morsian40

Rouva
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

About morsian40

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Keski-Suomi
 1. Valokuvaamossa sukkanauha valahti nilkkoihin, oli hiukkasen iso. Hieman nolona laittelin laukkuuni. Itse häissä häätöppäyksen juhlassa järjesti palkattu seremoniamestari, joka tuli paikalle myöhässä ja kaikki vieraiden tervetulo ym. toivotukset meni pieleen... Hän teki vasta soundcheckiä. Kylläpä ketutti . En voi suositella kyseistä dj:tä kenellekään tai ohjelmatoimistoa.....
 2. Vähän tyhjälle tuntuu, kun sai olla hemmoteltavana häämeikeissä, kampauksessa ja pukuja sovittelemassa. Eihän tuollaista saa joka päivä. Pitäisi syntyä prinsessaksi.
 3. Tietenkin, itsehän se valittiin (yhdessä sulhasen kanssa). Tietysti jos rahaa rajattomasti, olisi voinut kalliimpiakin katsella, mutta tyytyväinen olen tähän Kultajousen Princess sormukseen.
 4. Piilarit tulee, vaikka kuivat silmät ovatkin. Kostutustippoja (Oculac apteekista) ekaksi ja sitten menoksi.
 5. Sulhaselle ostettiin Turon musta puku (oli 50 % alennus), hopean värinen liivi ja siihen samaa sarjaa oleva kravatti, alle valkea kauluspaita ja mustat nahkakengät. Hyvä tuuri, kun saatiin puku melkein vuokraushinnalla ja ihan hieno puku. Sulhanen ei erityisemmin välittänyt "hännyksistä".
 6. >Miksi se on niin vaikea tajuta, että vaikka ollaan perheellinen pari tahdotaans ilti perinteiset kirkko- ja ruokahäät rakkaiden sukulaisten ja ystävien kanssa. Näin juuri. Ihan kuin tämä toinen avioliitto ei merkitsisi mitään? Meilläkin on tullut vastaan joitakin mielipiteitä, kun on jo kolme lasta ja 9 vuotta yhdessäoloa, että mitenkä te nyt noin innostuitte?? Ihan lähisukulaiseni sanoi näin... Kai sitä ei joidenkin mielestä enää saisi "kirkossa kuuluuttaa" toista onnea vaan pitäisi olla matalalla profiililla. Olkoot he mielipiteineen, häät tulee ja sillä siisti.
 7. Hienot kengät. Mie kävin ostaan eilen nimittäin just samanlaiset Aamun olen nyt niillä kävellyt pitkin kotia ja ihastellut.... Joo, näillä kengillä on hyvä kävellä. Ei ole liian korkeatkaan
 8. Ilman muuta tehdään eikä se ole mikään epäluottamuslause vaan varotoimenpide ! Vaikkei rahassa kieriskelläkään, niin hyvä se on olla, ainahan sitä jotain omaisuutta kertyy...
 9. Meillä on kolme lasta, jotka saatiin avoliiton aikana ja heille tuli minun sukunimeni. Eikä aiota niitä muuttaakaan, kun mennään naimisiin; mies ottaa minun sukunimeni
 10. Meillä tarjoillaan vain alkumalja (kuoharia) ja alkoholittomat ruokajuomat, ravintola on auki janoisille koko ajan. Mielestämme kun ryyppääminen ei ole se tärkein asia häissä vaan hyvä seura ja ruokailu ja kiva ohjelma. Ja joka haluaa enempi viunaa niin ostakoot omillaan. Meilläkin aika paljon lapsivieraita, niin ei niin suotavaakaan enempi läträys.
 11. Löysin Spirit Storesta kivoja kenkiä, tässä yksi malli, jota mietin (muitakin valkoisia löytyy)... Ei paha hintakaan, 49 euroa. Nyt eivät enää ole mietinnässä, nimittäin nämä ostin!!!
 12. Häät olisi peruuntuneet kyllä heti, jos itse olisin ollut "housuissasi". Mutta jokaisen on se itse päätettävä. Minulla on vaan sellainen luonne, että kaivelisi ja raskaasti tuollainen.... ja jatko ei onnistaisi. Niin ilmeisesti teillä on lapsiakin, raskasta varmasti? Voimia päätöksentekoon. Sinuna perusin häät ja katsoisin ilman häitä tuleeko yhteiselämästä mitään, ehtisihän sitten järjestää uudetkin häät tarvittaessa.
 13. Kurjensalo kuulostaa hyvälle eikä varmaan monella ole samanlaista nimeä? Kummanko nimi on?
 14. Tällainen keeppi tulee. Ihanamman näköinen luonnossa vielä kuin kuvassa....