Gisela

Morsian
 • Content count

  98
 • Joined

 • Last visited

About Gisela

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 11/12/82

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Se riippuu ihan siitä, miten niitä käyttää. Jos sulla on esim. ruskalehtiä somistuksessa, niin väkisin sulla on mukana oranssia, keltaista, punaista, ehkä vihertävää. Tai no voihan sitä valkata, itse en aio rajoittaa ruskasävyjen kirjoa mitenkään. Mutta jos sulla on vaikka punaiset menut, oranssit pöytäliinat, ruskeat servietit ja vihreät tuikkukipot niin todennäköisesti se ei toimi.
 2. ^Onhan nuo, pari tosi kivaa löytyi (se marjasydän ja sit ne omppukranssit esim.), mut ei noi kranssit oo niin sydäntä lähellä, kun ne kuitenkin varastetaan.
 3. Mä en ole vielä itse kokeillut noita eri systeemejä, mutta lehdethän kuivuu ja reunat käpristyy varsin nopeasti (päivässä), joten jos ei halua käpryreunaisia lehtiä, ne kannattaa kuivattaa suoraksi. Lakalla sitten taas saadaan niihin kiiltoa ja kestävyyttä juuri siksi, etteivät rapistu. Näin olen tän tajunnut. Mutta en siis ole itse vielä kokeillut..
 4. Mä olen suunnitellut Massive Attackia (esim. Protection tai Angel tai..), mutta katsotaan nyt. Vihkiminen siis juhlapaikalla.
 5. ^No paransiko tuo tätä keskustelua? Kasvissyöntiä joutu aina selittämään. Sille pitää olla joku syy ja se pitää osata perustella. Lihansyöntiä yleensä ei. Siksi monilla vegeillä varmaan keittää välillä yli. Lisäksi kasvissyönti on joillekin niin aattellinen juttu, että sitä haluaa jakaa eikä ehkä edes näe muita puolia asialla. Kuten sen, että kaikkia ei kiinnosta, miten broileri päivänsä kuluttaa. Ajatus siitä, ettei ihminen välitä eläinten hyvinvoinnista, tuntuu minustakin ahdistavalta ja absurdilta. Sitä ei voi kuin jakaa tietoa ja jos ei tieto pure, niin sitten se ei pure ja sillä hyvä. Ja kyllä monia kiinnostaa, muttei nähdä tarvetta silti muuttaa omia elintapojaan. Mä inhoan sitä, jos multa aletaan kysellä näitä asioita kun ollaan jossain porukalla syömässä. Mua ei sellaisessa paikassa kiinnosta alkaa kertomaan, etten syö lihaa, koska tuotantoeläinten olot on yleisesti ottaen huonot. Ei ole mitään tarvetta alkaa nostamaan itseään jalustalle, että mättäkää vaan te sitä lihaa, mä ajattelenkin laajemmin. Jokaisella on vapaus valita - myös kaikkiruokaisilla. Ja kasvissyöntiin on valtavasti eri syitä. Mä en esim. pidä siitä, että joku heittää, etten halua syödä mun kavereita. Kun siitä nimenomaan ei ole kysymys. En mä tiedä oliko tässä mun sepustuksessa mitään tolkkua, mut tulipahan avauduttua.
 6. ^^Aika jännä kyllä miten eri asenteita voi olla. Ehkä se, että mun hyvät ystävät on aina olleet pääosin miespuolisia, ja miehellä taas on ollut paljon naispuolisia YSTÄVIÄ (joista yksi muuten teki aikanaan töitä dominana ja stripparina ) niin jotenkin itse sen tajuaa, mikä se tilanne on. Se, että polttareissa ei saisi olla toista sukupuolta paikalla kertoo mun mielestä aika isosta luottamuspulasta. Vai onko sinun vaikea olla uskollinen miehellesi jos läsnä on muita miehiä? Mä olen aina ottanut sen linjan, että mulla on mun ystävät ja mun miehellä on sen ja kellään ei ole oikeutta määrätä sitä, kenen kanssa kukin liikkuu. Toki asioista voi keskustella, ja jos molemmat on samaa mieltä, niin mikäs siinä... Itselläni on kyllä yksi heikko kohta, nimittäin mieheni ex-tyttöystäväntapainen, jonka kanssa