Enkelinainen

Morsian
 • Content count

  40
 • Joined

 • Last visited

About Enkelinainen

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. ^Kiitoksia
 2. Oho, kylläpäs vastasin tökerösti Siis, juu.. Meillä on teemana musta-valkoinen. Ja itse olen ainakin hirmu tyytyväinen noihin kukkiin. Onnistui paremmin kuin osasin odottaa Vaikka e ei nyt näytä ihan just oikeilta niin silti tulevat meidän hääpöytiin. Ei niitten tarvi oikeilta näyttääkään. Hih hih.
 3. mEILL' ON MUSTA VALKO TEEMA
 4. Tässä olis mun ruusu tekeleitä häihin
 5. Nyt kaipaan apua Mitähän mie oikein teen väärin??? Mie en saa mun noista kukista tuollaisia "tuuhean" näköisiä. Vaan ne on hirveän suppusia. Ja vaikka saisinkin ne uloimmat lehdet oikein mukavasti auki niin sitten ne sisemmät lehdet on ihan supussa ja niitä kun kokeilee aukaista niin ne repeää? Olenko laittanut liian tiukkaan ne?
 6. Minä olin 21 ja mies 32
 7. Jestas. EN olekaan käynyt kertomassa mitä asian suhteen tehtiin. Toi teksti tuli ihan tuollaisenaan ja sitten laitettiin ielä juhla info matkaan ja siellä kerrottiin akikki asiat mitä haluttiinkin, sauna ja vaatetus jutut. Yotuel: Meille ainakin tämä kirkollinen juttu ja maistraatti on virallisia juttuja. Ja juhlista eitahdottu sellaisia niin niin virallisia. Vaan oikein mukavaa iltaa vain. Sinä oot sitä mieltä ja minä tätä
 8. Meille tulee oma pöytä mutta ei me siellä kyllä paljon oleskella. Ollaan vieraitten seurassa ja silleen.
 9. Me ei nähdä miehen kanssa sinä päivä nnekuin alttarilla
 10. Ei näy. Mies näkee puvun vasta kun asten kirkkoon sisälle marssin saattelemana
 11. Näillä näkymin mustan puvun ja sen alle mustan kauluspaidan ja valkoisen kravaatin Ja bestmaneilla on varmaan ihan tavalliset mustat puvut ja valkoinen kauluspaita.
 12. Viivi & Wagner sarjakuvia tulee meillä olemaan On ne vaan niin mahtavia
 13. Mulla on kolme kaasoa ja miehellä kaksi bestmania. Ja ollaan 85 vierasta kutsuttu
 14. Soitin kummallekin kaasolle koska en voinut ihan kasvotusten pyytää. Ja suistuivathan ne