Jump to content
Naimisiin.info

Enkelinainen

Morsian
  • Viestit

    40
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Enkelinainen kaikki viestit

  1. Enkelinainen

    Ruusuja suodatinpusseista

    Oho, kylläpäs vastasin tökerösti Siis, juu.. Meillä on teemana musta-valkoinen. Ja itse olen ainakin hirmu tyytyväinen noihin kukkiin. Onnistui paremmin kuin osasin odottaa Vaikka e ei nyt näytä ihan just oikeilta niin silti tulevat meidän hääpöytiin. Ei niitten tarvi oikeilta näyttääkään. Hih hih.
  2. Enkelinainen

    Ruusuja suodatinpusseista

    mEILL' ON MUSTA VALKO TEEMA
  3. Enkelinainen

    Ruusuja suodatinpusseista

    Tässä olis mun ruusu tekeleitä häihin
  4. Enkelinainen

    Ruusuja suodatinpusseista

    Nyt kaipaan apua Mitähän mie oikein teen väärin??? Mie en saa mun noista kukista tuollaisia "tuuhean" näköisiä. Vaan ne on hirveän suppusia. Ja vaikka saisinkin ne uloimmat lehdet oikein mukavasti auki niin sitten ne sisemmät lehdet on ihan supussa ja niitä kun kokeilee aukaista niin ne repeää? Olenko laittanut liian tiukkaan ne?
  5. Jestas. EN olekaan käynyt kertomassa mitä asian suhteen tehtiin. Toi teksti tuli ihan tuollaisenaan ja sitten laitettiin ielä juhla info matkaan ja siellä kerrottiin akikki asiat mitä haluttiinkin, sauna ja vaatetus jutut. Yotuel: Meille ainakin tämä kirkollinen juttu ja maistraatti on virallisia juttuja. Ja juhlista eitahdottu sellaisia niin niin virallisia. Vaan oikein mukavaa iltaa vain. Sinä oot sitä mieltä ja minä tätä
  6. Meille tulee oma pöytä mutta ei me siellä kyllä paljon oleskella. Ollaan vieraitten seurassa ja silleen.
  7. Me ei nähdä miehen kanssa sinä päivä nnekuin alttarilla
  8. Ei näy. Mies näkee puvun vasta kun asten kirkkoon sisälle marssin saattelemana
  9. Näillä näkymin mustan puvun ja sen alle mustan kauluspaidan ja valkoisen kravaatin Ja bestmaneilla on varmaan ihan tavalliset mustat puvut ja valkoinen kauluspaita.
  10. Viivi & Wagner sarjakuvia tulee meillä olemaan On ne vaan niin mahtavia
  11. Mulla on kolme kaasoa ja miehellä kaksi bestmania. Ja ollaan 85 vierasta kutsuttu
  12. Soitin kummallekin kaasolle koska en voinut ihan kasvotusten pyytää. Ja suistuivathan ne
  13. Me ollaan oltu sulhon kanssa nyt sitten neljä vuotta yhdessä ja meillä on kaikkea mahdollista kaapeissa ja nurkissa. Tahdoimme sitten vaan rahaa. Mutta tiedän että kyllä sitä tavaraakin tulee joltain. Olen ihan sata varma.
  14. Täällä on sama juttu. Meidän häihin on kuukausi ja kaksi viikkoa. Ja nyt on alkanut sellainen painajaisunien näkeminen; kompastunto mattoon tai hameeseen jne. Ja kyllähän nyt vähän aina pitää stressata, niistä pienistäkin asioista Kunpa vaan vois olla stressaamatta. Mutta ei niin ei..
  15. Minä kutsuin mun entiset työntekijät perheineen ja mies kutsui myös omat työkaverit perheineen Minusta se oli vaan niin ehdoton juttu että pitää kutsua.
  16. Mun äiti oli iloinen ja sanoi että hänen on pitänyt jo kauan että koska me mennään naimisiin mutta hän on vaan aatellut että ehkä ens kesänä. Ja mun isä taas oli ihan neutraali. Se ei oikein koskaan osaa ilmaista omia tunteita silleen hienosti. Osasin suhtautua hänen vastaukseen kyllä. Miehen äiti ei sanonut eikein mitään muuta kuin että hyvän vaimon hänen lapsi kyllä saa.
  17. Enkelinainen

    Sulhasten suusta

    Täällä kans miehellä tuntuu olevan se käsitys että varataan kirkko ja juhlapaikka ja se on siinä. Ei tarvi kuin kirkkoon saapua niin hyvä tulee No, jos ei kuiteskaan ihan nuin mene.
  18. Minä pyysin heti kun oltiin miehen kanssa sovittu hääpäivä Elikkäs 2,5 kk ennen häitä
  19. Me ollaan kutsujina ja otetaan vastaan myös ilmoittautumiset
  20. Kaikissa häissä missä minä olen ollut niin että isä saattaa morsiammen.
  21. Itse askartelen ihan itse -kutsut -pöytiin menun ja ohjelma lappuset -kiitoskortit -autoon koristeet -vieraskirja Ja saattaa tulla jotakin muutakin mitä nyt ei vielä tiedetä
  22. Meille tulee tälläinen..... "Päätimme juhlistaa tämän suhteen luonnollista jatkoa sanomalla toisillemme TAHDON! Tervetuloa kuulemaan ne perinteiset vihkijutut xxxxx kirkkoon 04.10.08 klo XX.XX Virallisten juttujen jälkeen juhlia jatketaan aina yön pikkutunneille saakka syöden, juoden ja nauraen! Morsian ja Sulhanen VP 15.9.08 mennessä Morsin 04895705048230473598495834056834 Sulhanen 049209570+492+349230597834069+4 MUTTA. Kertokaas miten mie sen sanoisin sen vaatetus jutun... Halutaan että ihmiset laittaa vähän juhlavaa mutta silti sellaista rentoa missä voi pitää hauskaa. Ettei tarvi ihan iltapuku tyylistä vaatetusta laittaa päälle. Ja sitten toinen juttu että illan aikana on mahdollisuus käydä saunassa. Auttakaa
  23. Täällä voidaan neuvoa toisiamme näissä hankalissa kutsuteksti jutuissa.
×
×
  • Create New...