ovat edelleen yhteydessä. Se on varmaan se yhteinen historia.. samoin mieheni ei pidä siitä, että puhun mitään entisestäni (enkä ole puhunut enää vuosiin). Molemmilla siis nämä edelliset suhteet loppuivat aika vähän sitä ennen kuin me tavattiin ja aluksi tietenkin näitä juttuja pompsahteli enemmän eteen ja mieleen. Ja tuohon sovinismijuttuun voisi vielä todeta, että miehissä on eroja. Tiedän niitä, joilla ei ole niin suuria seksuaalisia haluja tai tarpeita ja tiedän niitä, joilla niitä todellakin on. En lähtisi tuomitsemaan ihmistä sen perusteella, että miten usein hän haluaa seksiä tai pitääkö hän vieraan alastoman naisvartalon katsomisesta vai ei. Heh, jos mun polttareihin tulisi strippari, niin toivottavasti se olis nainen. Stripparimiehet on niin.. yök.
 7. ^Kunhan vaan huomioit kimpun kestävyyden ilman vettä! Jos kukan varsien imupinnat on leikattu pidemmän aikaa sitten, ne pitäis melkein leikata uudelleen ja antaa imeä vettä viiläessä. Monissa hääkimpuissa on pohjana esim. oasis-sieni tai sitten kukat on käsitelty niin, että ovat saaneet imeä vartensa täyteen vettä viileässä ja sitten sidottu kimpuksi. Tietty yksi mahdollisuus on varata kimpulle vettä maljakkoon, mutta sitten taas jos sen aikoo viskellä johonkin tai jos se tahrii vaatteet niin...
 8. Mua muuten yllätti, että aika paljon tarvitaan niitä kukkia, jos haluaa tiiviisti sidotun kimpun! Siis ihan ekalla treenikerralla, kun se 10 ruusun nippu ei riittänyt vielä mihinkään.
 9. ^Tukkukortti pitää olla..
 10. Se on yleensä just niin, että jos ne on hienot (että jopa itse voisi ottaa), ne varastetaan / töhritään / maksaa liikaa tms. ja jos ne ei ole hienot niin.. sit ne ei oo hienot. Ja se kaksi viikkoa tien varressa nuutuneena nököttänyt pahvinkappale ei ole kovin mieltäylentävä näky, aina sitä vaan ajattelee, että kuvastaakohan tuo nyt parisuhteen tilaa näin häiden jälkeen.. Lisäksi hirveän monilla on nykyään navigaattorit, ei mitään opasteita edes tarvita.
 11. Ymmärtääkseni kaikki kasvissyöjät saavat vatsanväänteitä jos lihaa syövät. Itselleni on riittänyt haukkaus pizzasta, jossa oli vähän jauhelihaa, ja olin kolme päivää kipeänä. Näin siis vaikka syön kyllä kalaa. Sun kohdalla voi tosin olla, ettei ihan hevillä löydykään sopivia entsyymejä lihan pilkkomiseen. Monet ovat kertoneet, että parin ekan kerran jälkeen alkaa taas liha sulamaan suht normaalisti. Ihmiset kun eivät useinkaan ymmärrä, että kasvissyönti on tuonkin takia joko tai. Tai sitten pitää livetä siitä usein, ettei tulisi kipeäksi. Ei tosiaan huvita "joustaa" ja olla sitten kipeänä. Tosta viherpiperrys-termistä mä en jaksa edes oikein hermostua, siitä tulee enemmän mieleen puutarhurit. Puunhalaajaan olen kyllä tosi kyllästynyt.
 12. ^Todella kauniita kimppuja taas kaikilla! Nerin kimppu on niin kiva, että täytyy kokeilla itsekin tuollaista yksinkertaistettua myös.
 13. Ja mä olen päättänyt vaihtaa valkosuklaa-mustikka-kakun omenapiirakkaan ja vaniljakastikkeeseen. Sopii meidän maalaishenkisiin syyshäihin niin loistavasti. Mies haluaa pitää suklaakakkunsa kuitenkin mukana kuvioissa.
 14. ^Itsekin ajattelin, että ainakin osaan vieheistä tulisi germiiniä, hiuksiin myös, mutta muuten gerberaa. Saas nähdä nyt.
 15. ^Kiitos jälkiviisauksista! En olisi tosiaan ajatellut itsekään noita asioita etukäteen. Eli pitääkin metsästää joulun alla nättejä sähkövalosysteemeitä tarpeeksi varastoon.