Suvi

Morsian
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Suvi

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Mä olin löytänyt itselleni täydellisen puvun weddingolta ja olin jo aikeissa tilatakkin sitä, kunnes huomasin, että morsiusgalleriassa on alennusmyyntiviikko, aattelin vaan lähteä vielä tarkastamaan sopiiko minulle varmasti sen mallinen puku jota olen ajatellu.. Astui liikkeeseen sisään ja siinä se oli, minun unelmapukuni, joka oli täysin erilainen kuin se puku mitä olin weddingolta ajatellu.. Unohdin sen weddingon puvun siinä samassa! Ja se istuikin päälleni kuin nakutettu, se oli juuri minua varten siinä. Toivottavasti nyt sitten vaan valitsin oikean!
 2. ^ tuossa on juuri niitä samoja lasikippoja joita mä olen ajatellu meidän karkkibuffeeseen. Purkkien ympärille kiertäisin vielä vaaleanvihreää tai vaaleanpunaista silkkinauhaa rusetiks. Nuo pelit olivatkin kiva idea.
 3. tweetien kutsut miellyttää mun silmää... Ja tuo vihreä on juuri sitä väriä mitä mä haluaisin!
 4. ^tosi kiva idea!!
 5. Mua jotenkin kiinnostaa tuo häälehti idea. Olisi kiva jos vieraille jäisi hieman erilainen muisto, kuin ne perinteiset karkit. Täytyy vaan aloittaa suunnittelu jo tarpeeksi hyvissä ajoin, että kerkeää saamaan siitä oman näköisen...
 6. Voi kun pionit on sitten ihania... Mulle tulee ehdottomasti niitä!! Kävin jo kukkakaupasta tiedustelemassa, mahtaako pioneita saada vielä heinäkuussa... Kyllä ne vähän lupaili, että voisi vaikka ollakin.. Pionin seuraks tulis sitten neilikkaa, kun se kestää esim. vieheissä paremmin kuin pioni..
 7. Mistä noita Willow Tree tuotteita saa tilattua? Löysin kyllä jonkun sivuston, mutta siellä oli pelkästään niitä hahmoja ja sit rasioita. Haluaisin itsekin just tuota sarjaa kun muutenkin keräilen niitä...