morsian40

Rouva
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by morsian40

 1. Valokuvaamossa sukkanauha valahti nilkkoihin, oli hiukkasen iso. Hieman nolona laittelin laukkuuni. Itse häissä häätöppäyksen juhlassa järjesti palkattu seremoniamestari, joka tuli paikalle myöhässä ja kaikki vieraiden tervetulo ym. toivotukset meni pieleen... Hän teki vasta soundcheckiä. Kylläpä ketutti . En voi suositella kyseistä dj:tä kenellekään tai ohjelmatoimistoa.....
 2. Vähän tyhjälle tuntuu, kun sai olla hemmoteltavana häämeikeissä, kampauksessa ja pukuja sovittelemassa. Eihän tuollaista saa joka päivä. Pitäisi syntyä prinsessaksi.
 3. Tietenkin, itsehän se valittiin (yhdessä sulhasen kanssa). Tietysti jos rahaa rajattomasti, olisi voinut kalliimpiakin katsella, mutta tyytyväinen olen tähän Kultajousen Princess sormukseen.
 4. Piilarit tulee, vaikka kuivat silmät ovatkin. Kostutustippoja (Oculac apteekista) ekaksi ja sitten menoksi.
 5. Sulhaselle ostettiin Turon musta puku (oli 50 % alennus), hopean värinen liivi ja siihen samaa sarjaa oleva kravatti, alle valkea kauluspaita ja mustat nahkakengät. Hyvä tuuri, kun saatiin puku melkein vuokraushinnalla ja ihan hieno puku. Sulhanen ei erityisemmin välittänyt "hännyksistä".
 6. >Miksi se on niin vaikea tajuta, että vaikka ollaan perheellinen pari tahdotaans ilti perinteiset kirkko- ja ruokahäät rakkaiden sukulaisten ja ystävien kanssa. Näin juuri. Ihan kuin tämä toinen avioliitto ei merkitsisi mitään? Meilläkin on tullut vastaan joitakin mielipiteitä, kun on jo kolme lasta ja 9 vuotta yhdessäoloa, että mitenkä te nyt noin innostuitte?? Ihan lähisukulaiseni sanoi näin... Kai sitä ei joidenkin mielestä enää saisi "kirkossa kuuluuttaa" toista onnea vaan pitäisi olla matalalla profiililla. Olkoot he mielipiteineen, häät tulee ja sillä siisti.
 7. Hienot kengät. Mie kävin ostaan eilen nimittäin just samanlaiset Aamun olen nyt niillä kävellyt pitkin kotia ja ihastellut.... Joo, näillä kengillä on hyvä kävellä. Ei ole liian korkeatkaan
 8. Ilman muuta tehdään eikä se ole mikään epäluottamuslause vaan varotoimenpide ! Vaikkei rahassa kieriskelläkään, niin hyvä se on olla, ainahan sitä jotain omaisuutta kertyy...
 9. Meillä on kolme lasta, jotka saatiin avoliiton aikana ja heille tuli minun sukunimeni. Eikä aiota niitä muuttaakaan, kun mennään naimisiin; mies ottaa minun sukunimeni
 10. Meillä tarjoillaan vain alkumalja (kuoharia) ja alkoholittomat ruokajuomat, ravintola on auki janoisille koko ajan. Mielestämme kun ryyppääminen ei ole se tärkein asia häissä vaan hyvä seura ja ruokailu ja kiva ohjelma. Ja joka haluaa enempi viunaa niin ostakoot omillaan. Meilläkin aika paljon lapsivieraita, niin ei niin suotavaakaan enempi läträys.
 11. Löysin Spirit Storesta kivoja kenkiä, tässä yksi malli, jota mietin (muitakin valkoisia löytyy)... Ei paha hintakaan, 49 euroa. Nyt eivät enää ole mietinnässä, nimittäin nämä ostin!!!
 12. Häät olisi peruuntuneet kyllä heti, jos itse olisin ollut "housuissasi". Mutta jokaisen on se itse päätettävä. Minulla on vaan sellainen luonne, että kaivelisi ja raskaasti tuollainen.... ja jatko ei onnistaisi. Niin ilmeisesti teillä on lapsiakin, raskasta varmasti? Voimia päätöksentekoon. Sinuna perusin häät ja katsoisin ilman häitä tuleeko yhteiselämästä mitään, ehtisihän sitten järjestää uudetkin häät tarvittaessa.
 13. Kurjensalo kuulostaa hyvälle eikä varmaan monella ole samanlaista nimeä? Kummanko nimi on?
 14. Tällainen keeppi tulee. Ihanamman näköinen luonnossa vielä kuin kuvassa....
 15. Löysin ihanan korsetin (kiitos Sammakkomorsian) Evelacen mallistosta (Victoria). Sieltä löytyy tällaisille kookkaillekin morsiamille (95G) apuja. (www.evelace.fi).
 16. Keijukainen, mistä löysit saappaat, ihanat : ) Jep, kenkäjuttu meni uudestaan mietintään..... Eivät olleetkaan hyvät..
 17. Löytyisikö muita linkkejä valkoisiin saapikkaisiin kuin Mekan? (mieluusti Suomesta)?
 18. Olisiko kenelläkään kivaa humoristista mallia (ei sitä perinteistä pykäläjuttua) hääinfoksi, jota voisi muotoilla sitten omiin tarpeisiin. Apua kaivataan
 19. Calligraphenilta tilatut kutsut tuli meillekin ja oli mieluisat ja onnistuneet. Tosin otettiin ensimmäisestä versiosta oikovedos ja sitten muutettiin kutsuakin, kun teksti ei passannut valitsemaamme kutsuun. Mutta toinen versio oli hyvä ja nätit hopeiset kutsut tulikin nauhoineen ja kuorineen. Suosittelen.
 20. Princess sarjasta minullekin tulee, tilattiin lauantaina, ovh oli 539 e. Kuvaa myöhemmin.
 21. Ei meillekään häävalssia tule, kun ei sitä muutenkaan harrasteta.
 22. Toista kertaa täälläkin kumpikin ollaan naimisiin menossa ja toivon mukaan viimeistä. Näinhän sitä oletettiin ensimmäisenkin avioliiton aikaan, mutta toisin kävi. Ekalla kertaa menin maistraatissa naimisiin ja kirkossa siunaus, mies vihitty ohimennen srk-talolla. Nyt mennään "aikuisten oikeesti" naimisiin ja lapsiakin on yhteisiä tullut jo kolme. Myötä ja vastoinkäymisiäkin on jo ehtinyt olemaan ja nyt halutaan virallistaa asia. Tällä kertaa menen ensimmäistä kertaa kirkossa naimisiin ja periaatteessa mieskin : ). Juhlat omanlaiset, ei mitään leikkejä, hyvää ruokaa ja juomaa ja ohjelmaa.
 23. Otamme lainaa myöskin tässä muutama kuukausi ennen häitä, käytämme sitä mukaa kun tarvitaan. Kotiäiti ja pieniä lapsia ja miehen pieni palkka: ei riitä paljoa ylimääräiseen! Mietimme maistraattiakin, muttei niin ikimuistoista päivää haluaisi kahdestaan juhlia. Joten lainaa vaan kun sitä on jo ennestäänkin. Hyvään tarkoitukseenhan se menee. Säästäminen kun ei ole kaikille mahdollista vaikka halua olisikin.