... Meillä tulee olemaan vieraita noin 80, joten varmaankin mahdutaan hyvin ravintolapuolelle. Meille sanottiin, että 100 on tuolla puolella kyllä maksimi jos meinaa mahtua. Ainut mikä tässä nyt vähän jänskää, että millaiseen tilaisuuteen mahdollisesti kahvilapuoli on varattu.. Kun vessat on yhteiset. Tosin tämä me tiedettiin jo ennen varausta. Toivotaan parasta!
 8. Kati O Hyvä idea tuo koko paikan varaus... eipä vaan tullut aiemmin mieleen. Tosin, kaipa sen saisi vieläkin jos kahvilapuolta ei ole vuokrattu samalle päivälle. Vaikuttiko hintaan mitenkään, kun vuokrasitte molemmat puolet? Tai pitikö olla jokin tietty henkilömäärä? Ja tietysti kun sama juhlapaikka on, niin utelias olen... Otatteko kuvat siellä miljöössä? Millainen bändi? Miten teidän menu- ja kakkutoiveet otettiin huomioon? Kauriilla ikäviä kokemuksia Uunisaaresta..
 9. Meillä 22.8.2009 vihkiminen Johanneksenkirkossa ja kemut ravintola Uunisaaressa.
 10. Ehdottomasti polttarikamut kutsutaan häihin! Tulisi kyllä itselle aika kummallinen fiilis, jos polttareihin tulisi kutsu, mutta itse häihin ei...
 11. Mäkin nostan. Tällä hetkellä eniten kiinnostaa jokin pikkumökki esim. Sipoon saaristossa. Olisi ihan luksusta, jos siellä olisi rantasauna lämmin kun saavumme paikalle. Jääkaappin olisi tuotu valmiiksi aamiaistarvikkeet ja pöperöitä vaikka jäädä pariksi päiväksi.. Ja mökki ei todellakaan saa olla mikään luksus, vaan ihan tavallinen MÖKKI.
 12. Oi, nää olis ihanat... Kaipa ne sais "ujutettua" budjettiin...
 13. Muuten rillit lähestulkoon aina päässä, mutta prinsessapäivään ne eivät kuulu! Eli piilarit.
 14. Ravintola Uunisaaressa aiotaan juhlia. Ja ravintola juurikin sen helppouden takia. Ketään ei haluta nakittaa juhlien jälkeen siivoushommiin. Tarjoilu, koristelut sun muut tulevat vaivatta ravintolan puolesta. Alkoholia tarjotaan alkudrinkin lisäksi vaan ruokaviinit. Ei haluta boolihäitä. Jokainen kustantaa omat juomansa baarista.. Varmastikin porukka juhlii häissämme nauttimalla ilolientä ja se on ihan ok. Nipottamaan ei sentään ryhdytä!
 15. meillä kakkostoive, eli Johanneksenkirkko 22.8.2009 Mutta ihan ok, ykköstoive, edellinen lauantai oli jo buukattu täyteen.