Jump to content
Naimisiin.info

Majgi

Morsian
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Majgi's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Olen täysin samaa mieltä kasvisruista! Itse syön myös jonkun verran kalaa, mutta olen silti usein pettynyt häiden kasvisvaihtoehtoihin. Itse en henk koht laske edes kasvisruoaksi "höyrytettyjä kasviksia", jotka tarkoittavat usein porkkana, peruna ym. kuutoita kuivuneina tai liian kypsinä. Se ei ole ruoka vaan lisäke, joten toivoisin aina jotakin tofua ym. näihin ruokiin. E n ole vielä missään häissä törmännyt tofuun tai soijaan, tuntuu etteivät pitopalvelut oikein tiedä tai satsaa näihin. Itsestä tuntuu vaan välillä "epäreilulta", muille on pihiviä ja muuta liha, itse syöt vetisiä porkkanoita ja salaatti mahan täydeksi... Tietysti on osittain oma valinta tämä ruokavalio, mutta silti toivoisi, että sitä otettaisiin enemmän huomioon.
  2. Hei! Meillä Saustila varattuna ensi kesälle. Toiminta kai jatkuu ihan normaalisti? En tosin nyt ole kuullut mitään, mutta varausmaksu maksettu Hinnan ja muut tiedot saa soittamalla, mutta liikkunee jossakin 1500 eurossa vuodelle 2009. Olisi kiva kuulla, jos joku on lähiaikoina siellä juhlinut, että miten onnistui. Ja jos on käyttänyt pitopalvelua niin saa vinkata, meillä yksi varattuna, mutta olen siitä vielä epävarma.
  3. Tämä oli tosi hyvä idea, ainakin mietin tätä vaihtohtoa! Onko joku Turusta käyttänyt Alabamaa tms? Ainakin ilmoitustaululle voisi laittaa etsintäilmoituksen baari/grillityypistä, jota ollaan häihin illaksi suunniteltu. Luulisi, että joku opiskelija voisi innostua tulemaan. Tarjoilijoista taitaa tosin olla pulaa, että heillä on varmaan töitä kyllä muutenkin.. Mutta no katsotaan.
  4. Eikö kukaan tosiaan ole mennyt tai menossa tänä vuonna Saustilassa naimisiin? Olsii kiva kuulla päivitettyjä kertomuksia
  5. Meillä juhlapaikka maksaa 1500 euroa ja sisältää siivouksen, pöytäliinat, servetit ja kynttilät. Onhan se tietysti aika kallis, mutta toisaalta aivan uniikki paikka ja saa itse viedä pitopalvelun+juomat.
  6. Pitkän pohdinnan ja suunnittelun jälkeen olemme varanneet Saustilan Kartanon häidemme pitopaikaksi. Muitakin todella hyviä vaihtoehtoja oli ja olimme itse asiassa sulhasen kanssa välillä vähän eri mieltä, mutta mutta on se vaan niin ihana ja hieno paikka! Onko joku muuten viettänyt tänä kesänä siellä häitä? Palvelu on myös ollut hyvin ystävällistä ja asiantuntevaa. Nyt suurin kysymysmerkki on enää vihkiminen, sulhanen haluaa kirkkovihkimisen ja kirkon pitää olla jollain säteellä Sauvosta. Sauvon kirkkoa katsoin, mutta ehdot ovat tyrmistyttävät, pitää maksaa 300 e kirkosta + hoitaa itse pappi sekä kanttori ja pahimapana se, että kirkon voi varata vasta 1.4 lähtien. Se on siis poissa laskuista. Kakskerran kirkko olisi mitä loistavin, mutta matka tulee liian pitkäksi. Toinen ratkaisematon on pitopalvelu, Helena lopettaa kuulemma ja nyt sitten etsin vastaavaa.
  7. tuosta varaussysteemistä, ainakin Saustilaan pitää maksaa varausmaksua 200 euroa, jota ei palauteta. Olen ollut siinä uskossa, että muissakin paikoissa on varausmaksu, jolloin ihan oikeasti jo pitää miettiä että varaako. Kaverin kaveri on menossa Friskalassa naimisiin syksyllä. Onko jollain hintatietoja tai muita tälle kesälle?
  8. Sama juttu, hääpaikka hakusessa kesäksi 2009 turun läheltä. Paikan valinta tuntuu yllättävän vaikealta, en oikein tiedä millaisen haluan ja toisaalta hintakin vaikuttaa. Listalla on tällä hetkellä Saustila, Kavalton tila, Tuorlan tähkä ja Ravintola Pohjankulma. Yritän tehdä listaa ja listata hyvät ja huonot puolet+hinnan. Heti kun ehdin, käyn katsomassa kiinnostavia paikkoja, siinähän sen vasta näkee. Ihanteellisin paikka olisi kartano/huvila meren rannalla (pääsisi veneellä) ja saisi viedä oman pitopalvelun + juomat. Taitaa olla liian paljon vaadittu? Osaako joku sanoa ensi kesän varaustilanteesta? Päätökset pitäisi tehdä varmaan aika pian, tuntuu että jää muuten luu käteen. Onko joku muuten kuullut paikasta Birknäs (Paraisilla ja mökki siinä lähellä, olen joskus nähnyt sinne hääkylttejä mielestäni muttei löydy netistä) tai Laupuisten kartanosta? Kävikö joku katsomssa muuten sitä tuorlaa? Oliko mukava?
×
×
  • Create New...